Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Mind the GAP!


Από τα πιο επιτυχημένα πρωτοσέλιδα που έχω δει ποτέ! (Περιοδικό 'ΡΕΣΑΛΤΟ' τελευταίο τεύχος). Η γνωστή φράση 'Mind the GAP´ που υπάρχει δίπλα στην πόρτα σε όλα τα βαγόνια του μετρό στην Αγγλία προειδοποιώντας τους επιβάτες για το κενό μεταξύ του βαγονιού και της αποβάθρας. Κάτω από την φράση αυτή, υπάρχει στο γνωστό περιοδικό η φωτογραφία του δικού μας GAP, του ΓΑΠ!

Η ελληνική έκδοση του απολύτου κενού! Ο ...


ΓΑΠ! Ακρωνύμιο του Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου, γνωστός και ως γιωργάκης παπανδρέου ή jefrey παπανδρέου.

Το δυστύχημα είναι ότι η ερμηνεία ότι ο δικός μας ΓΑΠ είναι η ενσάρκωση του εγκεφαλικού κενού, του κουφιοκέφαλου, του ακατοίκητου, του ηλιθίου δηλαδή είναι η αισιόδοξη ερμηνεία.

Η απαισιόδοξη ερμηνεία είναι ότι ξέρει πολύ καλά τι ποιεί. Έχει έρθει να επιτελέσει ένα έργο και το καταφέρνει περίφημα. Εκτελεί τις εντολές των αφεντικών του, είναι δηλαδή ο τέλειος ορισμός του αποδομιστή, νεοταξίτη και εθνομιδενιστή και ταυτόχρονα τυγχάνει να έχει και το αξίωμα του πρωθυπουργού της χώρας μας!

Τα λόγια και οι πράξεις του δυστυχώς οδηγούν περισσότερο στην δεύτερη ερμηνεία. Μας εξαπάτησε όλους λέγοντας το ένα ψέμα μετά το άλλο, πήρε την εξουσία στα χέρια του και κυβερνά σαν στυγνός δικτάτορας. Η Σοφία Σακοράφα που τόλμησε να ορθώσει ανάστημα διεγράφη σε χρόνο ρεκόρ! (Δείτε εδώ τον συγκλονιστικό λόγο της Σακοράφα στην Βουλή).

Έφτασε επίσης στο σημείο να δηλώσει ότι το μνημόνιο είναι ανώτερο από το Σύνταγμα της χώρας!

Υπογράφει την οικονομική καταδίκη και εξαθλίωση της Ελλάδος (πατήστε εδώ για να δείτε μερικούς από τους όρους του μνημονίου), υπογράφει την πνευματική και γλωσσική μας καταδίκη έχοντας ανθρώπους σαν την Δραγώνα υπεύθυνους για την εκπαίδευση των παιδιών μας, παραδίδει το Αιγαίο και τη Θράκη στους γείτονες μας, χαρίζει το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς και νομιμοποιεί τα εκατομμύρια των παρανόμων μεταναστών. Μεθοδευμένα υλοποιεί το όραμα του, το οποίο είναι αυτό μίας πολυπολιτισμικής και πολυεθνικής κοινωνίας (πατήστε εδώ)!

Τι άλλο να κάνει; Και είναι στην εξουσία μόλις 10 μήνες! Παράλληλα έχει την καθολική στήριξη των ΜΜΕ που τον παρουσιάζουν να αγωνίζεται να καθαρίσει το διεφθαρμένο πολιτικό τοπίο! Μόνο ήρωα δεν τον έχουν ακόμα αποκαλέσει! Να τον παρουσιάζουν ως τον Έλληνα Ομπάμα ενώ είναι ο Έλληνας Μπους!

Τώρα που το σκέφτομαι κάθε άλλο παρά GAP είναι, μάλλον παμπόνηρος είναι και πολύ επικίνδυνος για τη χώρα μας. Είναι ένας σύγχρονος εφιάλτης!

Μάλλον το GAP δεν το έχει αυτός στο μυαλό του αλλά εμείς που ψηφίζουμε τον κάθε γιωργάκη και κωστάκη και παραδίνουμε τις τύχες ημών και των παιδιών μας στα χέρια τους αφήνοντας τους να υλοποιούν τα άθλια σχέδια τους.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι αν δεν σταματήσουμε να θεωρούμε ως θέσφατη την πολιτική κατάσταση της χώρα μας, την εναλλαγή δηλαδή της εξουσίας μεταξύ των δύο μεγάλων σαθρών κομμάτων, με τα υπόλοιπα κόμματα-γρανάζια του συστήματος απλώς να παρακολουθούν και να στηρίζουν το κατεστημένο τότε έχουμε σβήσει ως λαός.

Έχει έρθει η ώρα να αντισταθούμε! Να πάρουμε την εξουσία στα χέρια μας! Να απαιτήσουμε ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και όχι ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που έχουμε τώρα!

Για αυτό λοιπόν μαύρο σε όλους!

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ευρίσκεται σε εξέλιξη εκστρατεία των εθνομηδενιστών κατα της ελληνικής παραδόσεως, της ιστορικής αλήθειας και κατά των λεξεων που θυμίζουν έθνος πατρίδα Μακεδονία Αιγαίο. Όλα αυτά είναι καθαρή εχθρική απειλή απο τους απεργαζομένους την κατάρρευση της Ελλάδος ξένους νεοταξίτες και τους ντόπιους που συνεργάζονται μαζί τους με την προδοτική στάση τους

Bookmark and Share