Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Αποφθέγματα 'σπουδαίων' δικτατόρων!



Η πλειοψηφία δεν μπορεί να αναπληρώσει έναν άνθρωπο. Αντιπροσωπεύει όχι μόνο τους ηλίθιους αλλά και τους δειλούς.
Α. Χίτλερ, Ο Αγών μου




Η πλειοψηφία δεν μπορεί να γίνεται σεβαστή από ένα κράτος γιατί το κατεβάζει στο επίπεδο της. Το κράτος οδηγείται από ολίγους ή ακόμα και έναν.
Μ. Μουσολίνι, Ο ορισμός του Φασισμού




Oι πολιτικοί, δεν είναι εδώ για να εκφράζουν τον μέσο όρο ούτε για να σύρονται από τις πλειοψηφίες. Aλλοίμονο. Tότε θα κάναμε μια καλή δημοσκόπηση για κάθε θέμα μικρό ή μεγάλο και θα είχαμε τις λύσεις.
Γιώργος Α. Παπανδρέου, ΚΛΙΚ 1999



Τώρα εξηγείται γιατί ο jefrey πήγε στο ΔΝΤ και έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια όλους εμάς. Τώρα εξηγείται γιατί δήλωσε ότι το ΔΝΤ είναι ανώτερο του ελληνικού Συντάγματος! Ο Σοσια-ληστής!

Πηγή: www.olympia.gr

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρεις φιλε... αλλα τα τρια τσιτατα στο τελος ειναι λιγο αστεια...
Δημοκρατια δεν σημαινει οτι αποφαση περνει παντα η πλειοψηφεια. Εαν η πλειοψηφεια θελησει να διωξουμε ολους τους αλβανους πρεπει να τους διωξουμε?

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιος λοιπόν όπως και ο ΓΑΠ. Κάνουμε εκλογές και στην συνέχεια αποφασίζει και διατάζει ο κάθε ΓΑΠ. Την χειρότερη μορφή δικτατορίας έχουμε γιατί μέσω των εκλογών έχουν καταφέρει να την νομιμοποιήσουν! Ξύπνα πρόβατο!

Bookmark and Share