Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΑΙΔΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!


Δεν πάει άλλο με αυτές τις φωτιές! Κάθε καλοκαίρι τα ίδια! Αυτό που μας σπάει τα νεύρα είναι ότι κάθε καλοκαίρι ξέρουμε όλοι τι θα γίνει και κάθε καλοκαίρι απλά το βλέπουμε να ξετυλίγεται μπροστά μας!

Έχω φτάσει στο σημείο να χαίρομαι όταν το καλοκαίρι βρέχει και να παρακαλάω να μην φυσάει γιατί ξέρω ότι με τον πρώτο αέρα θα αρχίσουν σε όλη την Ελλάδα να μπαίνουν φωτιές.


Αυτοί οι πολιτικοί ΤΟΣΑ χρόνια τι κάνουν; Πόσο ανίκανοι είναι πια;

Μας έχουν κάψει μεταφορικώς, αφού έχουν διαλύσει τα πάντα:

Την γλώσσα
Την παιδεία
Την αξιοκρατία
Την αξιοπρέπεια
Την οικονομία
Την Δημοκρατία
Το Σύνταγμα
Τα όνειρα μας

Και επιχειρούν χρόνια τώρα να μας κάψουν και κυριολεκτικώς!
Πόσο ανίκανοι είναι!!!

Γιατί δεν λαμβάνονται μέτρα; Γιατί δεν βγάζουν τους φαντάρους απλά να εποπτεύουν τα δάση, όχι να σβήνουν τις φωτιές; Θυμάμαι όταν υπηρετούσα χίλιες φορές θα προτιμούσα να πήγαινα σε κανένα δάσος, να άραζα στην φύση και απλά να αγναντεύω παρά να κάθομαι στο στρατόπεδο να κάνω αγγαρίες και να φυλάω... παγκάκια! Κι όμως ποτέ δεν μας έστειλαν σε κάποιο δάσος ώστε να συνεισφέρουμε στην πρόληψη των πυρκαγιών.

Γιατί σε συννενόηση με τους δήμους δεν βγαίνει ένα πρόγραμμα όπου εμείς οι πολίτες θα έχουμε βάρδια ώστε να προστατεύουμε τα δάση;

Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια ο κ. Καρατζαφέρης είχε κάνει μία πολύ σωστή και έξυπνη πρόταση: Να έρθουμε σε συννενόηση με την κυβέρνηση της Αυστραλίας και το καλοκαίρι το δικό μας να μας στέλνουν αυτοί αεροπλάνα και αντίστοιχα το χειμώνα τον δικό μας (καλοκαίρι για αυτούς) να τους στέλνουμε εμείς δικά μας.

Δεν κοιτάω ποτέ από ποιον χώρο λέγονται κάποιες ιδέες, το μόνο που με απασχολεί είναι αν είναι σωστές. Από την στιγμή λοιπόν που είναι σωστές γιατί δεν εφαρμόζονται;

Τόσες μίζες, τόσες κλεψιές που έχουν κάνει οι πολιτικοί όλα αυτά τα χρόνια, αν είχαν διατεθεί σε αεροπλάνα, ελικόπτερα καθώς και σε εξοπλισμό για την πρόληψη πυρκαγιών θα είχαμε με διαφορά τον μεγαλύτερο πυροσβεστικό στόλο και εξοπλισμό από όλα τα κράτη του κόσμου! Ναι με διαφορά!

Υπάρχουν τόσα που μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε τα δάση μας κι όμως δεν γίνεται τίποτα!

Έχουμε την πιο όμορφη χώρα του κόσμου και όμως οι ανίκανοι και διεφθαρμένοι πολιτικοί μας κάνουν ότι μπορούν για να την κάνουν σαν τα μούτρα τους!

Τι στο διάολο έχουν προσφέρει σε αυτόν τον τόπο όλα αυτά τα χρόνια; Πείτε μου ΕΝΑ καλό που έχουν κάνει!

Τα έχουν κάψει όλα και εμείς απλώς τους κοιτάμε!
Πότε επιτέλους θα πάρουμε εμείς οι πολίτες την κατάσταση στα χέρια μας;

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Οι ανίκανοι και διευθαρμένοι πολιτικοί, αυτοσυντηρούμενοι, έγιναν έρμαια συμφερόντων που θέλουν να εκμηδενίσουν την Ελλάδα. Και εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε τις αλλαγές γιατί γίνονται συστηματικά και πολύ αργα.( Σκεφθείτε ότι οι συνέπειες της μεγάλης τραγικής αλλαγής στην γλώσσα μας, που για να την περάσουν διαφήμισαν την ησσονα προσπάθεια που θα χρειαζόταν στην εκμάθησή της, μόλις τώρα γίνονται εμφανώς ορατές.) Σε όλη αυτή την μακρόχρονη αργή αλλαγή και την πορεία της χώρας μας πρός την υποδούλωση σε ξένα οικονομικά συμφέροντα, φροντίζουν η τσέπη του λαού να είναι σχετικά γεμάτη. Ετσι επιτυγχάνεται διπλός στόχος. Και δεν διαμαρτύρεται όποιος έχει το στομάχι του γεμάτο και σταδιακά υποδουλωνεται οικονομικά με την αύξηση του δανεισμού του.

Δεν ξέρω αν μπορούμε να ξυπνήσουμε.

Bookmark and Share