Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Το κρυφό σχολειό είναι εδώ!



Ξεφυλλίστε το παραπάνω αναγνωστικό και σίγουρα θα νιώσετε νοσταλγία, μελαγχολία αλλά και θυμό. Θυμό γιατί τα παλιά τα χρόνια τα παιδιά πηγαίναν σχολείο για να μάθουν γράμματα με σεβασμό στην γλώσσα τους και τα ιδανικά τους. Αντίθετα σήμερα τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο για να μάθουν τα αίσχη που τους διδάσκει το σύστημα Ρεπούση-Δραγώνα κάνοντας τα να μισήσουν τα γράμματα και την ίδια τους τη γλώσσα.

Σήμερα τα παιδιά αντί να μαθαίνουν τους μεγάλους μας ποιητές και πεζογράφους μαθαίνουν πώς δουλεύει η καφετιέρα, συνταγές μαγειρικής και υπολογισμό ΦΠΑ. Και όλα αυτά με μία γλώσσα άθλια και αποκρουστική. Εξάλλου σύμφωνα με την Δραγώνα είναι εγωκεντρικό τα παιδιά της 1ης Δημοτικού να μαθαίνουν μόνο Ελληνικά!

Το κρυφό σχολείο στις μέρες μας είναι όσο ποτέ απαραίτητο! Από εμάς τους γονείς εξαρτάται και μόνο η σωστή παιδεία των παιδιών μας γιατί το σύστημα θέλει να τους συνθλίψει τη φαντασία και να τα κάνει να μισήσουν την ίδια τους τη γλώσσα.

Ντροπή σας γελοία ανθρωποειδή! Ούτε τις αθώες ψυχές των παιδιών δεν σέβεστε!

Πηγή:olympia.gr

Bookmark and Share