Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010


"Έχουμε αναλύσει διεξοδικά, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ότι η τρομοκρατία, που αδιάλειπτα μας κατακεραυνώνει μετά την πτώση της χούντας, είναι κατασκεύασμα των διεθνών μυστικών υπηρεσιών.

Και οι λόγοι αυτής της κατασκευής έχουν αναλυθεί διεξοδικά και πολύ κουραστικά για να καρφωθούν, σαν πρόκες, στα μυαλά μας…
Σήμερα, μόνο οι παντελώς ηλίθιοι δεν είναι σε θέση να το αντιληφθούν.


Η στρατηγική αυτής της τρομοκρατίας του κράτους και παρακράτους με μαέστρους τις μυστικές υπηρεσίες (των ΗΠΑ κατά κύριο λόγο) ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ σε πολλές επί μέρους τακτικές.

Οι κυρίαρχες τακτικές είναι η κατασκευή τρομοκρατικών ομάδων και θυλάκων με αριστερά και υπεραριστερά προσωπεία.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

α). Ομάδες εκτελεστών με διαφορετικές επωνυμίες «επαναστατικού» χρώματος. Από τη «17Ν» και τον «ΕΛΑ», μέχρι τις σημερινές της αυθάδους δολοφονικής κακουργίας: «Σέχτα», «Ε.Α.» και CIA…

β). Ομάδες και δίκτυα ιδεολογικής και πολιτικής τρομοκρατίας «επαναστατικών», «αντιρατσιστικών» και λοιπών ΕΠΩΝΥΜΙΩΝ: Ιδεολογικές και πολιτικές «εστίες» (θύλακες) της τρομοκρατίας της Νέας Τάξης και των μυστικών υπηρεσιών της.

Εδώ εντάσσονται τα indymedia, οι «Ιοί», τα ποικίλα «δίκτυα» των επιδοτούμενων δήθεν «αριστερών» και πάρα πολλοί δημοσιογραφικοί αστέρες…

Οι δύο αυτές κατηγορίες της τρομοκρατικής στρατηγικής της Νέας Τάξης και των μυστικών της υπηρεσιών παρείχαν και παρέχουν το «άλλοθι» όλων των εγκληματικών σχεδιασμών, όλων των πολιτικών παιχνιδιών, όλων των καταστροφικών προβοκατσιών, όλων των κακουργημάτων από τον εσωτερικό πόλεμο του κεφαλαίου και όλων των στυγνών δολοφονιών…


Σήμερα με την αποτρόπαια δολοφονία του Σωκράτη αυτό αποκαλύπτεται ολοκάθαρα. Επιχειρείται να καλυφτεί το στυγερό έγκλημα του εσωτερικού πολέμου των «νταβάδων» (η μαφιόζικη εκκαθάριση λογαριασμών) πίσω από τις κατασκευασμένες «αριστερές» τρομοκρατικές ετικέτες.

Ανέσυραν τη «Σέχτα» για να «βουλώσουν» τις «τρύπες».

Ενεργοποίησαν και τον ιδεολογικό-πολιτικό «αντιεξουσιαστικό» θύλακά τους, το indymedia, για να «επικυρώσουν» τη δολοφονία και να την εντάξουν στο «φαινόμενο» της «τρομοκρατίας».

Έτσι η έρευνα θα προσανατολιστεί στη σύλληψη των «τρομοκρατών», δηλαδή στη σύλληψη των …μυστικών υπηρεσιών, στη σύλληψη των …κατασκευαστών της τρομοκρατίας!!!!!!

ΟΙ όγκοι του υλικού που «κλάπηκε» (λόγω τρομοκρατικής αναγκαιότητας) από το Σωκράτη θα μείνει εφτασφράγιστο μυστικό. Το υλικό, δηλαδή που αποκαλύπτει το έγκλημα θα «σφραγιστεί» από τους δολοφόνους…

Το σκηνικό θα παιχτεί γύρω από τον αόρατο εχθρό: Την «τρομοκρατία»!!!

Γι’ αυτό όλα τα παπαγαλάκια των σπονσόρων, αλλά και των κομπάρσων της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών θυμήθηκαν τις «συγκρούσεις» του «Τρωκτικού» με τους «αντιεξουσιαστές» και το indymedia!!!

Ο Ρόλος αυτού του ιδελογικού και πολιτικού θύλακα της Νέας Τάξης και της τρομοκρατίας της είναι πασίγνωστος εδώ και πολλά χρόνια και έχει αποκαλυφτεί από πολλά ιστολόγια.

Το ΡΕΣΑΛΤΟ από την πρώτη ημέρα της ύπαρξής του έχει αποκαλύψει πλήθος στοιχείων και επιχειρημάτων για αυτούς τους ιδεολογικούς και πολιτικούς τρομοκράτες και τις στοχεύσεις θυμάτων.

Το ίδιο το ΡΕΣΑΛΤΟ έχει υποστεί το τρομοκρατικό έγκλημα με την αποτέφρωση των γραφείων του.

Και τότε το indymedia προανάγγειλε το εμπρηστικό έγκλημα: «Να τσακίσουμε τα φασιστοειδή του Ρεσάλτου φτάνει πια η ανοχή!»
ΕΔΩ:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=944993

Περισσότερα γύρω από την αποτέφρωση του περιοδικού και την στοχοποίησή του από τις τρομοκρατικές εστίες διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3702

Τότε όλα μείνανε στο σκοτάδι…

Η σημερινή, όμως, δολοφονία του Σωκράτη, είναι ένα πρωτοφανές και θηριώδες έγκλημα χωρίς ιστορικό προηγούμενο στην ελληνική δημοσιογραφία, ένα έγκλημα που δεν μπορούσε να μείνει στο σκοτάδι, ένα έγκλημα που συντάραξε συθέμελα την ελληνική κοινωνία και προκάλεσε καταιγίδα λαϊκής οργής.

Δεν αρκούσε η «Σέχτα» για να βουλώσει τις τρύπες.

Έπρεπε να κινητοποιηθεί και να «κυκλοφορήσει» και το ιδεολογικό-πολιτικό άλλοθι της «Σέχτας». Χρειαζόταν το «τσιμέντο» τους «αντιεξουσιασμού», της «οξύτατης σύγκρουσης του Σωκράτη με τους αντιεξουσιαστές»!!!

Και μόνο αυτή η ψυχωτική χρησιμοποίηση των ιδεολογικών και πολιτικών τρομοκρατικών άλλοθι (Σέχτα- indymedia) από τους μηχανισμούς της προβοκάτσιας (ΜΜΕ) αποκαλύπτει την αγωνιώδη προσπάθεια των «νταβάδων» και των παρακρατικών υπηρεσιών τους να μεταθέσουν τη δολοφονία στα τρομοκρατικά κατασκευάσματά τους, να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό και να κρύψουν τα άπλυτά τους…

Να μην τρέφουμε αυταπάτες: Κανένας ιδεολογικός και πολιτικός τρόμος δεν υπήρχε από το «Τρωκτικό» για το καθεστώς.

Ούτε από τα ιστολόγια. Μπορεί να μας κολακεύει να πιστεύουμε ότι έχουμε σπείρει τον ΤΡΟΜΟ στο καθεστώς, αλλά δεν είναι έτσι. Δεν κινδυνεύει το καθεστώς από τη Βαβέλ του εικονικού κόσμου του ιντερνέτ, μέσα στην οποία κυριαρχούν οι δυνάμεις αυτού του καθεστώτος.

Ο ΤΡΟΜΟΣ για το καθεστώς είναι η ΟΡΓΗ που συσσωρεύεται πιεστικά και εκρηκτικά μέσα στον ελληνικό λαό και όχι κάποια ιστολόγια (απειροελάχιστα) που τα διαβάζουν μερικές χιλιάδες άνθρωποι, κατά κανόνα εντελώς αποκομμένοι από τις ζυμώσεις και τις διεργασίες που γίνονται μέσα στην ελληνική κοινωνία.

ΚΑΜΙΑ, λοιπόν, πολιτική απειλή δεν ήταν το «Τρωκτικό». Στην ουσία πολτοποιούσε τα πάντα…

ΦΥΣΙΚΑ θα χρησιμοποιηθεί η δολοφονία του Σωκράτη, όπως και κάθε τρομοκρατική πράξη, για τη σφυρηλάτηση ακόμα πιο χαλύβδινων αλυσίδων γύρω από το σώμα της ελληνικής κοινωνίας ΚΑΙ για τον έλεγχο των ιστολογίων…

Η αφετηρία, όμως, αυτής της αποτρόπαιης δολοφονικής πράξης βρίσκεται αλλού. Αφορά τα εσωτερικά εγκλήματα και άπλυτα των νταβάδων.

Ο Σωκράτης κρατούσε στα χέρια του υδρογονοβόμβες.

Έχοντας θητεύσει, από την αρχή της δημοσιογραφικής του ζωής, στη μεγάλη σχολή της διαπλοκής (Μάκης) διαπλέχτηκε και αυτός με όλες τις ποικιλίες της διαπλοκής και όλα τα βρώμικα ανταγωνιστικά τους παιχνίδια (Κοντομηνάς-Θέμος κ.λπ).

Γνώριζε, συνεπώς, πάρα πολλά και είχε «φακέλους»-βόμβες.

Αυτό και μόνο τον καθιστούσε μεγάλο στόχο.

Κάπου το πολεμικό παιχνίδι και η διαχείριση του «παιχνιδιού» πήραν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ίσως και ο ίδιος ο Σωκράτης να μην ήταν τόσο «δεδομένος», ίσως να είχε αηδιάσει, ίσως να μην ήταν εντελώς ηθικά ισοπεδωμένος, ίσως, ίσως…

Τέτοια «ίσως» δεν τα ανέχονται οι «νταβάδες». Αποφασίστηκε, λοιπόν η «παραδειγματική» εκτέλεσή του!!!

Η αποτρόπαια δολοφονία του Σωκράτης έχει πολλούς «εσωτερικούς» αποδέκτες: Αποδέκτες στο εσωτερικό της βρώμικης διαπλοκής, σε ολόκληρο το σύμπαν των «νονών» του χρήματος και των «μπράβων» τους…

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η δολοφονία χρησιμοποιείται και για τα συνολικότερα παιχνίδια τρομοκράτησης ολόκληρης της κοινωνίας, συνακόλουθα και των ιστολογίων…

ΕΞΑΛΛΟΥ γι’ αυτό έχουν κατασκευαστεί οι «Σέχτες» και οι ιδεολογικοί ιμάντες της νεοταξικής τρομοκρατίας: indymedia και CIA…

Bookmark and Share