Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Δολοφόνησαν την ψυχή του τρωκτικού!


Μόλις επέστρεψα από τριήμερες διακοπές και ανοίγοντας το υπολογιστή το πρωί παθαίνω σοκ. Δολοφονήσαν την ψυχή του τρωκτικού! Δολοφόνησαν τον Σωκράτη Γκιόλια! Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ελπίζω ότι έχω κάνει κάποιο λάθος, ότι ακόμα είμαι από τον ύπνο και δεν βλέπω καλά. Κι όμως είναι αλήθεια! Χωρίς να ξέρω τον άνθρωπο δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυα μου.

Δολοφονήσαν την ελεύθερη φωνή της Ελλάδος, τον δημιουργό ενός blog όπου


η 'τηλεθέαση' του έχει ξεπεράσει κατά πολύ όλα τα μεγάλα κανάλια-παπαγαλάκια του συστήματος. Νιώθω ότι δολοφονήσαν την μοναδική μας ελπίδα να γίνει επιτέλους κάτι καλό στην χώρα μας, αφού μέσω του blog του ακουγόντουσαν οι απόψεις του κόσμου οι οποίες ήταν ράπισμα και φτύσιμο σε όλο το σύστημα. Εδώ και καιρό έχω γυρίσει την πλάτη μου σε όλες τις εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις αφού θεωρώ το 99.9% των δημοσιογράφων αυτών των μέσων προστάτες του συστήματος και διαμορφωτές της κοινής γνώμης με άθλια τεχνάσματα. Τους θεωρώ εξίσου γελοίους και σιχαμένους με τους πολιτικούς μας. Για μένα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, μία συμμαχία ψεύδους, υποκρισίας και προδοσίας εις βάρος των πολιτών αυτής της χώρας.

Μου προκαλούν αηδία μόνο που τους βλέπω ειδικά τώρα που βγαίνουν σαν τις κλαμένες χήρες και μιλούν για θάνατο της ελεύθερης δημοσιογραφίας! Πόσο υποκριτές, πόσο ψεύτες, πόσο αγαπούν τα χρήματα και πόσο μισούν την ελευθερία λόγου! Αυτοί που έχουν σκοτώσει εδώ και χρόνια την αλήθεια, αυτοί που διαπλέκονται με τα λαμόγια τους πολιτικούς και κρατούν όλους εμάς δέσμιους και όμηρους των κομμάτων και των κυβερνώντων. Αυτοί που συντηρούν εδώ και χρόνια το σύστημα το οποίο μας οδήγησε σε αυτό το άθλιο σημείο που είμαστε τώρα και οι οποίοι εξακολουθούν να το υποστηρίζουν προσπαθώντας να μας πείσουν ότι μέσω του συστήματος αυτού θα σωθούμε! Φτου σας ρε λαμόγια! Μην πιάνετε στο στόμα σας το όνομα του δημοσιογράφου που σκοτώθηκε από το σύστημα που εσείς υπηρετείτε! Φτου σας ρε λαμόγια πολιτικοί και δημοσιογράφοι που βγαίνετε και καταδικάζετε δήθεν την τρομοκρατία όταν οι πιο στυγεροί τρομοκράτες είστε εσείς!

Στο τρωκτικό έχω στείλει επανειλλημένα άρθρα τα οποία έχουν αναρτηθεί απόδειξη ότι το τρωκτικό αποτελεί ένα μέρος όπου ακούονται όλες οι φωνές. Στους μεγαλόσχημους δημοσιογράφους, στους πολιτικούς ακόμα και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας όσες φορές επιχείρησα να στείλω κάποια επιστολή δεν έλαβα καμία απάντηση (Για την ακρίβεια ένας από τους 300 βουλευτές μου απάντησε)! Και τολμάτε ρε υποκριτές να βγαίνετε τώρα στα κανάλια και να κλαψουρίζετε δήθεν υπέρ της ελεύθερης δημοσιογραφίας; Τολμάτε ακόμα και τώρα να εκμεταλλεύστε τον θάνατον ενός αθώου ανθρώπου για να το παίξετε 'ήρωες' θέλοντας να περάσετε το μήνυμα ότι κάνετε την δουλειά σας κάτω από απειλές; Αφού η δουλειά σας είναι να γλύφετε και να προστατεύετε το σύστημα. Αφού εσείς και οι πολιτικοί έχετε διαλέξει πλευρά, και αυτή είναι απέναντι από εμάς τους πολίτες. Ποιον κοροϊδεύετε ρε τρωκτικά της εξουσίας;

Δεν ξέρω αν ο Σωκράτης Γκιόλιας σκοτώθηκε από κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα, αυτό για το οποίο είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ είναι ότι ο θάνατος του εξυπηρετεί ΟΛΟ το σύστημα. Τα εκατομμύρια των Ελλήνων που επισκέπτονταν καθημερινά το τρωκτικό και τα οποία έδειχναν ότι ξυπνούν και είναι έτοιμα να φτύσουν το σύστημα, ήταν κάτι που τρόμαζε το σύστημα και δεν μπορούσε με τίποτα να το αποδεχτεί.

Έλεγα στους φίλους μου ότι αν το τρωκτικό αποφασίσει κάποια στιγμή να κάνει κόμμα θα βγεί πρώτο και με διαφορά! Αν δηλαδή κάποιος ΣΩΣΤΟΣ, ΤΙΜΙΟΣ και με αγάπη για την χώρα του και τους κατοίκους της, παρουσίαζε το πρόγραμμα του μέσω του τρωκτικού, στις επόμενες εκλογές θα σάρωνε! Από ότι φαίνεται και το σύστημα το γνώριζε αυτό και πήρε τα μέτρα του δολοφονώντας την ψυχή του τρωκτικού, τον Σωκράτη Γκιόλα.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ αυτήν την στιγμή, πέραν της βαθύτατης θλίψης και οργής που νιώθω, είναι με το θάνατο του ο Σωκράτης Γκιόλιας να συνεχίζει να μας αφυπνίζει.

Σωκράτη ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Bookmark and Share