Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Μία τρομαχτική αλήθεια!

Καταπληκτικό άρθρο που μας έστειλε φίλος του blog. Δείτε τι κάνουν οι παγκόσμιοι κυβερνήτες σε όσους πάνε ενάντια στα σχέδια τους. Κάτι ξέρει ο γιωργάκης jefrey παπανδρέου που απλά λέει yes σε όλες τους τις εντολές...

"Οταν μαθεύτηκε οτι κατέπεσε λιγα χιλιόμετρα απο το Μινσκ το αεροπλάνο που σκοτωσε τον πρόεδρο της πολωνικής δημοκρατιας Καζίνσκι στέλοντας στον τάφο, τον ιδιο, την οικογένεια του, τον αφρό της επιχειρηματικής ζωής της πολωνίας και την ελίτ των ενοπλων δυνάμεων της χωρας, ισως επειδη διαβάζω σχολαστικά ιστορια και τέτοια "ατυχήματα" μετά απο χρονια αποδεικνύονται καλοστημένες δολοφονικές ενέργειες, ο νους μου πηγε σε διάφορα συνομωσιολογικά σενάρια. Εχοντας κριση και...

αντίληψη καταλαβαινα οτι μου λειπανε διάφορα κομμάτια του παζλ που θα μου εδιναν μια ολοκληρωμένη εικονα αφήνοντας για λίγο τη φαντασία μου σε ύπνωση και πείθοντας τον εαυτο μου οτι οπου υπαρχει καπνός μπορει να μην ειναι φωτιά απλά καπνογόνο! ΜΕΧΡΙ που έπεσε σήμερα μια γαλλικη εφημερίδα της προηγούμενης κυριακής που μου χάριζε το κομμάτι που έλειπε για να μαι σιγουρος οτι τους έφαγαν τους ανθρώπους τα πολύ γνωστά και παγκόσμια συμφέροντα. Δεν θα προσπαθήσω να σας πεισω απλά θα σας παραθέσω τα στοιχεια του άρθρου και η κριση δική σας.

Η ΠΟΛΩΝΙΑ απο ολες τις τέως ανατολικές χώρες ηταν η μονη με ρυθμό ανάπτυξης 2% οταν ολες οι άλλες Λετονία Βουλγαρία Ρουμανία Ουκρανια Λιθουανια ειναι πλέον χρεωκοπημένες χώρες ομοιροι του ΔΝΤ! Ηταν η μονη χώρα που απέκρουε τα "φλερτ" της ευρωπαικής ένωσης για άμεση συνδεση και μεγάλη προσφορα χρυσών ευρω. Επισης ηταν η μονη χώρα του τεως μπλοκ μεσω του προέδρου της που αρνιότανε τον πολύτιμο δάνειο του ΔΝΤ για περαιτέρω ανάπτυξη. Ο συγχωρεμένος ο Καζίνσκι αληθινός πατριώτης -σε αντιθεση με τον τζέφρι μινέικο παπανδρέου- αντιστεκοταν με μένος και σθένος στις καλές προθέσεις (ληστρικές οπως γνωριζουμε ολοι) των ΕΕ και ΔΝΤ γιατι δεν ήθελε οπως ειχε δηλωσει να κατεδαφίσει το σύστημα περιθαλψης,συντάξεων και μισθών του δημοσίου (κάτι σας θυμίζει;) σε αντιθεση με τον φιλοευρωπαιστή μέχρι δουλικότητας Ντοναλντ Ντάσκ, που τον διαδέχτηκε και ειναι σύμφωνος με ολα τα μέτρα που προτεινουν οι σωτήρες της ανθρωπότητας.
Επειδή λοιπόν ο Καζίνσκι δεν θέλησε να γινει πελάτης και να παραδώσει εν μια νυχτί τη χώρα του (καλή ώρα του δικού μας) στους ξένους κερδοσκόπους αποφάσισε να δεθεί με το άρμα της Ρωσίας και η επισκεψη του στην Μόσχα σκοπό ειχε την στενότερη σύνδεση και συνεργασία με την εναλλακτική υπερδύναμη για ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων. Αλλά για κακή τύχη της πολωνιας και της δικής του τον σταμάτησε το ατύχημα και έτσι ολως βολικώς και περιέργως άνοιξε ο δρόμος στη αγέλη των λύκων οπως ονόμασε ο Ολι Ρεν χθες στην συνεδρίαση του Εκοφιν τα ξένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
Τα συμπεράσματα δικά σας... και ισως έτσι να καταλάβετε και λίγο την ανθρώπινη πλευρά του πρωθυπουργού μας που προτίμησε να γραφτει στην ιστορια ως εθνικος μειοδότης παρα ως αποθανών εν υπηρεσία σε αεροπορικο ατύχημα.

ΥΓ. Που κολάνε οι στρατιωτικοι θα μου πείτε, ξεχασα μια μικρή λεπτομέρεια: η πολωνική ηγεσία των ενοπλων δυνάμεων αρνιότανε κατηγορηματικά στην αναπτυξη νατοικών πυραύλων στο εδαφος της με στόχευση την ρωσικη επικράτεια!! Τελικά στο ατύχημα δεν χάθηκαν μονο 164 ζωές αλλά και μια χώρα!!"

Bookmark and Share