Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Ελεγχόμενη χρεοκοπία

"Ένας νέος όρος προστέθηκε στο οικονομικό, αλλά και πολιτικό μας λεξιλόγιο: «Ελεγχόμενη χρεοκοπία».

Μάλιστα ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Όλι Ρεν, αφήνει το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός...
μηχανισμού, ο οποίος θα επιτρέπει στα κράτη – μέλη της ευρωζώνης να προχωρούν σε «ελεγχόμενη χρεοκοπία».

Φυσικά, δεν αποκλείει την περίπτωση ελεγχόμενης χρεοκοπίας για την Ελλάδα.


Πάντα τα μίσθαρνα όργανα των δημίων της κεφαλαιοκρατικής ληστείας εφευρίσκουν ντροπαλά ψευδώνυμα εννοιών για να μας εξαπατούν καλύτερα.

Ένα από τα ντροπαλά ψευδώνυμα της χρεοκοπίας είναι: «ελεγχόμενη χρεοκοπία».

Δεν λένε ανοικτά ότι η χρεοκοπία έχει συντελεστεί, αλλά μιλούν για μηχανισμούς που θα καταστήσουν αυτή τη χρεοκοπία «ελεγχόμενη»!!!

Δηλαδή θέλουν μηχανισμούς που τεχνητά να κρύψουν το συντελεσμένο, αντικειμενικό γεγονός της χρεοκοπίας, μεταθέτοντάς το στο εγγύς αύριο.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια να μας λεηλατήσουν!!!

Ο μηχανισμός, συνεπώς, της «ελεγχόμενης χρεοκοπίας» σημαίνει τούτο: Να αρπάξουν οι τραπεζίτες του ΔΝΤ και της ΚΕΤ ότι μπορούν από τις χώρες τις Ευρωζώνης που τις έβαλαν γι αυτό τον σκοπό. Να απομυζήσουν τα κράτη Έθνη μέχρι το τελευταίο ευρώ πριν τα εγκαταλείψουν, αφήνοντάς τα στα ερείπια της καταλήστευσής τους.

Η Ευρωζώνη δεν είναι παρά ένα «μαντρί» αρμέγματος, μέχρι την τελευταία σταγόνα, των χυμών κάθε έθνους-κράτους, ιδιαίτερα των αδύνατων καπιταλισμών.

Καμία σωτηρία της Ελλάδας δεν μπορεί να υπάρξει μέσα στην ευρωζώνη.

Όσο πιο γρήγορα εγκαταλείψουμε την ευρωζώνη και το ευρώ και επιστρέψουμε στη δραχμή τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε διασωθούμε.

Κάθε παραμονή πλέον στην ευρωζώνη και στο ευρώ είναι μέγιστο Εθνικό έγκλημα.

Η κυβέρνηση, αλλά και όλα τα κόμματα που εμμένουν ακόμα στην παραμονή μας στην ευρωζώνη είναι εγκληματίες, τσιράκια των τραπεζιτών και των πολυεθνικών του χρήματος.

Και οι πλέον γλοιώδεις λακέδες τους είναι τα μίσθαρνα όργανα της προπαγάνδας των «νταβάδων»: Τα ΜΜΕ, οι ακαδημαϊκοί και οι διανοούμενοι κάθε κοπής και χρώματος που μας στουπώνουν το κρανίο για τα «καλά» και τα «αγαθά» της υποταγής μας στην ευρωζώνη…"

ΠΗΓΗ: http://www.resaltomag.gr/

Bookmark and Share