Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Στην ταράτσα της βουλής μπορεί να προσγειωθεί ελικόπτερο;



Πλέον αυτό που συζητείται στις διάφορες παρέες δεν είναι αν θα φύγει ο ΓΑΠ αλλά πότε θα φύγει. Θα φύγει σε έναν μήνα ή σε δύο; Θα φύγει μέρα ή νύχτα. Και κυρίως πώς θα φύγει! Φίλος αναρωτιόταν μεταξύ σοβαρού και αστείου αν υπάρχει δυνατότητα προσγειώσεως ελικοπτέρου στην ταράτσα της βουλής. Γιατί διαφορετικά δεν τον βλέπει καθόλου καλά τον ΓΑΠ!

Έτσι ακριβώς είναι. Υπάρχει τόση οργή στον κόσμο πού είναι πλεόν θέμα χρόνου να ξεσπάσει στους πολιτικούς όλων των αποχρώσεων και κυρίως στην κυβέρνηση του εθνομηδενιστή, ενδοτικού και νεοταξίτη ΓΑΠ.

Φυσικά από το κύμα αυτό της οργής δεν θα ξεφύγουν οι 'αδέκαστοι' δημοσιογράφοι οι οποίοι αποτελούν δεκανίκια του ΓΑΠ και οι οποίοι καθημερινώς προσπαθούν να μας διαιρούν και να μας κάνουν να τρωγόμαστε μεταξύ μας παρουσιάζοντας το μαύρο άσπρο!

Δυστυχώς το σχέδιο ήταν πολυετές και τώρα πια έχει μπει στην τελική του μορφή. Αφού διέλυσαν την παιδεία, την γλώσσα, την ιστορία μας, τις αξίες μας και την εθνική μας συνείδηση, αφού μας μετέτρεψαν από κοινωνικά όντα σε 'ιδιώτες' (στα αγγλικά η λέξη idiot προέρχεται από τη λέξη ιδιώτης, ηλίθιος δηλαδή, η οποία ήταν και η αρχική σημασία της λέξεως), αφού μας επέβαλλαν ως πρότυπα τον άκρατο καταναλωτισμό, αφού μας δωροδόκησαν με πλαστά δάνεια και μας κοίμησαν με εφήμερες υλικές απολαύσεις, αφού άφησαν την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, αφού έκαναν την χώρα ξέφραγκο αμπέλι, έρχονται τώρα να εφαρμόσουν το αποκρουστικό σχέδιο της παγκοσμιοποιήσεως:

Μετατροπή της χώρας σε επαρχία πολυπολιτισμική και πολυεθνική, χωρίς ίχνος εθνικής συνειδήσεως με κατοίκους δουλοπάροικους των πολυεθνικών και των τραπεζών. Μετατροπή της χώρας σε ζούγκλα όπου θα κυριαρχεί το σώζων εαυτόν σωθήτω!

Και όλο αυτό μας το παρουσιάζουν ως λύση! Τα καθάρματα! Οι προδότες!

Ζούμε τις πιο κρίσιμες στιγμές ως χώρα. Όλα κρέμονται σε μία κλωστή. Ή θα αντιδράσουμε τώρα ή θα εξαφανιστούμε ως χώρα μία για πάντα αφήνοντας τα παιδιά μας έρμαια στα χέρια των τεράτων της παγκοσμιοποιήσεως.

Η λύση είναι μία: Πρέπει επιτέλους να βάλουμε πάνω από το προσωπικό συμφέρον το κοινωνικό και εθνικό συμφέρον. Θα πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να κρίνουμε τις διάφορες επιλογές που έχουμε με γνώμονα τι είναι καλύτερο για τις όποιες καταθέσεις έχουμε, αν έχουμε στην τράπεζα! Όσοι από εμάς δεν έχουν πληγεί ακόμα σοβάρά, να ξέρουν ότι είναι οι επόμενοι! Θα πρέπει η λύση που θα διαλέξουμε να είναι προς όφελος των πολλών αφού μέσω της ευημερίας των πολλών θα διασφαλιστεί και η δική μας προσωπική ευημερία! Το ανάποδο είναι θάνατος και είναι αυτό που μας έχει οδηγήσει ως εδώ!

Έτσι προτείνουμε:

Ανατροπή της προδοτικής κυβέρνησης και του σαθρού πολιτικού κατεστημένου
Αποκύρηξη του χρέους και έξοδος από το μνημόνιο
Επιστροφή στην δραχμή και εθνικοποίηση των τραπεζών
Έκτακτη εθνοσυνέλευση ώστε να ψηφιστεί σύνταγμα με βάση το πρότυπο της άμεσης δημοκρατίας όπου θα διασφαλίζεται ο διαχωρισμός των 3 εξουσιών και θα αποτρέπεται η δημιουργία επαγγελματιών πολιτικών.

Και πάνω από όλα, επιστροφή στην κλασσική παιδεία δίνοντας έμφαση στην γλώσσα μας και τις αξίες του πολιτισμού μας.

Μόνο έτσι θα γίνουμε και πάλι ελεύθεροι και θα πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας!

Το θεωρείτε δύσκολο; Κάθε άλλο! Να ξέρετε ότι με το που γίνει η αρχή οι λαοί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης θα ακολουθήσουν! Όλοι οι λαοί έχουν καταλάβει τι 'παίζεται' παγκοσμίως, όλοι οι λαοί είναι ενάντια των κυβερνήσεων τους και ψάχνουν τρόπο να εξερθούν. Το 10% των πολιτικών, τραπεζών, ΜΜΕ και πολυεθνικών δεν θα ξέρει που να κρυφτεί όταν το 90% των πολιτών εξεγερθεί!

Η ελευθερία δεν χαρίζεται, η ελευθερία κερδίζεται!

Ως Έλληνες πριν χιλιάδες χρόνια, δείξαμε στον κόσμο τι σημαίνει Δημοκρατία. Ήρθε η ώρα να τους το δείξουμε και πάλι!

Bookmark and Share