Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Το αφεντικό του ΓΑΠ ομολογεί


Είμαστε ευγνώμονες στους Washington Post, New York Times, Time και σε άλλες μεγάλες εκδόσεις των οποίων οι διευθυντές πήραν μέρος στις συναντήσεις μας και σεβάστηκαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα, για περίπου 40 χρόνια.
Θα ήταν αδύνατο για εμάς να αναπτύξουμε τα σχέδια μας για τον κόσμο αν ήμασταν κάτω από τα δυνατά φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια.
Αλλά ο κόσμος είναι πιο προχωρημένος πλεόν και είναι έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Η υπερεθνική ύπατη εξουσία από μία τάξη εκλεκτών διανοουμένων και από τις διεθνείς τράπεζες είναι σίγουρα προτιμώτερη από τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που εφαρμόζονταν τους προηγούμενους αιώνες.

David Rockefeller,
Απευθυνόμενος στην συνάντηση της Τριμερούς Αρμοστείας,1991


Τριμερής Αρμοστεία, Λέσχη Bildegerg, Παγκόσμια Τράπεζα, ΔΝΤ αποτελούν οργανισμούς στενά συνδεδεμένους για την επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Το ομολογεί ο ίδιος ο Ροκφελλερ όπως ομοίως κυνικά ομολογεί ότι είχε όλα αυτά τα χρόνια την κάλυψη από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ.


Αυτά είναι τα αφεντικά του ΓΑΠ και τα σχέδια αυτών υλοποιεί κατά γράμμα. Για αυτό άλλωστε όπου σταθεί και όπου βρεθεί στο εξωτερικό δηλώνει ότι χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε επειγόντως! (Κλικ εδώ)

Ομοίως και αυτός στην Ελλάδα έχει την υποστήριξη των ΜΜΕ αφού το σχέδιο είναι παγκόσμιο. Φυσικά και διάλεξαν έναν 'σοσιαλιστή' για την εφαρμογή των σχεδίων τους όπως και έναν 'σοσιαλιστή' έχουν τοποθετήσει ως επικεφαλή στο ΔΝΤ. Το κόλπο είναι πολύ παλιό και πάντα επιτυχημένο: ο λύκος με προβιά προβάτου θα εμφανιστεί...

Το σχέδιο έχει αρχίσει να εφαρμόζεται εδώ και τουλάχιστον 40 χρόνια και τώρα εμείς βλέπουμε την τελική του φάση. Όλα αυτά τα χρόνια μας διαλύουν την γλώσσα (κατάργηση της καθαρεύουσας, κατάργηση του πολυτονικού, κατάργηση των αρχαίων), την παιδεία (αλλοίωση της ιστορίας, αντικατάσταση ποιημάτων στα σχολεία με συνταγές μαγειρικής!), μας δωροδόκησαν με πλαστά δάνεια, μας επέβαλλαν τον καταναλωτισμό ως ύψιστη αξία, μας διαλύουν την κοινωνική μας συνοχή με την αθρώα εισβολή λαθρομεταναστών και έρχονται τώρα και μας λένε ότι πρέπει να υπακούσουμε στο ΔΝΤ για το καλό της πατρίδας!!!! Το ΔΝΤ το οποίο εχθρεύεται οτιδήποτε εθνικό και εργάζεται για την επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης!

Πόσο αστείο είναι να πολεμούν οτιδήποτε εθνικό και να επικαλούνται τα πατριωτικά μας αισθήματα μόνο όταν θέλουν να μας πιουν το αίμα!

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εξηγούνται εύκολα οι φράσεις “Αγγλική ως Επίσημη”, “το άγαλμα του Κεμάλ”, “Τι είναι η πατρίδα μας”, “Ιθαγένεια-τηλεκάρτα” και ”Πατριωτισμός του μνημονίου“.

Έχουμε προ πολλού περάσει από την διατύπωση των θεωριών συνομωσίας στην εφαρμογή αυτών! Ο κόσμος ακόμα δυσκολεύεται να πιστέψει ότι υπάρχει παγκόσμιο σχέδιο, του φαίνεται πολύ υπερβολικό για να το πιστέψει! Μα εδώ ακριβώς στηρίζονται:

Μόνο τα μικρά μυστικά χρήζουν προσοχής, τα μεγάλα κρατούνται κρυφά από την λαϊκή δυσπιστία.
Marshall Mcluhan, guru των ΜΜΕ


Το ερώτημα που τίθεται είναι απλό: Σκύβουμε το κεφάλι ή αντιδρούμε;

H πορεία της 15/12 έδειξε ότι η οργή του κόσμου είναι τεράστια. Κανείς πολιτικός δεν τολμά να κυκλοφορεί χωρίς τον φόβο επίθεσης από τον κόσμο.

Πρέπει όλοι να βάλουμε τις κομματικές ταμπέλες στην άκρη και να ενωθούμε έχοντας ως μόνο στόχο το κοινό καλό, το καλό της πατρίδος και όχι το ατομικό συμφέρον.

Νιώθουμε προδομένοι και μόνοι γιατί βλέπουμε ότι στο σχέδιο εξόντωσης μας συμμετέχουν τα κόμματα, τα ΜΜΕ και οι συνδικαλιστές. Δεν ξέρουμε πού να αποτανθούμε αφού όλοι οι 'σύμμαχοι' μας είναι εναντίον μας.

Δεν είναι όμως έτσι. Αντίθετα αποτελούμε την πλειοψηφία που ψάχνει εναγωνίως τρόπο να εκφραστεί. Φάνηκε καθαρά από τις τελευταίες περιφερειακές εκλογές όπου η αποχή μαζί με τα άκυρα και λευκά έφτασε στο 64%!

Πρέπει όλοι να μάθουμε για τα διάφορα κινήματα που ξεπροβάλλουν, να τα πλησιάσουμε, να εξακριβώσουμε το αγαθό των προθέσεων τους και στην συνέχεια να ενωθούμε για να ανατρέψουμε το σαθρό κομματικό κατεστημένο.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι είναι καθαρή αυτοκτονία να πιστεύουμε ότι αυτοί πού μας έφτασαν σε αυτό το σημείο θα είναι αυτοί που θα μας σώσουν.

Bookmark and Share