Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ανοιχτή επιστολή προς τον κ. Πάνο Καμμένο


Κύριε Καμμένε,

σήμερα πιστεύω να σας λύθηκαν πολλές απορίες.

Σήμερα πρέπει επιτέλους να καταλάβατε τον λόγο για τον οποίο όλες τις αποκαλύψεις πού έχετε κάνει μέχρι σήμερα το κόμμα σας δεν τις έκανε ποτέ σημαία για να ρίξει την κυβέρνηση.

Σήμερα πρέπει επιτέλους να καταλάβατε γιατί ενώ η ΝΔ είχε τόσες πολλές ευκαιρίες να ρίξει την κυβέρνηση (Τ3-Τ10, δηλώσεις Στρος Κανν, έγγραφα από την αμερικάνικη πρεσβεία σχετικά με την προδοτική στάση του ΓΑΠ, και τόσες άλλες) τον άφηνε να διαλύει ανενόχλητος την χώρα.

Ο λόγος είναι γιατί το κόμμα σας πιστεύει στην ίδια μνημονιακή πολιτική με αυτήν της κυβερνήσεως, στην ίδια πολιτική υποτελείας, ξεπουλήματος, ευρωλαγνείας, ενδοτισμού και ραγιαδισμού.

Σήμερα κι ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει ουσιαστικά πέσει αφού μία μεγάλη μερίδα των βουλευτών του δήλωσε ότι δεν πρόκειται να του δώσει ψήφο εμπιστοσύνης έρχεται ο Σαμαράς και του δίνει χείρα βοηθείας!!!

Αντί να το αφήσει να διαλυθεί και να πάμε άμεσα σε εκλογές ζητάει κυβέρνηση μεταβατική η οποία θα ψηφίσει την δανειακή σύμβαση της 26ης οκτωβρίου!!!

Ναι της συμβάσεως για την οποία όλη η Ελλάδα βγήκε στους δρόμους την 28η Οκτωβρίου και αποκαθήλωσε την κυβέρνηση όπως και την μαριονέτα αυτής πού είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ζητάει μεταβατική κυβέρνηση για να περάσει η σύμβαση πού ήθελε να φέρει ο ΓΑΠ αλλά δεν τολμούσε να την περάσει από την κοινοβουλευτική του ομάδα!!!

Μα ήταν τόσο φανερό όλο αυτόν τον καιρό ότι ο Σαμαράς ήταν υπέρ του μνημονίου, του μεσοπροθέσμου και γενικά όλης της κυβερνητικής πολιτικής. Τόσο στο μεσοπρόθεσμο όσο και στην τελευταία δανειακή σύμβαση όταν ετέθη ζήτημα 180 βουλευτών το αρνήθηκε! Η υποκρισία και ο αναίσχυντος εμπαιγμός σε όλο τους το μεγαλείο!

Κύριε Καμμένε παραιτηθείτε τώρα από το κόμμα σας, πείτε τα πράγματα έξω από τα δόντια όπως κάνετε πάντα και καλέστε μαζί σας όσους πιστεύουν στην εθνική μας κυριαρχία και δεν θέλουν να πουλήσουν την χώρα τους. Κάντε ένα κίνημα πού θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα μας ξαναδώσει την χαμένη περηφάνεια μας. Πού θα θέσει επιτακτικά το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων, πού θα ζητήσει έλεγχο του χρέους, πού θα φέρει στην δικαιοσύνη ΟΛΟΥΣ όσους μας έφεραν ως εδώ, πού θα δώσει έμφαση στην Παιδεία, στην γλώσσα και την Ιστορία μας ώστε οι Έλληνες να μάθουν επιτέλους την Ιστορία τους ώστε να σταματήσουν να επαναλαμβάνουν διαρκώς τα ίδια λάθη!

Και ο Κορρέα στον Ισημερινό έτσι ξεκίνησε. Παραιτήθηκε και ηγήθηκε του αγώνα για την απελευθέρωση του λαού του από τα δεσμά του ΔΝΤ και από την πλήρη λεηλασία και υποδούλωση της χώρας του. Να είστε σίγουρος ότι η ανταπόκριση πού θα βρείτε θα είναι τεράστια.

Ή τώρα ή ποτέ.

Σε διαφορετική περίπτωση όπως έχετε εξάλλου δηλώσει στο παρελθόν, το Γουδί θα είναι πολύ μικρό για να σας χωρέσει όλους.

Γιώργος Μ.


2 comments:

cummulus είπε...

Σωστές καί πικρές συνάμα σκέψεις. Συγχαρητήρια.

Ανώνυμος είπε...

http://www.triklopodia.com/2011/11/o-thanatos-tis-ellinikis-dimokratias.html

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .

................

http://www.triklopodia.com/2011/11/i-ekti-dosi-einai-pantote-thanatiforos.html

Η ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ

Bookmark and Share