Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΓΑΠ: Ένας ηλίθιος πού ξεμπρόστιασε όλο το πολιτικό σύστημα

ΓΑΠ: Ένας ηλίθιος παγκοσμίου εμβελείας.

Ένας ηλίθιος πού εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές των αφεντικών του για την εγκαθίδρυση της παγκοσμίου διακυβερνήσεως μέσω της διάλυσης των Κράτων-Εθνών.

Ένας ηλίθιος πού δεν μπορεί να καταλάβει ότι το τέλος του θα είναι τραγικό είτε από από τους πολίτες είτε από τα αφεντικά του όταν δεν θα τον έχουν πλέον ανάγκη.

ΓΑΠ: Ο άνθρωπος πού έφερε το ΔΝΤ στην ΕΕ.

Ο άνθρωπος πού πρόθυμα άνοιξε την κερκόπορτα ώστε να περάσει η κρίση της Αμερικής στην Ευρώπη με την μετακύλιση του χρέους των τραπεζών στους λαούς της Ευρώπης.


Ο άνθρωπος πού ξεπουλάει την χώρα μας και οδηγεί στην πτώχευση την Πορτογαλία, την Ιρλανδία ενώ ακολουθούν κατά πόδας η Ιταλία, η Ισπανία και έρχεται και η Γαλλία.

Ο άνθρωπος πού οδηγεί όλους τους λαούς της Ευρώπης στην εξαθλίωση, στην ανεργία στην απελπισία και στις αυτοκτονίες.

Ο άνθρωπος πού σαν τον πιο στυγνό δικτάτορα αποφασίζει για το μέλλον μας καθώς και το μέλλον των επομένων γενεών γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια οποιαδήποτε δημοκρατική διαδικασία και νομιμοποποίηση.

Ο άνθρωπος πού διοικεί την χώρα με στρατιές δυνάμεων καταστολής και περνάει τον έναν σφαγιαστικό νόμο μετά τον άλλο εκβιάζοντας τους αφισοκολητές του πού αποτελούν την 'κυνοβουλευτική' του ομάδα.

Ο πιο μισητός άνθρωπος στον πλανήτη.

Όλο αυτό το διάστημα η αντίδραση της αντιπολιτεύσεως ήταν από χαλαρή ως ανύπαρκτη. Όσο το πολιτικό σύστημα ένιωθε στέρεο οι αντιδράσεις ήταν υποτονικές. Μόλις όμως ο ΓΑΠ απασφάλισε την βόμβα πού λέγεται δημοψήφισμα έπεσαν όλοι να τον φάνε! Μόλις υποτίθεται θα δινόταν η ευκαιρία στον λαό να στείλει στον διάολο την τροίκα, τον κάθε ευρωπαίο λιγούρη και ντόπιο ευρωλάγνο σηκώθηκαν και οι πέτρες! Ακόμη και το ζόμπι τον μητσοτάκη ξέθαψαν.

Ο λόγος πού οδήγησε τον ΓΑΠ σε αυτήν την απόφαση μάς είναι αδιάφορος. Σίγουρα πάντως δεν είναι επειδή ξαφνικά τον έπιασαν οι δημοκρατικές του ευαισθησίες! Είτε γιατί έτσι τού είπαν τα αφεντικά του και αυτός σαν ηλίθιος υπακούει τις εντολές τους είτε γιατί θέλει να κερδίσει χρόνο 3 μηνών ώστε να συνεχίσει το προδοτικό του και καταστροφικό του έργο και στο τέλος όταν θα είναι όλα έτοιμα να μας πει: Διαλέχτε υποτέλεια και ξεπούλημα ή χρεωκοπία. Νομίζει ότι έτσι θα εκβιάσει τον λαό. Ας το θέσει λοιπόν το δημοψήφισμα και θα πάρει απάντηση πού θα τρίβει τα μάτια του.

Το ενδιαφέρον όμως σε όλη αυτήν την ιστορία είναι η αντίδραση τόσο των βουλευτών του πασοκ όσο και των άλλων κομμάτων. Η μεν καϊλή είπε ότι είναι κατά του δημοψηφίσματος γιατί θέλει να γίνει το αυτονόητο, να πάρουμε δηλαδή την 6η δόση και να εφαρμοστεί η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου! Θέλει δηλαδή να γίνουμε προκτεροράτο και αποικία προκειμένου να μην πτωχεύσουμε!!! Ανάθεμα την κι αν ξέρει τι λέει αυτή η συμφωνία. Ανάθεμα την κι αν ήξερε τι έλεγε το μνημόνιο όταν το ψήφιζε. Ανάθεμα την κι αν έχει διαβάσει την δανειακή σύμβαση πού κατατέθηκε στην Βουλή χωρίς ψηφοφορία και πού ξεπουλάει όλη την χώρα. Και ο πολύς χατζηνικολάου, δεν την ρώτησε τα αυτονόητα: 'Γιατί κυρία καϊλή θέλετε να εφαρμοστεί η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου; Πιστεύετε ότι είναι καλή για την Ελλάδα; Πιστεύετε ότι είναι καλό να έχουμε μόνιμη εποπτεία και μνημόνιο για τα επόμενα 20 χρόνια; Πιστεύετε ότι είναι καλό να εκχωρήσουμε την εθνική μας κυριαρχία; Πιστεύετε ότι μειώνεται το χρεός όταν μας κουρεύουν 100 δις αλλά αυτομάτως μας δανείζουν 130; Δημοτικό έχετε τελειώσει;'

Η ΝΔ μία από τα ίδια. Να τηρηθεί η συμφωνία ώστε να μην χάσει η χώρα τον Ευρωπαϊκό της προσανατολισμό!!! Θα προσπαθήσει δήθεν να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο αλλά η συμφωνία συμφωνία! Ο σαμαράς δεν θέλει με τίποτα να θιχτούν τα αφεντικά του, ο μέρκελ, ο σαρκοζί, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ! Τόσο καιρό άφηνε τον ΓΑΠ να κάνει το ένα μετά το άλλο έγκλημα εις βάρος της Ελλάδος και δεν έκανε τίποτα. Μπορούσε ανά πάσα στιγμή να ρίξει αυτήν την προδοτική κυβέρνηση αλλά σφύριζε αδιάφορα ψηφίζοντας παραπάνω από τα μισά νομοσχέδια πού έφερνε στην Βουλή η κυβέρνηση. Τώρα πού βλέπει ότι με το δημοψήφισμα ο λαός έχει επιτέλους την ευκαιρία να στείλει στον αγύριστο όλη την διεθνή και εγχώρια συμμορία κι έτσι να καταρρεύσει όλο το πολιτικό σύστημα συμπαρασύροντας και το δικό του κόμμα σκούζει και απειλεί με εκλογές! Όχι όμως δημοψήφισμα. Ο λαός να μείνει στην γωνία και να βγάλει τον σκασμό!

Τα υπόλοιπα κόμματα το ίδιο. Να μην αποφασίσει ο λαός να πει ένα τεράστιο ΟΧΙ αλλά να συνεχίσουμε να είμαστε μέλος της ΕΕ με οποιοδήποτε τίμημα!

Γιατί δεν βγήκαν να πούν το αυτονόητο: Ας γίνει δημοψήφισμα τώρα, άμεσα σε 25 ημέρες, και μετά εκλογές. Ή ακόμη καλύτερα να στηθούν ταυτόχρονα κάλπες για δημοψήφισμα και εκλογές. Ας πει ο λαός τι θέλει, ώστε η νέα κυβέρνηση πού θα προκύψει από τις εκλογές να είναι δεσμευμένη από την απόφαση του λαού. Όχι βέβαια σιγά μην θέλουν να γίνει κάτι τέτοιο. Θέλουν απλά εκλογές ώστε αυτοί πού θα εκλεγούν να συνεχίσουν το βρωμερό και τρισάθλιο έργο του ΓΑΠ λέγοντας το κλασσικό επιχείρημα ότι η χώρα πρέπει να τηρεί τις δεσμεύσεις της και την υπογραφή της προς τους έξω! Ποτέ προς τον λαό, αλλά πάντα προς τους έξω! Να επέδειχνε την ίδια συνέπεια μία οποιαδήποτε κυβέρνηση προς τις δεσμεύσεις προς τους μέσα τι ωραία πού θα ήταν! Προς τους μέσα αντίθετα όταν τους εξαπατά κατ΄εξακολούθησιν το επιχείρημα είναι ότι δεν γνώριζε εκ των προτέρων την κατάσταση! Ότι δεν ήταν ενήμερη! Αει να χαθείτε ξεφτιλισμένοι!

Δεν ξέρεις ποιον να σιχαθείς περισσότερο: Τον ΓΑΠ ή τους υπολοίπους. Το μόνο καλό είναι ότι όλο το πολιτικό σύστημα ξεβρακώνεται στα μάτια μας εν μία νυχτί. Όσοι ακόμη πίστευαν σε κάποιο κόμμα, επιτέλους έχουν την ευκαιρία να δούν κατάματα την αλήθεια. Όλα είναι βολεμένα, όλα θέλουν να συνεχίσει η ίδια κατάσταση, όλα θέλουν να λαμβάνουν τις κρατικές επιχορηγήσεις, όλα θέλουν να υπηρετούν τα αφεντικά τους και να εξαπατούν τον λαό.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι μετά την αναγγελία δημοψηφίσματος βγαίνει ο σαρκοζί και η μέρκελ και δηλώνουν ότι η συμφωνία πρέπει όχι μόνο να εφαρμοστεί αλλά και να επιταχυνθεί! Υπάρχει κανείς πού πιστεύει ότι θέλουν αυτοί οι δύο να εφαρμοστεί το ταχύτερο δυνατόν αυτή η συμφωνία για το καλό το δικό μας και όχι για τα δικά τους συμφέροντα πού στόχο έχουν τον διαμελισμό, λεηλασία και μετατροπή της χώρας μας σε αποικία; Ε αυτά τα συμφέροντα θέλει να προασπίσει λυσσαλέα όλο το πολιτικό σύστημα!

Τελικά ήταν πολύ εύκολα να ξεμπροστιαστούν όλοι τους: Αρκούσε μόνο ένας ηλίθιος!

ΥΓ1: Με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών φάνηκε ξεκάθαρα τι διαπραγματευτική δύναμη είχαμε πριν υπογράψουμε το μνημόνιο και συνεχίζουμε ακόμη και σήμερα μετά τις τόσες εγκληματικές ενέργεις του ΓΑΠ να έχουμε. Είναι τόσο προφανές ότι ο ΓΑΠ δεν διαπραγματεύτηκε καθόλου αλλά αλήθεια γιατί να διαπραγματευτεί αφού όλο αυτό ήταν το σχέδιο πού εκτελούσε εξ' αρχής. Ξεβρακώθηκαν όμως όλοι αυτοί πού έλεγαν ότι επειδή χρωστάμε δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε όπως είχε πει αυτολεξί ο πάγκαλος, όπως είχαν πει τόσα και τόσα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια αντιπροσωπεύοντας την απόλυτη σιχαμάρα και υποτέλεια.

ΥΓ2: Όσοι εξακολουθούν να είναι κατά του δημοψηφίσματος ας προβληματιστούν απο την ακόλουθη ρήση: 'Θα πρέπει να ανησυχείς όταν σε επαινεί ή συμφωνεί μαζί σου ο εχθρός σου'.


Bookmark and Share