Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Αυτόχειρας μάρτυρας στην πλατεία Συντάγματος


Σήμερα 4 Απριλίου 2012 το πρωί, ημέρα Τετάρτη, ένας συνάνθρωπος μας έδωσε τέλος στην ζωή του στην πλατεία Συντάγματος.

Μία ακόμη αυτοκτονία έρχεται να προστεθεί στις χιλιάδες πού έχουν λάβει χώρα από τότε πού η πατρίδα μας μπήκε στην λαίλαπα του μνημονίου.

Είναι σίγουρο ότι ο συνάνθρωπος μας επιλέγοντας τον τόπο της αυτοθυσίας του ήθελε να μας αφυπνίσει και να στείλει σε όλους εμάς ένα πολύ ισχυρό μήνυμα:

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. Αντισταθείτε εναντίον των προδοτών, των δοσιλόγων και των συνεργατών των δυνάμεων κατοχής της χώρας μας.

Ξέρουμε όλοι τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της πράξεως. Όσοι τους ξαναψηφίσουν δίνοντας τους έτσι δύναμη να συνεχίσουν το καταστροφικό και δολοφονικό τους έργο είναι και αυτοί το ίδιο υπεύθυνοι. Η ψήφος σε αυτά τα ανδρείκελα, σε αυτά τα απάνθρωπα, εξαγορασμένα κτήνη, τους οπλίζει το χέρι πού οδηγεί στην δολοφονία των Ελλήνων. Όσοι τους ξαναψηφίσουν γίνονται συνεργοί δολοφόνων.

Υ.Γ: Όλοι σήμερα στις 18.00 στην πλατεία Συντάγματος. Είναι το ελάχιστο πού μπορούμε να κάνουμε για να αποδώσουμε φόρο τιμής στον εκλιπώντα συνάνθρωπο μας και να υπενθυμίσουμε στα ανθρωπόμορφα κτήνη πού μας κυβερνούν ότι σύντομα θα λογοδοτήσουν και θα τιμωρηθούν όπως τους αξίζει.

Bookmark and Share