Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Κι εσύ τέκνον.. Σόιμπλε;


Μας έλεγαν θυμάμαι οι δικοί μας όταν ήμασταν μικρά παιδιά τι τυχεροί πού είμαστε γιατί δεν ζήσαμε πόλεμο, κατοχή ή χούντα. Τι τυχεροί πού είμαστε γιατί τα έχουμε όλα έτοιμα και ότι από εμάς εξαρτάται για το αν θα αξιοποιήσουμε αυτά πού μας παρέχονται.

Είναι πια προφανές ότι οι γονείς μας βιάστηκαν στην εκτίμηση τους. Είμαστε επισήμως υπό κατοχήν. Εις το 'άγιον' όνομα του ευρώ παραδώσαμε την κυριαρχία μας και την αξιοπρέπεια μας ως έθνος στους εταίρους μας και στους διεθνείς τοκογλύφους. Οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι 'φίλοι' μας φρόντισαν για αυτό, αφού βρήκαν εδώ συγχρόνους νενέκους, υποτελείς και δοσιλόγους.


Η μοναδική ελπίδα πού είχα όλο αυτό το διάστημα ήταν ο ... Σόιμπλε. Ήλπιζα ότι θα ζητούσε ακόμη περισσότερα ώστε να αναγκαστούν οι εδώ πρόθυμοι οσφυοκάμπτες πολιτικοί να πούν όχι υπό τον φόβο των .. γιαουρτιών, αυγών, ντοματών και άλλων ζαρζαβατικών.

Μάλλον τον αδίκησα τον Σόιμπλε. Τι άλλο να ζητήσει ο 'άνθρωπος'! Τα πήρε όλα και ακόμη παραπάνω. Πού να φανταστεί ότι θα έβρισκε τόσους προθύμους, υποτελείς, ιθαγενείς, προσκυνημένους πού ότι και να ζητούσε αυτοί ήταν πρόθυμοι να το δεχτούν!

Εθνική κυριαρχία ήθελε, πάρτην δικιά σου του είπαν. Έναν επίτροπο απαίτησε, έναν επίτροπο αν υπουργείο τού είπαν για να μην αγχώνεται. Αγγλικό δίκαιο επιθυμούσε, κανένα πρόβλημα τού είπαν όλοι με μία φωνή. Ειδικό λογαριασμό ζητούσε, πες το και έγινε ήταν η απάντηση. Προτεραιότητα αποπληρωμής των χρεών και στην συνέχεια ότι μείνει αν μείνει για τις εσωτερικές ανάγκες της χώρας, κι αυτό χάρισμα σου του διεμήνυσαν. Μάλιστα για να τον ικανοποιήσουν περισσότερο του είπαν ότι αυτό το τελευταίο, εκτός από νομοθετική ρύθμιση, θα το περάσουν και στο Σύνταγμα! Αμ πώς! Γίνεται σκόντο σε τέτοια πράγματα!

Μη διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ζήτησε η γερμανική να γίνει επίσημη γλώσσα του Ελληνικού κράτους. Εκεί όρθωσε το ανάστημα της η υπουργός παιδείας, λέγοντας ότι πρόθεση της κυβερνήσεως είναι να γίνει επίσημη γλώσσα η αγγλική οπότε συμφώνησαν η γερμανική να γίνει αμέσως μετά. Ήταν πράγματι μία πολύ σκληρή διαπραγμάτευση...

Οι κόκκινες γραμμές ήταν τελικά κόκκινα στριγκ πού φορούν οι κυβερνώντες κάτω από τα κουστούμια και τις γραβάτες τους.

Το σχέδιο αποδομήσεως της χώρας μας το οποίο εφαρμόζεται τα τελευταία 30 χρόνια είχε την επιθυμητή κατάληξη. Αφού αποψίλωσαν εθνικά χαρακτηριστικά, εκμαύλισαν την ιστορία μας, αντικατέστησαν τις αξίες μας με καταναλωτικά πρότυπα και κυρίως διέλυσαν την ΓΛΩΣΣΑ μας, κατέλυσαν και επισήμως την εθνική μας κυριαρχία.

Και μας το παρουσιάζουν ως επιτυχία, εις το όνομα του ευρώ, εις το όνομα της σωτηρίας των τραπεζών. Πραγματικά δεν ξέρω αν πάει πιο κάτω από εδώ. Δεν ξέρω αν δύναται να υπάρξει μεγαλύτερος εξευτελισμός για έναν λαό.

Ζούμε μία τραγωδία, μόνο πού ο τραγωδός δεν έχει κάνει πρόβλεψη για τον 'από μηχανής θεό'. Η κάθαρση θα έρθει από εμάς, αρκεί να ενωθούμε και να στείλουμε στον αγύριστο όλους αυτούς πού μας οδήγησαν ως εδώ.

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Nτροπή και αίσχος στούς προδότες δοσήλογους νενέκους εφιάλτες απάτριδες προσκινημένους υποτελείς ανθέλληνες εχθρούς εντος των τειχών!!!!!!!!!

Bookmark and Share