Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Στην κυβέρνηση 'Εθνικής Ελλάδος' μην ξεχάσετε τον Άκη



Χαράς ευαγγέλια για την Μέρκελ και τους εδώ υποτακτικούς της. Μεγάλη ανακούφιση για όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τους κρατικοδιαίτους επιχειρηματίες. Οι πολίτες υπέκυψαν στον τρόμο και στους εκβιασμούς. Το βρώμικο πολιτικό σύστημα πήρε παράταση ζωής.

Τα κόμματα του μνημονίου θέλουν πάλι για το καλό μας, να βάλουν στην άκρη τις 'χαώδεις' διαφορές του για να μας σώσουν. Έτσι δηλώνουν ότι θέλουν να σχηματίσουν κυβέρνηση 'Εθνικής Ελλάδος' προκειμένου να δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα για την πατρίδα! Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!

Θέλει πολύ θράσος να συγκρίνουν την κατάθεση ψηχής της εθνικής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τον καθαρό και τίμιο αγώνα των παιχτών, με τις υποτακτικές και σάπιες πολιτικές τους. Η εθνική παλεύει για το εθνόσημο την αξιοπρέπεια και την περηφάνεια και αυτοί αγωνίζονται μανιωδώς για το ... γερμανικό εθνόσημο, την εξαθλίωση και το ξεπούλημα.

Είναι κατάντια, προκαλεί αηδία το θέαμα, να βλέπεις 'διανοουμένους', επαναστάτες γιαλατζί όπως ο Σαββόπουλος να δηλώνουν ότι ο ελληνικός λαός ψήφισε σοφά, ότι ο φόβος φυλάει τα έρημα, ότι πρέπει ο πολιτικοί να σχηματίσουν κυβέρνηση 'Εθνικής Ελλάδος'. Κι όλα αυτά γιατί; Για να μην χάσει ο επαναστάτης της δεκάρας τα χρωματιστά του χαρτάκια πού κέρδισε όταν σε καιρούς ψεύτικης ευδαιμονίας μας παρακινούσε σε επανάσταση! Ξεφτίλες!

Πού είστε λεβέντες, στην κυβέρνηση 'Εθνικής Ελλάδος' μην ξεχάσετε τον Άκη Τσοχατζόπουλο!. Κανείς δεν περισσεύει!

ΥΓ: Μιλάμε εδώ και χρόνια για την ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής. Μάλλον ήρθε η ώρα για την πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου. Η εθνική στον αγώνα με την Γερμανία, ακολουθώντας το παράδειγμα των πολιτικών και εφαρμόζοντας την νωπή λαϊκή εντολή, θα πρέπει να πέσει στα τέσσερα και να παρακαλάει να φάει μόνο 9 γκολ γιατί ως γνωστόν τα 9 γκολ πονούν λιγότερο από τα 10.

Bookmark and Share