Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Σύμφωνα με τον τραπεζίτη κ. Γεννηματά μπορούμε να σωθούμε μέσα σε 5 λεπτά!Δείτε το βίντεο οπωσδήποτε! Το απόλυτο ξεβράκωμα του συστήματος του ΓΑΠ, της ΝΔ, των υπολοίπων κομμάτων και των ΜΜΕ!

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΟ 14.30 Ο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ Η ΤΡΟ'Ι'ΚΑ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΠΡΙΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΥΓΙΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΡΑΦΜΟΣ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΤΟΝ ΒΓΆΖΕΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ? ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΕΣ ΕΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΉ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΊΚΗ. ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΟΛΕ ΑΣΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΛΟΧΙΑ. ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ.

Bookmark and Share