Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!


ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΟΝΟ 120 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 1230 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΓΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΟΥ!Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΛΟΓΩ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!

ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ!!!!

ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1300 ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε. (ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ )ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ!

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΞΑΝΘΗ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΕΒΡΟ ΚΤΛ!

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ!

Bookmark and Share