Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Παναγιωτόπουλος αλά Σημίτης: Όποιος έχει αποδείξεις στον εισαγγελέα!


Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως κ. Καμμένος προέβη προ λίγων ημερών σε βαρύτατες κατηγορίες εναντίον του πρωθυπουργού. Τις κατηγορίες αυτές τις στοιχειοθέτησε παρουσιάζοντας μία σειρά από γεγονότα τα οποία καταλήγουν σε λογικότατο συνειρμό.

Ο κ. Καμμένος δεν είναι δημοσιογράφος, δεν είναι κάποιος απλός πολίτης, είναι μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου. Θα περίμενε κανείς η δήλωση του αυτή να προκαλέσει σεισμό και να σταθεί αφορμή για άμεση διερεύνηση των καταγγελιών του.

Αντ' αυτού το κόμμα του κ. Καμμένου τον αγνόησε προκλητικά. Ακούστηκε μάλιστα ότι γλύτωσε την διαγραφή του στο παρά πέντε!


Σε ρεσιτάλ υποκρισίας ο κ. Παναγιωτόπουλος τον προέτρεψε να καταθέσει τις αποδείξεις στον εισαγγελέα! Δηλαδή την ΝΔ δεν την ενδιαφέρει να διερευνήσει την υπόθεση! Δεν θέλει να δοθεί έκταση στο θέμα γιατί τότε η σημερινή κυβέρνηση των δοσιλόγων θα πέσει σαν χάρτινος πύργος και η ΝΔ θα έρθει στην κυβέρνηση! Τότε και αυτή με την σειρά της θα εφαρμόσει μέχρι κεραίας το ίδιο απάνθρωπο πρόγραμμα των διεθνών τοκογλύφων και θα ξεφτιλιστεί!

Ας πάει λοιπόν ο κ. Καμμένος στον εισαγγελέα ώστε να θαφτεί το θέμα όπως τόσα και τόσα άλλα.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ενέργησε όπως ο κ. Σημίτης όταν όλος ο κόσμος κατηγορούσε την κυβέρνηση του για διαφθορά και σκάνδαλα. Έλεγε τότε ο κ. ΄μακέτο': ' Όποιος έχει αποδείξεις να πάει στον εισαγγελέα!'.

Τότε βέβαια κανείς δεν πήγε στον εισαγγελέα και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε τώρα. Τα σκάνδαλα βγαίνουν το ένα μετά το άλλο αλλά φυσικά η κομματοκρατία πέτυχε τον στόχο της: Και λεφτά φάγανε και τα εγκλήματα τους έχουν παραγραφεί.

Είμαστε εδώ και πολλά χρόνια θεατές μίας σιχαμένης παραστάσεως πού λέγεται πολιτικό σύστημα. Τα δύο κόμματα εξουσίας μας θεωρούν τελείως ηλιθίους και απολύτως υποτελείς. Μας συμπεριφέρονται διαρκώς ως ιθαγενείς όπου αυτοί αποφασίζουν κι εμείς σκύβουμε το κεφάλι. Το ένα κόμμα υποστηρίζει το άλλο και τα δύο μαζί καλύπτουν τις προδοσίες και ανομίες τους.

Ο πρωθυπουργός πέρασε με απλή ψηφοφορία το μνημόνιο και η ΝΔ δεν το καταγγέλλει ως αντισυνταγματικό. Αντίθετα ο κ. Σαμαράς δηλώνει ότι θα τιμήσει την υπογραφή της χώρας!

Η δανειακή σύμβαση δεν έχει περάσει ακόμα από το κοινοβούλιο και πάλι κανένα κόμμα δεν το καταγγέλλει! Η σημερινή κυβέρνηση εφαρμόζει μία σύμβαση η οποία δεν έχει καν περάσει από το κοινοβούλιο!

Τώρα πού θέλουν να περάσουν το Μνημόνιο ΙΙ, ο κ. Μιχελάκης είπε ότι δεν χρειάζεται να περάσει με αυξημένη πλειοψηφία! Τρέμει μήπως ζητηθεί από το ΠΑΣΟΚ να ψηφιστεί από τα 2/3 της βουλής και τότε η ΝΔ αναγκαστεί να το ψηφίσει οπότε το δήθεν αντιμνημονιακό προφίλ της καταρρεύσει. Τρέμει μήπως ξεβρακωθεί στα μάτια των Ελλήνων πολιτών! Τρέμει μήπως καταλάβει και ο τελευταίος Έλλην ότι όλα αυτά πού βλέπουμε είναι μία βρώμικη, σιχαμένη και μειοδοτική παράσταση όπου το κάθε κόμμα έχει τον δικό του ρόλο.

Πράγματι είναι να απορεί κανείς πώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που συνεχίζουν να υποστηρίζουν οποιοδήποτε από τα σημερινά κόμματα. Δύο μόνο εξηγήσεις μπορούν να δοθούν για όσους συνεχίζουν να ψηφίζουν αυτά τα 'κώμα-τα':

1. Έχουν δοσοληψίες μαζί τους
2. Έχουν κάλο στον εγκέφαλο

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Και τα δύο συμβαίνουν και αυτό μόνο ένας ηλίθιος δεν το καταλαβαίνει και υπόγειες διασυνδέσεις έχουν τα δύο αυτά προδοτικά κόμματα και κάλο έχουν όσοι τα ψηφίζουν. Και αυτο δεν φαίνεται να τελειώνει πουθενά. Δεν βλεπεις Λεωνίδα πόσες χιλιάδες κάλοι χειροκρουούν και τώρα τον Γιωργάκη και τον Αντωνάκη στις συγκντρώσεις?

Bookmark and Share