Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Όλοι στη γενική απεργία την Πέμπτη 1 Δεκεμβίου



Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Καζάκης: Αποκαλυπτικός όπως πάντα


Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ο Καθηγητής του Χάρβαντ Νίκος Σταύρου ξεφτιλίζει όλο το σύστημα



Μεταξύ άλλων προτείνει άμεσα να γυρίσουμε σε εθνικό νόμισμα.

Τον πουλημένο διανοητή-φιλόσοφο του συστήματος αγνοήστε τον. Είναι πολλά τα ευρωπαικά κονδύλια Άρη...

Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Τι είναι το Μέτωπο του Όχι που προτείνει το ΕΠΑΜ;

Του Δημήτρη Καζάκη

Η νέα κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου αναδείχθηκε υπό συνθήκες που θυμίζουν έντονα την 4η Αυγούστου του 1936. Όπως ο Ι. Μεταξάς κατέλυσε «προσωρινά» τον κοινοβουλευτισμό με την δεδηλωμένη των βενιζελικών και των αντιβενιζελικών κομμάτων, έτσι και ο Λουκάς Παπαδήμος ορίστηκε «μεταβατικός» πρωθυπουργός «εθνικής συνεννόησης» από έναν ανάλογο συνασπισμό προθύμων του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΛΑΟΣ και κολαούζων κατά παράβαση του ισχύοντος συντάγματος και του κοινοβουλευτισμού. Υποτίθεται ότι κι αυτός, όπως και ο προκάτοχός του Ι. Μεταξάς, είναι «προσωρινός» και γενικά συνιστά μια «έκτακτη» λύση. Πόσο νομίζετε ότι θα πάρει για να δείξει ότι πρόκειται για αληθινή δικτατορία; Στον Μεταξά πάντως πήρε λίγους μήνες.


Είναι αλήθεια ότι το νέο κυβερνητικό σχήμα «εθνικής συνεννόησης» κυοφορείται εδώ και πολλούς μήνες. Κατ’ απαίτηση πρωτίστως του διευθυντηρίου της ευρωζώνης, των διεθνών τραπεζών και των αγορών.

Ο κ. Παπαδήμος, φυσικός εκπρόσωπος των πιο αδίστακτων, κερδοσκοπικών και αντιδραστικών μερίδων του χρηματιστικού κεφαλαίου στην ευρωζώνη, ήρθε για να μείνει. Ήρθε για να εξασφαλίσει την κατά γράμμα επιβολή της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου που προβλέπει την ταχύτατη εκποίηση, την ληστρική εκμετάλλευση και την επίσημη πτώχευση της Ελλάδας υπό καθεστώς αποικιακής κηδεμονίας. Κι αυτό σε συνθήκες εκτεταμένης κοινωνικής αντίστασης. Πόσο νομίζετε ότι θα τους πάρει για να ανακαλύψουν ότι λόγω «εθνικού κινδύνου» ή «εθνικής κρίσης» επιβάλλεται η «προσωρινή» αναστολή διατάξεων του Συντάγματος που αφορούν την ελευθερία των συγκεντρώσεων, των διαδηλώσεων, των απεργιών, κοκ;

Είναι δυνατόν κανείς να νομίζει ότι οι εξελίξεις αυτές είναι μια από τα ίδια; Πόσο ανόητος, ή απατεώνας της πολιτικής πρέπει να είναι κάποιος που δεν μπορεί να αντιληφθεί την κρισιμότητα της στιγμής και συνεχίζει να πολιτεύεται όπως και πριν; Όποιος το κάνει τότε, χωρίς πιθανά να το ξέρει, βάζει πλάτες στις πιο αντιδραστικές και μαύρες εξελίξεις για τον λαό και την χώρα. Τι μπορεί να αντιταχθεί στο σημερινό «μαύρο μέτωπο» της επίσημης πολιτικής; Μόνο η ενότητα του ίδιου του λαού. Κι αυτή επείγει όσο ποτέ άλλοτε. Εδώ δεν χωρούν δισταγμοί, ιδιοτέλειες, προσωπικές ατζέντες και κάθε λογής ιδεοληψίες. Ούτε αποκλεισμοί ιδεολογίας και κομματικής ένταξης.

Αυτό που χρειάζεται να γίνει και μάλιστα επειγόντως είναι η δημιουργία το ταχύτερο δυνατό μιας ευρύτατης συσπείρωσης – εμείς στο ΕΠΑΜ την έχουμε ονομάσει «Μέτωπο του Όχι» – από όλες τις δυνάμεις, συλλογικότητες, προσωπικότητες και οργανώσεις που εναντιώνονται στην συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου. Με σκοπό:

Πρώτο: Να δυναμώσει η πολιτική ανυπακοή του λαού, η οποία πια αποτελεί καθήκον και δικαίωμα που πηγάζει από την ανάγκη υπεράσπισης του συντάγματος και της έννομης τάξης. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που οι συνένοχοι της συγκυβέρνησης, υπακούοντας στα αφεντικά τους, επιχειρούν να περάσουν συμφωνίες και δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει στο παρασκήνιο σε βάρος της χώρας και του λαού της. Πρέπει πάσει θυσία να τους προλάβουμε.

Δεύτερο: Να μην επιτρέψουμε στην δοτή κυβέρνηση να κυβερνήσει στην πράξη. Όχι μόνο για να μην επιβάλλει νέα καταστροφικά μέτρα, αλλά για να την εμποδίσουμε να προχωρήσει σε ανοιχτή καταστολή λαϊκών ελευθεριών προκειμένου να εξισορροπήσει την δική της κοινωνική απαξίωση. Γι' αυτό και πρέπει να ενταθεί η παράλυση του κράτους και των βασικών μηχανισμών άσκησης της εξουσίας μέσα από καταλήψεις, στάσεις, κινητοποιήσεις, λευκές απεργίες και κάθε είδους παρακώλυση της κυβερνητικής πολιτικής.

Τρίτο: Να διεκδικήσουμε εδώ και τώρα την ανατροπή του καθεστώτος κατοχής και εκποίησης της χώρας που θεμελιώθηκε με την αρχική Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης. Να σταματήσουν αμέσως οι πληρωμές προς τους δανειστές με σκοπό την διαγραφή (μερική ή ολική) του δημόσιου χρέους με βάση τα εθνικά κυριαρχικά συμφέροντα της χώρας και τις προβλέψεις του διεθνούς δικαίου. Να αναθεωρηθούν εκ βάθρων οι σχέσεις της χώρας με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη ώστε να σταματήσει ο αποικιοκρατικός εξευτελισμός ενός ολόκληρου λαού που έχει μετατραπεί σε εξιλαστήριο θύμα ή πειραματόζωο της κρίσης του ευρώ. Να εθνικοποιηθεί η Τράπεζα της Ελλάδος και οι μεγαλύτερες εγχώριες τράπεζες ώστε να ελεγχθούν τα τραπεζικά ενεργητικά, να αποκαλυφθεί που πήγαν τα χρήματα των λαϊκών αποταμιεύσεων, να ελεγχθεί η κίνηση κεφαλαίων και να φορολογηθεί αναδρομικά η διαφυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό, να τιμωρηθεί η σαράφικη και τοκογλυφική πρακτική των τραπεζιτών και να διαγραφούν τα δάνεια των ελληνικών νοικοκυριών που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν. Να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται για την χρεοκοπία της χώρας, αλλά και για την εκχώρηση της κυριαρχίας της στους ευρωκράτες, τους τραπεζίτες και το ΔΝΤ.

Οι δυνάμεις, οι συλλογικότητες και οι οργανώσεις που θα συμμετάσχουν σ’ αυτή την ευρεία συσπείρωση δεσμεύονται μόνο ως προς το κοινό πλαίσιο. Κατά τ’ άλλα διατηρούν πλήρως την αυτοτέλειά τους τόσο ως προς τον τρόπο συγκρότησης και άσκησης της δικής τους πολιτικής, όσο και της προβολής αυτούσια των δικών τους θέσεων. Κανενός είδους συνένωση ή συγχώνευση δεν απαιτείται πέρα από τις κοινού αποφασισμένες δράσεις στη βάση του κοινού πλαισίου. Πρόκειται για μια συμφωνία κοινής δράσης που δείχνει στην πράξη ποιος στρέφεται ενάντια στο σημερινό «μαύρο μέτωπο» και ποιος πουλάει φούμαρα.

Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Τα σύγχρονα τανκς της χουντικής κυβερνητικής συνεργασίας



Και λείπουν τόσοι άλλοι, όπως:

χασαπόπουλος, λυριτζής, οικονόμου, τσεζμελή, καμπουράκης, οικονομέας, ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ και και...

Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ελλάδα αγανακτισμένη από τους 300 προδωμένη


Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Μόλις ολοκληρώθηκε το πραξικόπημα

Χαράς ευαγγέλια για τα βοθροκάναλα, τις αγορές, τις δυνάμεις κατοχής μέρκελ - σαρκοζί, και όλους τους γελοίους και πουλημένους αφισοκολλητές του ελληνικού 'κυνοβουλίου'.

Ιδιαίτερα χαρούμενοι πρέπει να νιώθουν οι 'βολευτές' του πασοκ αφού πλέον θα μοιράζονται με τους συναδέλφους τους της νδ τις ντομάτες και τα αυγά και ποιος ξέρει και τι άλλο.

Τελικά ο ΓΑΠ είχε δίκιο όταν έλεγε 'Θα μας πάρουν όλους με τις πέτρες'.

Προφανώς εννοούσε ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα καθώς και όλο το σύστημα των ΜΜΕ.

Τώρα ζούμε ατιμωτικές και εξευτιλιστικές στιγμές και όχι μεγάλες στιγμές όπως λένε τα παπαγαλάκια σε όλα τα πουλημένα κανάλια.

Μεγάλες στιγμές θα ζήσουμε σύντομα.

Και σε αυτές πρωταγωνιστής θα είναι ο λαός.


Διαβάστε περισσότερα...

Ανοιχτή επιστολή προς την κυρία Ζούνη

Κυρία Ζούνη,

δηλώσατε σήμερα ότι τις τελευταίες 3 ημέρες έχετε πάψει να λαμβάνετε απειλητικά και υβριστικά μηνύματα κάτι πού το θεωρήσατε ως ένδειξη επιθυμίας των πολιτών για συναίνεση των 2 κομμάτων ώστε να προκύψει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

Κάνετε ένα λάθος κυρία Ζούνη.

Ο λόγος πού δεν λάβατε απειλητικά μηνύματα τις τελευταίες 3 ημέρες είναι γιατί οι πολίτες συνειδητοποίησαν ότι είμαστε στην διάρκεια πραξικοπήματος. Κατάλαβαν οι πολίτες ότι δεν υπάρχει κανένα νόημα να σας στέλνουμε μηνύματα γιατί απλούστατα χάνουμε τον καιρό μας ασχολούμενοι μαζί σας. Μόνο πού σας στέλνουμε μηνύματα σας δίνουμε αξία, την ώρα πού εσείς προδίδετε και ξεπουλάτε την χώρα μας αρνούμενοι να δώσετε το λόγο σε εμάς μέσω προκηρύξεως εκλογών.

Έχουν καταλάβει οι πολίτες ότι έχει έρθει η ώρα να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Έχετε ιδέα τι σημαίνει η συμφωνία της 28ης Οκτωβρίου πού αγωνίζεστε μετά μανίας να μας επιβάλλετε;

Μας κουρεύετε 100 δις (το ΔΝΤ λέει 65-70) και μας χρεώνετε με 130 δις!

Αυξάνετε δηλαδή το χρέος κατά 30 δις ή 60-65 δις σύμφωνα με το ΔΝΤ και το θεωρείτε επιτυχία!

Από τα 130 δις, τα 30 δις θα πάνε στους ιδιώτες πού θα υποστούν το κούρεμα προκαταβολικά, ενώ τα άλλα 30 δις θα πάνε στις ελληνικές τράπεζες.

Απομένουν 70 δις. Το δάνειο αυτό είναι για τα επόμενα 3 χρόνια.

Γνωρίζετε ποιές είναι οι υποχρεώσεις μας σε τοκοχρεολύσια τα επόμενα 3 χρόνια;

192 δις!

Αυτά θα μειωθούν λόγω του κουρέματος κατά 28% (δεν κουρεύεται όλο το ποσό των 192 δις κατά 50%) οπότε πάμε στα 138 δις.

138 μείον 70 μας κάνουν 68 δις. Πού θα βρεθούν αυτά;!!!!

Αφήνω την φαντασία σας να καλπάσει στο πού θα βρεθούν. Εξάλλου, ηθοποιός είστε οπότε φαντασία τουλάχιστον έχετε.

Απλά να ξέρετε, όταν θα δικάζεστε μαζί με τους συναδέλφους σας, τα δάκρυα σας, δεν θα είναι πιστευτά γιατί θα είναι τα δάκρυα μίας ηθοποιού.

Γιώργος Μ.

Διαβάστε περισσότερα...

Πραξικόπημα

Οι πολίτες φιμωμένοι και οι μαριονέτες πολιτικοί υπακούοντας στις διαταγές των αφεντικών τους μέρκελ - σαρκοζί κάτω από τις ιαχές των χαρδαβελο-χασαποπουλο-στραβελάκηδων και λοιπών γερμανοτσολιάδων υπαλλήλων ρουφιάνων δημοσιογράφων πάνε να δημιουργήσουν κυβέρνηση έκτρωμα χωρίς καμία νομιμοποίηση.

Η Δημοκρατία έχει ξεφτιλιστεί, το Σύνταγμα έχει γίνει κωλόχαρτο.

Αν νομίζουν ότι το σιχαμένο δημιούργημα τους θα αντέξει είναι πολύ γελασμένοι.

Οι σκηνές πού θα ακολουθήσουν θα κάνουν αυτές πού είδαμε την 28η Οκτωβρίου να φαντάζουν ως παιδική χαρά.

Πουλημένοι λίγες είναι οι ώρες σας.

Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ανοιχτή επιστολή προς τον κ. Πάνο Καμμένο


Κύριε Καμμένε,

σήμερα πιστεύω να σας λύθηκαν πολλές απορίες.

Σήμερα πρέπει επιτέλους να καταλάβατε τον λόγο για τον οποίο όλες τις αποκαλύψεις πού έχετε κάνει μέχρι σήμερα το κόμμα σας δεν τις έκανε ποτέ σημαία για να ρίξει την κυβέρνηση.

Σήμερα πρέπει επιτέλους να καταλάβατε γιατί ενώ η ΝΔ είχε τόσες πολλές ευκαιρίες να ρίξει την κυβέρνηση (Τ3-Τ10, δηλώσεις Στρος Κανν, έγγραφα από την αμερικάνικη πρεσβεία σχετικά με την προδοτική στάση του ΓΑΠ, και τόσες άλλες) τον άφηνε να διαλύει ανενόχλητος την χώρα.

Ο λόγος είναι γιατί το κόμμα σας πιστεύει στην ίδια μνημονιακή πολιτική με αυτήν της κυβερνήσεως, στην ίδια πολιτική υποτελείας, ξεπουλήματος, ευρωλαγνείας, ενδοτισμού και ραγιαδισμού.

Σήμερα κι ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει ουσιαστικά πέσει αφού μία μεγάλη μερίδα των βουλευτών του δήλωσε ότι δεν πρόκειται να του δώσει ψήφο εμπιστοσύνης έρχεται ο Σαμαράς και του δίνει χείρα βοηθείας!!!

Αντί να το αφήσει να διαλυθεί και να πάμε άμεσα σε εκλογές ζητάει κυβέρνηση μεταβατική η οποία θα ψηφίσει την δανειακή σύμβαση της 26ης οκτωβρίου!!!

Ναι της συμβάσεως για την οποία όλη η Ελλάδα βγήκε στους δρόμους την 28η Οκτωβρίου και αποκαθήλωσε την κυβέρνηση όπως και την μαριονέτα αυτής πού είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ζητάει μεταβατική κυβέρνηση για να περάσει η σύμβαση πού ήθελε να φέρει ο ΓΑΠ αλλά δεν τολμούσε να την περάσει από την κοινοβουλευτική του ομάδα!!!

Μα ήταν τόσο φανερό όλο αυτόν τον καιρό ότι ο Σαμαράς ήταν υπέρ του μνημονίου, του μεσοπροθέσμου και γενικά όλης της κυβερνητικής πολιτικής. Τόσο στο μεσοπρόθεσμο όσο και στην τελευταία δανειακή σύμβαση όταν ετέθη ζήτημα 180 βουλευτών το αρνήθηκε! Η υποκρισία και ο αναίσχυντος εμπαιγμός σε όλο τους το μεγαλείο!

Κύριε Καμμένε παραιτηθείτε τώρα από το κόμμα σας, πείτε τα πράγματα έξω από τα δόντια όπως κάνετε πάντα και καλέστε μαζί σας όσους πιστεύουν στην εθνική μας κυριαρχία και δεν θέλουν να πουλήσουν την χώρα τους. Κάντε ένα κίνημα πού θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα μας ξαναδώσει την χαμένη περηφάνεια μας. Πού θα θέσει επιτακτικά το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων, πού θα ζητήσει έλεγχο του χρέους, πού θα φέρει στην δικαιοσύνη ΟΛΟΥΣ όσους μας έφεραν ως εδώ, πού θα δώσει έμφαση στην Παιδεία, στην γλώσσα και την Ιστορία μας ώστε οι Έλληνες να μάθουν επιτέλους την Ιστορία τους ώστε να σταματήσουν να επαναλαμβάνουν διαρκώς τα ίδια λάθη!

Και ο Κορρέα στον Ισημερινό έτσι ξεκίνησε. Παραιτήθηκε και ηγήθηκε του αγώνα για την απελευθέρωση του λαού του από τα δεσμά του ΔΝΤ και από την πλήρη λεηλασία και υποδούλωση της χώρας του. Να είστε σίγουρος ότι η ανταπόκριση πού θα βρείτε θα είναι τεράστια.

Ή τώρα ή ποτέ.

Σε διαφορετική περίπτωση όπως έχετε εξάλλου δηλώσει στο παρελθόν, το Γουδί θα είναι πολύ μικρό για να σας χωρέσει όλους.

Γιώργος Μ.


Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΓΑΠ: Ένας ηλίθιος πού ξεμπρόστιασε όλο το πολιτικό σύστημα

ΓΑΠ: Ένας ηλίθιος παγκοσμίου εμβελείας.

Ένας ηλίθιος πού εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές των αφεντικών του για την εγκαθίδρυση της παγκοσμίου διακυβερνήσεως μέσω της διάλυσης των Κράτων-Εθνών.

Ένας ηλίθιος πού δεν μπορεί να καταλάβει ότι το τέλος του θα είναι τραγικό είτε από από τους πολίτες είτε από τα αφεντικά του όταν δεν θα τον έχουν πλέον ανάγκη.

ΓΑΠ: Ο άνθρωπος πού έφερε το ΔΝΤ στην ΕΕ.

Ο άνθρωπος πού πρόθυμα άνοιξε την κερκόπορτα ώστε να περάσει η κρίση της Αμερικής στην Ευρώπη με την μετακύλιση του χρέους των τραπεζών στους λαούς της Ευρώπης.


Ο άνθρωπος πού ξεπουλάει την χώρα μας και οδηγεί στην πτώχευση την Πορτογαλία, την Ιρλανδία ενώ ακολουθούν κατά πόδας η Ιταλία, η Ισπανία και έρχεται και η Γαλλία.

Ο άνθρωπος πού οδηγεί όλους τους λαούς της Ευρώπης στην εξαθλίωση, στην ανεργία στην απελπισία και στις αυτοκτονίες.

Ο άνθρωπος πού σαν τον πιο στυγνό δικτάτορα αποφασίζει για το μέλλον μας καθώς και το μέλλον των επομένων γενεών γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια οποιαδήποτε δημοκρατική διαδικασία και νομιμοποποίηση.

Ο άνθρωπος πού διοικεί την χώρα με στρατιές δυνάμεων καταστολής και περνάει τον έναν σφαγιαστικό νόμο μετά τον άλλο εκβιάζοντας τους αφισοκολητές του πού αποτελούν την 'κυνοβουλευτική' του ομάδα.

Ο πιο μισητός άνθρωπος στον πλανήτη.

Όλο αυτό το διάστημα η αντίδραση της αντιπολιτεύσεως ήταν από χαλαρή ως ανύπαρκτη. Όσο το πολιτικό σύστημα ένιωθε στέρεο οι αντιδράσεις ήταν υποτονικές. Μόλις όμως ο ΓΑΠ απασφάλισε την βόμβα πού λέγεται δημοψήφισμα έπεσαν όλοι να τον φάνε! Μόλις υποτίθεται θα δινόταν η ευκαιρία στον λαό να στείλει στον διάολο την τροίκα, τον κάθε ευρωπαίο λιγούρη και ντόπιο ευρωλάγνο σηκώθηκαν και οι πέτρες! Ακόμη και το ζόμπι τον μητσοτάκη ξέθαψαν.

Ο λόγος πού οδήγησε τον ΓΑΠ σε αυτήν την απόφαση μάς είναι αδιάφορος. Σίγουρα πάντως δεν είναι επειδή ξαφνικά τον έπιασαν οι δημοκρατικές του ευαισθησίες! Είτε γιατί έτσι τού είπαν τα αφεντικά του και αυτός σαν ηλίθιος υπακούει τις εντολές τους είτε γιατί θέλει να κερδίσει χρόνο 3 μηνών ώστε να συνεχίσει το προδοτικό του και καταστροφικό του έργο και στο τέλος όταν θα είναι όλα έτοιμα να μας πει: Διαλέχτε υποτέλεια και ξεπούλημα ή χρεωκοπία. Νομίζει ότι έτσι θα εκβιάσει τον λαό. Ας το θέσει λοιπόν το δημοψήφισμα και θα πάρει απάντηση πού θα τρίβει τα μάτια του.

Το ενδιαφέρον όμως σε όλη αυτήν την ιστορία είναι η αντίδραση τόσο των βουλευτών του πασοκ όσο και των άλλων κομμάτων. Η μεν καϊλή είπε ότι είναι κατά του δημοψηφίσματος γιατί θέλει να γίνει το αυτονόητο, να πάρουμε δηλαδή την 6η δόση και να εφαρμοστεί η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου! Θέλει δηλαδή να γίνουμε προκτεροράτο και αποικία προκειμένου να μην πτωχεύσουμε!!! Ανάθεμα την κι αν ξέρει τι λέει αυτή η συμφωνία. Ανάθεμα την κι αν ήξερε τι έλεγε το μνημόνιο όταν το ψήφιζε. Ανάθεμα την κι αν έχει διαβάσει την δανειακή σύμβαση πού κατατέθηκε στην Βουλή χωρίς ψηφοφορία και πού ξεπουλάει όλη την χώρα. Και ο πολύς χατζηνικολάου, δεν την ρώτησε τα αυτονόητα: 'Γιατί κυρία καϊλή θέλετε να εφαρμοστεί η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου; Πιστεύετε ότι είναι καλή για την Ελλάδα; Πιστεύετε ότι είναι καλό να έχουμε μόνιμη εποπτεία και μνημόνιο για τα επόμενα 20 χρόνια; Πιστεύετε ότι είναι καλό να εκχωρήσουμε την εθνική μας κυριαρχία; Πιστεύετε ότι μειώνεται το χρεός όταν μας κουρεύουν 100 δις αλλά αυτομάτως μας δανείζουν 130; Δημοτικό έχετε τελειώσει;'

Η ΝΔ μία από τα ίδια. Να τηρηθεί η συμφωνία ώστε να μην χάσει η χώρα τον Ευρωπαϊκό της προσανατολισμό!!! Θα προσπαθήσει δήθεν να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο αλλά η συμφωνία συμφωνία! Ο σαμαράς δεν θέλει με τίποτα να θιχτούν τα αφεντικά του, ο μέρκελ, ο σαρκοζί, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ! Τόσο καιρό άφηνε τον ΓΑΠ να κάνει το ένα μετά το άλλο έγκλημα εις βάρος της Ελλάδος και δεν έκανε τίποτα. Μπορούσε ανά πάσα στιγμή να ρίξει αυτήν την προδοτική κυβέρνηση αλλά σφύριζε αδιάφορα ψηφίζοντας παραπάνω από τα μισά νομοσχέδια πού έφερνε στην Βουλή η κυβέρνηση. Τώρα πού βλέπει ότι με το δημοψήφισμα ο λαός έχει επιτέλους την ευκαιρία να στείλει στον αγύριστο όλη την διεθνή και εγχώρια συμμορία κι έτσι να καταρρεύσει όλο το πολιτικό σύστημα συμπαρασύροντας και το δικό του κόμμα σκούζει και απειλεί με εκλογές! Όχι όμως δημοψήφισμα. Ο λαός να μείνει στην γωνία και να βγάλει τον σκασμό!

Τα υπόλοιπα κόμματα το ίδιο. Να μην αποφασίσει ο λαός να πει ένα τεράστιο ΟΧΙ αλλά να συνεχίσουμε να είμαστε μέλος της ΕΕ με οποιοδήποτε τίμημα!

Γιατί δεν βγήκαν να πούν το αυτονόητο: Ας γίνει δημοψήφισμα τώρα, άμεσα σε 25 ημέρες, και μετά εκλογές. Ή ακόμη καλύτερα να στηθούν ταυτόχρονα κάλπες για δημοψήφισμα και εκλογές. Ας πει ο λαός τι θέλει, ώστε η νέα κυβέρνηση πού θα προκύψει από τις εκλογές να είναι δεσμευμένη από την απόφαση του λαού. Όχι βέβαια σιγά μην θέλουν να γίνει κάτι τέτοιο. Θέλουν απλά εκλογές ώστε αυτοί πού θα εκλεγούν να συνεχίσουν το βρωμερό και τρισάθλιο έργο του ΓΑΠ λέγοντας το κλασσικό επιχείρημα ότι η χώρα πρέπει να τηρεί τις δεσμεύσεις της και την υπογραφή της προς τους έξω! Ποτέ προς τον λαό, αλλά πάντα προς τους έξω! Να επέδειχνε την ίδια συνέπεια μία οποιαδήποτε κυβέρνηση προς τις δεσμεύσεις προς τους μέσα τι ωραία πού θα ήταν! Προς τους μέσα αντίθετα όταν τους εξαπατά κατ΄εξακολούθησιν το επιχείρημα είναι ότι δεν γνώριζε εκ των προτέρων την κατάσταση! Ότι δεν ήταν ενήμερη! Αει να χαθείτε ξεφτιλισμένοι!

Δεν ξέρεις ποιον να σιχαθείς περισσότερο: Τον ΓΑΠ ή τους υπολοίπους. Το μόνο καλό είναι ότι όλο το πολιτικό σύστημα ξεβρακώνεται στα μάτια μας εν μία νυχτί. Όσοι ακόμη πίστευαν σε κάποιο κόμμα, επιτέλους έχουν την ευκαιρία να δούν κατάματα την αλήθεια. Όλα είναι βολεμένα, όλα θέλουν να συνεχίσει η ίδια κατάσταση, όλα θέλουν να λαμβάνουν τις κρατικές επιχορηγήσεις, όλα θέλουν να υπηρετούν τα αφεντικά τους και να εξαπατούν τον λαό.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι μετά την αναγγελία δημοψηφίσματος βγαίνει ο σαρκοζί και η μέρκελ και δηλώνουν ότι η συμφωνία πρέπει όχι μόνο να εφαρμοστεί αλλά και να επιταχυνθεί! Υπάρχει κανείς πού πιστεύει ότι θέλουν αυτοί οι δύο να εφαρμοστεί το ταχύτερο δυνατόν αυτή η συμφωνία για το καλό το δικό μας και όχι για τα δικά τους συμφέροντα πού στόχο έχουν τον διαμελισμό, λεηλασία και μετατροπή της χώρας μας σε αποικία; Ε αυτά τα συμφέροντα θέλει να προασπίσει λυσσαλέα όλο το πολιτικό σύστημα!

Τελικά ήταν πολύ εύκολα να ξεμπροστιαστούν όλοι τους: Αρκούσε μόνο ένας ηλίθιος!

ΥΓ1: Με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών φάνηκε ξεκάθαρα τι διαπραγματευτική δύναμη είχαμε πριν υπογράψουμε το μνημόνιο και συνεχίζουμε ακόμη και σήμερα μετά τις τόσες εγκληματικές ενέργεις του ΓΑΠ να έχουμε. Είναι τόσο προφανές ότι ο ΓΑΠ δεν διαπραγματεύτηκε καθόλου αλλά αλήθεια γιατί να διαπραγματευτεί αφού όλο αυτό ήταν το σχέδιο πού εκτελούσε εξ' αρχής. Ξεβρακώθηκαν όμως όλοι αυτοί πού έλεγαν ότι επειδή χρωστάμε δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε όπως είχε πει αυτολεξί ο πάγκαλος, όπως είχαν πει τόσα και τόσα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια αντιπροσωπεύοντας την απόλυτη σιχαμάρα και υποτέλεια.

ΥΓ2: Όσοι εξακολουθούν να είναι κατά του δημοψηφίσματος ας προβληματιστούν απο την ακόλουθη ρήση: 'Θα πρέπει να ανησυχείς όταν σε επαινεί ή συμφωνεί μαζί σου ο εχθρός σου'.


Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Το αληθινό δημοψήφισμα


Γιώργη, με δημοψήφισμα
πάς να την κοπανήσεις, ...

ή ψάχνεις για το άλλοθι
χρόνο να ροκανίσεις;

Πάντως, για σε το δίλημμα,
-που 'σαι αστροπελέκι-
θα 'ναι πολύ απλούστερο:
κρεμάλα ή τουφέκι!

Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

Bookmark and Share