Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Η αρχή του ...ΤΕΛΟΥΣ (τους) ...ξεκίνησε!


Την κατοχή οι προδότες και οι δωσίλογοι φόραγαν κουκούλα και κατέδιδαν συγκεκριμένα άτομα μέσα από ένα πλήθος Ελλήνων που συνήθως ήταν μπροστά τους παραταγμένοι και ανήμποροι μια και τους απειλούσαν τα όπλα των κατακτητών μας.

Στις μέρες μας οι προδότες, οι ανίκανοι και οι υπαίτιοι όλων των δεινών μας μακιγιάρονται και .... βγαίνουν φάτσα κάρτα στα κανάλια και στα τηλεπαράθυρα και εκτός του ότι μας χρήζουν συνυπεύθυνους, μας απειλούν με αναίδεια ευθέως και χωρίς ίχνος τσίπας για στάση πληρωμών των μισθών και των συντάξεων αν δεν υπακούσουμε στις προσταγές των αφεντικών τους.

Των αφεντικών τους που ζητούν το ξεπούλημα όλης της χώρας μας και την υποδούλωση του λαού μας.


Μάλιστα ακούω κατά καιρούς ορισμένα παπαγαλάκια τους να επαναλαμβάνουν το τροπάριο της δήθεν πλειοψηφικής εκλογής των κυβερνόντων το 2009 που τους δίνει το δικαίωμα να αποφασίζουν ότι αυτοί θεωρούν σωστό .... για το καλό μας!

Βρε αλητήριοι μιλάτε για μια πλειοψηφία που δημιουργήθηκε από τα συνθήματα και τις υποσχέσεις του “Λεφτά υπάρχουν” και του “Δεν θα μειωθεί το εισόδημα των εργαζομένων αλλά αντιθέτως θα δοθούν αυξήσεις” και θα …θα … θα …θα ….

Μάλιστα κάποια στιγμή βγήκε και ο Αντιπρόεδρος (τρομάρα του) και δήλωσε με ωμό, προκλητικό και αναίσχυντο τρόπο ότι “Ε! πως κάνετε έτσι βρε παιδιά αφού ξέρετε ότι ανέκαθεν λέγονται προεκλογικά ψέματα και δίνονται ψεύτικες υποσχέσεις για να σας αρπάξουμε την ψήφο”.

Αυτές λοιπόν οι πολιτικές καλικατούρες που οι περισσότεροι εξ αυτών δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους μας κατηγορούν, μας εκβιάζουν και μας απειλούν για να αποδεχτούμε τα προσχεδιασμένα και προαποφασισμένα που θα οδηγήσουν στην πλήρη εξαθλίωση εμάς και τα παιδιά μας.

Η ανοχή μας πρέπει να τελειώσει εδώ μια και δεν αποφασίσαμε εμείς να ανοίξουμε το 91τα σύνορα μας για να μπουν οι λαθρομετανάστες οι οποίοι με τα χαμηλά ημερομίσθια ανέβασαν στα ύψη τα κέρδη των μεγαλοεργολάβων των ολυμπιακών έργων.

Ο θυμός μας πρέπει να φουντώσει και να γίνει οργή γιατί δεν υπογράψαμε εμείς να τζογαριστούν στο χρηματιστήριο τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και ούτε προτρέψαμε τους μικροκαταθέτες (όπως ο κ. Σημίτης και ο κ. Παπαντωνίου) να επενδύσουν και να χάσουν τα λεφτά τους εν μία νυκτί στις φούσκες που εντέχνως δημιούργησαν.

Πρέπει εδώ και τώρα να τους στείλουμε όλους στον διάολο (και αυτούς που τους στηρίζουν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο) μια και δεν καρπωθήκαμε εμείς, τις μίζες από τα γερμένα υποβρύχια, τα τρένα που δεν χωρούν στις ράγες, τα δωράκια της Siemens και όλοι (εκτός από αυτούς) γνωρίζουμε που πήγε το 1.000.000 Ευρώ που έχασε ο Τσουκάτος στο δρόμο!!!

Η αείμνηστη η Μαλβίνα η Κάραλη με την οποία είχα την τιμή να συνεργαστώ λίγο πριν φύγει από την ζωή, μου είχε πει σε ανύποπτο χρόνο πως όλος αυτός ο συρφετός που μας κυβερνάει μετά την μεταπολίτευση, αφού πρώτα κατακλέψει την χώρα εν συνεχεία θα την καταντήσει τριτοκοσμική που θα την διαφεντεύουν οι ξένοι και τα μεγάλα συμφέροντα.

Από εμάς εξαρτάται να την διαψεύσουμε και να ακούσουμε την φωνή της να φωνάζει δυνατά από εκεί που βρίσκεται “Γεια σας Ελληνάρες”

Υποσημείωση:Ο αγώνας ξεκίνησε και η συμμετοχή όλων μας (πέρα από τα κόμματα) είναι επιβεβλημένη με τους “Αγανακτισμένους” στις πλατείες και στους δρόμους όλης της χώρας

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Πηγή

Bookmark and Share