Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Κι όμως... έχουν τσέπες!


Είμαι σίγουρος. Αυτό που έλεγαν παλιά ότι δεν έχουν τσέπες είναι ψέμα. Μεγάλο ψέμα. Μετά την χθεσινή συνάντηση του Τζόρτζ Σόρος με τον πρωθυπουργό θέλησα να μάθω λίγα πράγματα για αυτόν τον Τζόρτζ. Τον Σόρος. Παλαιότερα είχα διαβάσει κάμποσα για αυτόν κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 90 αλλά δεν είχα δώσει σημασία σε μια μικρή λεπτομέρεια. Ο Τζόρτζ Σόρος είναι γεννημένος στις 12 Αυγούστου του 1930 δηλαδή σήμερα είναι 81 ( ογδόντα ενός ) ετών και 30 ( τριάντα ) ημερών.

Το ξαναγράφω 81 ετών και 30 ημερών.


Το υπέρτατο επιχείρημα απέναντι σε όλους αυτούς τους κροίσους που με τον τρόπο τους μάζεψαν όλο τον πλούτο της γης στα χέρια τους ήταν ότι όλοι ρε κουφάλες δυο μέτρα γης θα πάρουμε. Τα σάβανα ΔΕΝ έχουν τσέπες. Λυπάμαι που το λέω, αλλά χάσαμε!

Τελικά δεν υπάρχουν Golden Boys. Golden Κωλόγεροι υπάρχουν. Τα Golden Boys είναι κάτι σαν τους μπάτλερ τους. Και πλέον είμαι σίγουρος ότι έχουν ανακαλύψει τα Σάβανα με τσέπες.

Κάπου σε κρυφά εργαστήρια, χωμένα σε ερήμους, ή βουνά απάτητα, είμαι σίγουρος πως τα έχουν ανακαλύψει και έχουν αρχίσει τις δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες.

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση γιατί ένας άνθρωπος 81 ετών και 30 ημερών μπορεί να μαζεύει τόσο πολύ πλούτο ώστε να …μιλάει για την τύχη ολόκληρων λαών.

Γαμώτο αν υπάρχει κάποιος εκεί πάνω, νομίζω είναι ώρα να εμφανιστεί για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Είτε Θεός είναι αυτός, είτε Αλλάχ, είτε Βούδας, είτε Μανιτού όποιος και να ‘ναι. Ας μην σφυρίζει αδιάφορα κι στείλει κάποιον να τους πει ότι ακόμα κι αν ανακάλυψαν τα σάβανα με τσέπες αυτός δεν θα τα κάνει δεκτά στον επουράνιο παράδεισο.

Πηγή

Bookmark and Share