Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Πωλείται: Χωράφι για εκμετάλλευση - Τα ζώα εντός... χαρίζονται!


Υπάρχει ένα παλαιό, ελληνικό τραγουδάκι που αν δεν κάνω λάθος, έχει ως τίτλο «πωλείται όπως είναι επιπλωμένο…»! Και παρακάτω λέγει, «…με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο»!

Το ανασύρω από τις αναμνήσεις μου καθώς πιστεύω ότι στο σημερινό άρθρο μας ταιριάζει «γάντι» για να απεικονίσει το άθλιο, τραγικό και βεβαίως πολύ ανησυχητικό θέαμα και άκουσμα ότι πωλείται – όσο – όσο μάλιστα – η εθνική περιουσία μας. Κατά πρώτον τα νησιά μας και στην συνέχεια, ποιος ξέρει, ίσως και την Ακρόπολη.
Αναδημοσιεύω ακριβώς την είδηση:


«Πριν λίγο μόλις καιρό Βρετανικές και Γερμανικές εφημερίδες καλούσαν την Ελλάδα να πουλήσει νησιά για να ξεπληρώσει το χρέος. Φαίνεται πως από τότε η εκποίηση ήταν καλά προγραμματισμένη. Ξεπουλάμε ότι έχουμε και σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα κάνουμε σκόντο στις τιμές. Δεκάδες Ελληνικά νησιά φιγουράρουν στην ιστοσελίδα της Καναδικής εταιρείας Private Islands: «Καρδιώτισσσα» στο Κεντρικό Αιγαίο 6.500.000 ευρώ, «Μικρή Αμοργός» 6.100.000 ευρώ , «Αγιος Θωμάς» 15.000.000 ευρώ. Προσέξτε πως γίνεται η παρουσίαση: ‘Με 2 φυσικά λιμάνια και υποδοχή για φέρυ μποτ… Ιδανικό για ανάπτυξη οικισμού...’ και άλλα πολλά. Είναι σαν τις παλιές κλασσικές διαφημίσεις οικοπέδων: «Πέντε λεπτά από την Ομόνοια, οικοδομήσιμα, με φως νερό τηλέφωνο. Πάρτε κόσμε..!»

Δεν μου αρέσει να σας στεναχωρώ, ούτε να παριστάνω την… μοιρολογίστρα. Πλην, όμως, πιστεύω ότι έχω, ως δημοσιογράφος και ως πολίτης αυτού του τόπου, να επισημάνω επί τούτου δύο - τρία… «μικροπράγματα»!..

Και πρώτα – πρώτα να υπενθυμίσω σε κάθε φίλο ότι για να φθάσουμε σ’ αυτό το κατάπτυστο επίπεδο ηργάσθησαν αόκνως ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ της περιβόητης «Μεταπολιτεύσεως». Αρχής γενομένης από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι τον Γιώργο Π. (πρωθυπουργό, ατυχώς, της Ελλάδος σήμερα) τον οποίο, κάλλιστα, μπορείτε να χαρακτηρίσετε και ως… «εθνικό μας μεσίτη».

Αυτός, ο Γιώργος Π. είναι και ο πιο στυγνά αποφασισμένος κατά την γνώμη μου, να μας στείλει όχι μόνον στο Δημοπρατήριο, αλλά στον Καιάδα, κυριολεκτικώς. Καθ’ όσον ως υπάλληλος της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, κατ’ επέκτασιν και της Εβραιοσιωνιστικής Παγκόσμιας Δικτατορίας αυτή την εντολή φαίνεται ότι έχει.

Εξ’ άλλου και χωρίς την μεσολάβηση της εντολής των… εκλεκτών αυτών «κυρίων» - δηλαδή των Εβραιοσιωνιστών διεθνών τοκογλύφων «μας» και της ηγεμονικής τους, στον Πλανήτη, ιδιότητος – αφ’ εαυτού ο Γιώργος Π. έχει την αταλάντευτη πεποίθησι ότι πρέπει να… παγκοσμιοποιηθούμε, να αλλάξουμε μυαλά και κατ’ αυτάς ότι μπορούμε και να πουληθούμε στα σκλαβοπάζαρα των ονομαζομένων «αγορών», που σημαίνει των εβραιοσιωνιστικών, πιστωτικών, ανά τον κόσμο ιδρυμάτων!

Οφείλω, όμως, ιδιαίτερη αναφορά, εν προκειμένω, και στον αείμνηστο πατέρα του Ανδρέα Παπανδρέου ο οποίος – ΑΥΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ – συνετέλεσε τα μέγιστα σε ό,τι αφορά το σημερινό μας κατάντημα. Ο «Ανδρέας» ήταν αυτός που ξεκλήρισε τα Ασφαλιστικά Ταμεία μας, αρχίζοντας από το ΝΑΤ και καταλήγοντας στο ΙΚΑ παίρνοντας τα αποθεματικά τους για να κάνει τον… καλό Σαμαρείτη, για «να κλείσει την ψαλίδα» όπως έλεγε!.. Ετσι ώστε, φυσικά, στην συνέχεια, τα Ταμεία να φαληρίσουν και για να έλθει σήμερα το βλαστάρι του, ο Γιώργος Π., και να μας αποτελειώσει.

Τώρα, πωλούνται εκ του λόγου τούτου και άλλων τινών, τα νησιά μας, στην συνέχεια και ολόκληρη η Ελλάς, ενώ, όπως είπα, σε λίγο θα εκποιηθούμε και εμείς εν είδει.. μόσχου στις διεθνείς κρεαταγορές των δανειστών – τοκογλύφων «μας». Θα έχουμε μάλιστα και ειδική σφραγίδα ότι είμεθα ….μοσχάρια καλής ποιότητος. Ξέρετε το μικρό τσιπάκι στο μέτωπο ή στο χέρι, ζήτημα που εξ ίσου καλά προετοιμάζουν ο Γιώργος Π. και οι εντολοδότες του.

Δεν γνωρίζω αν θα… πιάσουμε καλή τιμή, σίγουρα πάντως έχουμε καλό αίμα για να το πίνουν τα βαμπίρ που μας έχουν στο μαντρί τους. Πλέον!...

Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Bookmark and Share