Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

«Νέος πατριωτισμός»: Η γαλέρα των μαφιών του χρήματος


Του Θύμιου Παπανικολάου

Γράφαμε το Σεπτέμβριο του 2010:

«Στην ιστορία της ανθρωπότητας σπάνια συναντάς τέτοιο ρηχό, αλλά αυθάδη κυνισμό σαν αυτόν του ΓΑΠ. Οι μεγαλοστομίες του δεν αποτελούν απλώς το προϊόν της αυτοϊκανοποιημένης ωμότητας ενός ανδρείκελου, ούτε το προϊόν της αυθάδους ανοησίας του, αλλά προμελετημένο στυγνό έγκλημα.

Αποτελούν το προϊόν της πωρωμένης υλοποίησης ενός επεξεργασμένου σχεδίου φρίκης: Τον αφανισμό της Ελλάδας από τον ιστορικό χάρτη της ανθρωπότητας και τη μετατροπή της σε ένα χώρο απλής γεωγραφικής ονομασίας, απονεκρωμένο και αφυδατωμένο από κάθε ιστορική ουσία και ταυτότητα.


Διακήρυξε, λοιπόν, ο ΓΑΠ, με την αναισθησία του «ηλεκτρονικού εγκεφάλου» που εκτελεί εντολές, το νέο μακάβριο απόφθεγμα: «Οικοδομούμε μια άλλη Ελλάδα, μια Ελλάδα νέα»…»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4970

Επίσης στον ίδιο μήνα, υπογραμμίζαμε στο άρθρο: «Ο Οργουελικός Λόγος των ανδρεικέλων»:

«…Ο ΓΑΠ και το «συνδικάτο» του δεν εκτελούν μόνο τα «συμβόλαια θανάτου» της Ελληνικής Κοινωνίας και Ιστορίας, αλλά και τα «συμβόλαια θανάτου» των λέξεων, των εννοιών και των κανόνων της λογικής…
…Τις έννοιες της «υποτέλειας» και του «δωσιλογισμού» τις αντικατέστησαν με την «υπευθυνότητα», τη «διαφάνεια» και την «προκοπή» της χώρας, με τη «νέα Ελλάδα…»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4976

Χθες στη Βουλή ο ΓΑΠ, πέταξε ένα νέο μαργαριτάρι κακοποίησης της λογικής και των εννοιών: Ο «νέος πατριωτισμός δεν είναι η αποθέωση της Ελλάδας, αλλά το να αλλάξουμε την Ελλάδα»!!!

Το να καταστήσουμε την Ελλάδα θεματοφύλακα του «διεθνισμού» του κεφαλαίου και «γαλέρα» των μαφιών του χρήματος είναι ο «νέος πατριωτισμός»!!!

Τέτοια φρενοβλαβή καρατόμηση των λέξεων και των εννοιών, των κανόνων της λογικής, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο.

Ισοπεδώνουν την Ελλάδα από άκρον σε άκρον και σε όλα τα επίπεδα, την δένουν με τις αλυσίδες της κατοχής από τα διεθνή συνδικάτα των μαφιών του χρήματος, και αυτά είναι «νέος πατριωτισμός»!!!

Η ΕΕ των πολυεθνικών ληστών, αυτός ο λάκκος των λεόντων που μας έριξε στα σημερινά τάρταρα της κατοχής είναι για το ΓΑΠ: «παράδειγμα για τον εξανθρωπισμό της παγκοσμιοποίησης»!!!

Και η κυβέρνηση των ανδρεικέλων: «προωθεί την Ευρώπη των αξιών»!!!

Ακόμα: Ο «νέος πατριωτισμός», αυτή η φρίκη της νέας δουλείας του ελληνικού λαού «δίνει» για το πρωθυπουργικό ανδρείκελο: «Αυτοπεποίθηση στον ελληνικό λαό»!!!

«Δίνει ισχυρή και θετική ταυτότητα στη χώρα»!!!

Ακόμα: Με την ΕΕ και το ΔΝΤ « πετύχαμε ξαναφέρουμε την Ελλάδα στο προσκήνιο»!!!

Αυτός είναι ο «νέος πατριωτισμός», σύμφωνα με το νέο λεξικό των ανδρεικέλων: Η βαρβαρότητα της φρίκης και ο νεοταξικός εφιάλτης…

Η οργή πολλαπλασιάζεται από τη φρίκη…

Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα λεξικά, «νέος πατριωτισμός» είναι:

α). Τα «συμβόλαια θανάτου» που εκτελεί η κυβέρνηση εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της…

β). Η ολοκληρωτική απομύζηση και εξαθλίωση του ελληνικού λαού, η άγρια λεηλασία του και το αχαλίνωτο ξεπούλημα της Ελλάδας…

γ). η ολοκληρωτική οικονομική και πολιτική κατοχή της χώρας από τα διεθνή κέντρα εξουσίας και η στρατιωτική κατοχική θωράκιση που προωθείται με πλανητικούς στρατούς και με τις διεθνείς μυστικές υπηρεσίες…

δ). Η Νέα πολυπολιτισμική βαρβαρότητα της αλλοδαπής κατοχής!!!!

Και αυτή τη φρίκη της αλλοδαπής εισβολής και κατοχής, της αγριότητας των αλλοδαπών γκέτο και συμμοριών τη λένε «νέο πατριωτισμό»….

Και η οργανωμένη αλλοδαπή εισβολή και κατάληψη της Νομικής, μετά φανών και λαμπάδων, με αφίσες και συνθήματα και καράβια από την Κρήτη (τόσο οργανωμένη και κατευθυνόμενη ήταν), όλα αυτά είναι «νέος πατριωτισμός»!!!

Η αποτέφρωση της εθνικής Παιδείας «επενδύεται» τώρα και με τη βαρβαρότητα της φυσικής αλλοδαπής κατοχής των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων: Ολοκληρωτική κατεδάφιση!!!

Αυτή η βαρβαρότητα κατά των εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων- συμβόλων της εθνικής μας Παιδείας (τα Προπύλαια και αυτά είναι υπό χρόνια κατάληψη των αλλοδαπών), ονομάζεται και αυτή «νέος πατριωτισμός»!!!

Αλήθεια τα «Κινήματα των Ανεξάρτητων Πολιτών», οι «σπίθες» και οι κομπάρσοι τους γιατί έχουν καταπιεί αυτή την ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ αλλοδαπή, βαρβαρότητα;

Τα γεγονότα της Νομικής, τα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ γεγονότα της κατάληψης της Νομικής από τους αλλοδαπούς στρατούς δεν τους απασχολούν;

Αυτός είναι ο κάλπικος «πατριωτισμός» των καθεστωτικών ειδώλων και των πολύχρωμων κομπάρσων…

Πηγή: http://resaltomag.blogspot.com/2011/01/blog-post_3208.html#more

Bookmark and Share