Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Δεν βρέχει, ο λαός σας φτύνει!

Επιτέλους δείχνουμε να ξυπνούμε!

Επιτέλους η αποχή ξεπέρασε το 40% ενώ τα άκυρα-λευκά άγγιξαν το 10%!

3,800,000 πολίτες αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε αυτήν την γελοιότητα που μας παρουσιάζουν ως Δημοκρατία δείχνοντας την απέχθεια τους σε όλα τα κόμματα!

550,000 πολίτες πήγαν στις κάλπες μόνο και μόνο για να μαυρίσουν ή να ψηφίσουν λευκό φτύνοντας κατάμουτρα το κομματικό κατεστημένο!

Επιτέλους ο 'κανένας' που τόσο καιρό τα τελευταία χρόνια ακούγαμε στις δημοσκοπήσεις κέρδισε πανηγυρικά!

Οι πολίτες έφτυσαν κατάμουτρα αυτό το δήθεν δημοκρατικό πολίτευμα που έχουμε, αυτήν την νομιμοποιημένη χούντα που έχουμε!

Συγχαρητήρια σε όσους απείχαν συνειδητά και σε όσους έριξαν άκυρο ή λευκό!

Ήρθε η ώρα να ξεπροβάλλουν νέες δυνάμεις όπου ως στόχο θα έχουν την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, την Παιδεία, την Ελευθερία και την αληθινή Δημοκρατία!

Ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας!

Επιτέλους ύστερα από πολλά χρόνια είπαμε πάλι ΟΧΙ!


2 comments:

αντωνης είπε...

"Ήρθε η ώρα να ξεπροβάλλουν νέες δυνάμεις όπου ως στόχο θα έχουν την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, την Παιδεία, την Ελευθερία και την αληθινή Δημοκρατία!

Ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας!"

Το κανεις λιγο πιο λιανα αυτο που λες, με ποιο τροπο δλδ θα γινει κατι τετοιο;
Θεωρεις οτι ειναι ομοιογενες το συνολο οσων απειχαν;

Καλησπερα.

Leonidas είπε...

Καλησπέρα Αντώνη,

υπάρχουν πολλοί τρόποι να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Ένας είναι για παράδειγμα να πάμε εκατομμύρια πολίτες έξω από την Βουλή και να κάνουμε καθιστική διαμαρτυρία μέχρι να φύγουν όλοι οι απατεώνες και δοσίλογοι που μας κυβερνούν εδώ και χρόνια. Στην συνέχεια να γίνει εθνοσυνέλευση όπου θα ψηφιστεί νέο σύνταγμα όπου πραγματικά θα διαφυλάτει την Δημοκρατία μας. Όπου αυτά τα γελοία που περιγράφονται στο άρθρο http://mavroseolous.blogspot.com/2010/09/blog-post_5659.html θα σταματήσουν να συμβαίνουν.

Άλλος τρόπος είναι να εκμεταλλευτούμε την δύναμη του διαδικτύου και από εκεί να βγουν κάποιες δυνάμεις οι οποίες αφού δεν θα έχουν καμία δέσμευση από το κατεστημένο των ΜΜΕ θα ονοματίσουν όλα τα κακώς κείμενα και θα μιλήσουν ειλικρινά στον κόσμο.

Λύσεις υπάρχουν το θέμα είναι να γίνει η αρχή. Το χειρότερο είναι να πιστέψουμε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα. Έχουμε περάσει πολύ δυσκολότερες στιγμές ως χώρα.

Αυτό που το κάνει δύσκολο στην παρούσα φάση είναι ότι με την νομιμοποιημένη δικτατορία που έχουμε την οποία την ονομάζουν δημοκρατία λείπει η 'πρόφαση' μίας εξέγερσης. Δεν έχουμε και τυπικά μία χούντα ή μία κατοχή ώστε να είναι προφανές ότι πρέπει να ξεσηκωθούμε.

Από την άλλη, ένας σωστός να βρεθεί είναι σίγουρος ότι ο κόσμος θα ξεσηκωθεί μαζί του. Ο Μίκης Θεοδωράκης για παράδειγμα είπε ότι σκέφτεται να κάνει κάποια κίνηση όταν θα γίνουν εθνικές εκλογές.

Υπάρχουν τόσοι και τόσοι που αγαπούν την πατρίδα μας. Το θέμα είναι να γίνει η αρχή.

Bookmark and Share