Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!



Κάποτε λέγαμε ότι η γυναίκα του Καίσαρα όχι μόνο πρέπει να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται τίμια. Σήμερα οι πολιτικοί μας το έχουν 'εξελίξει' ως εξής:

'H γυναίκα του Καίσαρα όχι μόνο φαίνεται άτιμη αλλά και είναι άτιμη!'

Όλοι αυτοί οι ανέντιμοι και ολίγιστοι πολιτικοί όλων των κομμάτων και ειδικά των κομμάτων εξουσίας τολμούν ακόμα να ζητούν την ψήφο μας! Αυτοί που μας οδήγησαν στα σημερινά χάλια τολμούν ακόμα να παριστάνουν τους σωτήρες μας!

Αυτοί που διέλυσαν την γλώσσα μας, την ιστορία μας, την παιδεία μας, την οικονομία μας, αυτοί που υποθηκεύουν και ξεπουλούν την χώρα, έχουν το θράσος και ζητούν την ψήφο μας!

Αυτοί που ως μόνη συνέπεια έχουν άκουσον άκουσον να τιμούν την υπογραφή της χώρας όταν πρόκειται να εξοφλούν τους διεθνείς τραπεζίτες και τοκογλύφους! Ο μεν γιωργάκης αν και τα υποβρύχια έγερναν δήλωνε ότι θα τιμήσει την υπογραφή της προηγούμενης κυβέρνησης και θα προβεί στην αγορά τους, ο δε αντωνάκης δηλώνει ότι αν βγει πρωθυπουργός θα τιμήσει την υπογραφή του γιωργάκη στο μνημόνιο!

Βέβαια στο να είναι συνεπείς σε αυτά που μας υπόσχονται κάθε φορά πριν τις εκλογές προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο μας ούτε λόγος! Εξάλλου για αυτούς εμείς δεν είμαστε παρά πρόβατα, μία άβουλη μάζα πού μέσω ημών νομιμοποιούν αυτήν την καρικατούρα που ονομάζουν Δημοκρατία!

Ε λοιπόν να την χέσω τέτοια Δημοκρατία που επιτρέπει τα λαμόγια να κυβερνούν!

Να αντιδράσουμε όπως και ο Μακρυγιάννης ο οποίος είχε πει:

'Να την χέσω τέτοια λευτεριά, όπου θα κάμω εγώ εσένα πασιά!'

Για αυτό Μαυρίστε τους όλους!

Είτε δια της αποχής, είτε δια της άκυρης ψήφου, είτε ψηφίζοντας κόμματα μικρά πέραν από τα κόμματα του κοινοβουλίου. Ας ψηφίσουμε για παράδειγμα το κόμμα αυτού του ανθρώπου που προσπάθησε να πετάξει παπούτσι στον εθνομηδενιστή και μειοδότη γιωργάκη και όλα τα ξεπουλημένα ΜΜΕ έπεσαν να τον φάνε!

Ας τους πετάξουμε κι εμείς μέσω της ψήφου μας τα παπούτσια στα μούτρα!

Γιατί μόνο έτσι θα σταλεί το μήνυμα ότι θα πρέπει οι άξιοι και αυτοί που αγαπούν την χώρα να βγουν μπροστά και κινήσεις όπως αυτή που εξήγγειλε ο Μίκης Θεοδωράκης θα λάβουν επιτέλους σάρκα και οστά!

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη για το διαφορετικό, επείγον θέμα:
Spiegel:
Γεωλόγοι προειδοποιούν για ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ στην Ινδονησία, καθώς έχει συγκεντρωθεί μάγμα ΤΡΕΙΣ φορές περισσότερο από το Ταμπόρα που είχε προκαλέσει 5ΕΤΗ ηφαιστειακό χειμώνα (1815-20), και επιτάχυνε την επανάσταση του 1821
ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ ΜΕΓΑΕΚΡΗΞΗ του ηφαιστείου Μεράπι με αποτέλεσμα παγκόσμια ΑΜΕΣΗ καταστροφή τής πολυδιαφημισμένης ΑΠΟΔΑΣΩΤΙΚΗΣ-ΕΥΑΛΩΤΗΣ γεωργοαγελαδοτροφίας, χωρίς ακόμα να έχουμε ξανά επαρκή, επιτηρούμενη ΕΥΕΛΙΚΤΗ αιγοτροφία (που είχε σώσει τους αρχαίους κατοίκους τής Θήρας μετά τον 5ΕΤΗ ηφαιστειακό χειμώνα πριν από 3.650 χρόνια, και τους μεταγενέστερους βουνίσιους και νησιώτες Έλληνες στην τελευταία, ηφαιστειογενή, και τους μεταγενέστερους βουνίσιους και νησιώτες Έλληνες στην τελευταία Μικρή Παγετώδη, 1300-1900), και ποιος θα σώσει μετά τους υπερθερμασμένους Γκόρηδες...:
SOS!!! Warnings of Merapi MEGA eruption
Could lead to an ice age:
5 Nov 10 - "An unprecedented magma reservoir lurks underneath Merapi," says Birger Lühr, a volcano researcher at the GFZ in Potsdam, Germany.
The Merapi eruptions are becoming more violent – and the big bang could be just ahead.
"A rough estimate indicates that there is THREE TIMES MORE MAGMA than what was ejected by the Indonesian volcano Tambora in 1815 – the biggest eruption in the last 10,000 years, which led to a cooling of the climate globally. Such an eruption could trigger the next ice age...
http://notrickszone.com/2010/11/05/der-spiegel-geologists-warn-mega-eruption
http://www.youtube.com/watch?v=hxtcNWdm6Vw
http://www.youtube.com/watch?v=NP2nOiWh4MU

http://www.youtube.com/watch?v=GoNHk_pJlRo

Bookmark and Share