Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ερωτήσεις που θα θέλαμε να γίνουν στον ΓΑΠ


Κύριε Πρωθυπουργέ,

1. Έχετε επανειλημένως αναφέρει σε ομιλίες σας στο εξωτερικό ότι είστε υπέρ μίας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Κατά σύμπτωση βέβαια αυτές τις δηλώσεις δεν τις κάνετε ποτέ εντός της Ελλάδος, και φυσικά τα 'ανεξάρτητα' ελληνικά ΜΜΕ τις αποκρύπτουν.
Τι ακριβώς εννοείτε με αυτήν την δήλωση σας;

2. O κύριος Σκανδαλίδης έχει δηλώσει ότι είστε φανατικά υπέρ μίας κοινωνίας πολυπολιτισμικής και πολυεθνικής. Είστε δηλαδή υπέρ της διάλυσης της συνοχής της ελληνικής κοινωνίας και την μετατροπή της σε κοινωνία πολυεθνική, κοινωνία δηλαδή χωρίς εθνική συνείδηση;

3. Την ώρα που δίνατε την συνέντευξη σας, πίσω σας υπήρχε ένα γαλάζιο πλαίσιο. Εκεί κάποτε υπήρχε ο πίνακας 'Ελλάς η ευγνωμονούσα'. Ο συγκεκριμένος πίνακας εμφάνιζε τους οπλαρχηγούς του 21 να προσκυνούν την ελεύθερη Ελλάδα. Γιατί τον κατεβάσατε; Μήπως δεν σας αρέσει η ιδέα της ελεύθερης Ελλάδος;


4. Η υπουργός παιδείας καταβάλει προσπάθειες να δώσει την χαριστική βολή στην ήδη διαλυμένη μας παιδεία. Πρόθεση της είναι να κάνει την ιστορία προεραιτικό μάθημα κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Γιατί το επιτρέπετε; H μήπως συμφωνείτε απόλυτα με αυτό;

Σχετικά με το μνημόνιο δεν θα σας κάνω καμία ερώτηση. Όλοι πια γνωρίζουν ότι ήταν δική σας επιλογή χωρίς να συντρέχει καμία απολύτως ανάγκη. Ο μόνος λόγος ήταν να διασφαλίσετε τα λεφτά των τραπεζών και των διεθνών τοκογλύφων από παλαιότερα δάνεια και να υποθηκεύσετε την εθνική μας κυριαρχία. Όταν θα φτάσει η ώρα της πληρωμής προς το ΔΝΤ, αφού θα έχουμε εξοφλήσει ένα μεγάλο μέρος των παλαιοτέρων μας τοκογλυφικών δανείων και δεν θα υπάρχει 'σάλιο' απλά θα προχωρήσετε στην εκχώρηση εδαφών, του αιγαίου, των νησιών μας, διαφόρων οργανισμών κλπ στην τρόικα σύμφωνα με τους όρους του μνημονίου που έχετε υπογράψει.

Αυτό όμως που ξεπερνάει κάθε όριο κοροϊδίας είναι ότι μας υποβάλετε σε δυσβάσταχτες θυσίες για το καλό δήθεν του τόπου επικαλούμενος άκουσον άκουσον τα πατριωτικά μας αισθήματα!

Πώς είναι δυνατόν όταν είστε υπέρ μίας παγκόσμιας διακυβέρνησης, όταν πολεμάτε την εθνική μας συνείδηση, όταν αποστρέφεστε οτιδήποτε ελληνικό να μας λέτε ότι πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να υπομείνουμε όσα τρομερά και φοβερά ΕΣΕΙΣ συμφωνήσατε για το καλό της χώρας;

Όταν είναι τόσο προφανές ότι όλα αυτά δεν γίνονται για το καλό της χώρας αλλά για το συμφέρον των αιμοσταγών αφεντικών σας που δεν είναι άλλο από την υλοποίηση του σχεδίου της παγκοσμιοποίησης!

Επιτέλους, για πόσο βλάκες μας περνάτε; Οι βλάκες όμως ξύπνησαν. Απλά να σας θυμίσω πρόσφατη δήλωση του υπουργού σας κ. Λοβέρδου: 'Αν αποτύχουμε μας περιμένει νέο Γουδί'.

Bookmark and Share