Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Ο ΓΑΠ ξεκίνησε την υλοποίηση του σχεδίου του: Η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι εδώ!

Ποιοί έδωσαν εντολή και πόσο καιρό το προετοίμαζαν;

Πληροφορίες υπήρχαν... Tο ξεφούρνισαν όμως κατακαλόκαιρο!

Tο Μέγαρο Μαξίμου επιβεβαίωσε την πρόσληψη του Ιταλού "συνταξιούχου" στη θέση του ειδικού συμβούλου του πρωθυπουργού για τη σωτηρία της Ελληνικής οικονομίας

Και το όνομα αυτού...Τομάζο Πάντοα Σκιόπα...

Ποιό είναι αυτό το σάψαλο που θα σώσει την Ελληνική Οικονομία , θα αναρωτηθεί ο μέσος Έλληνας....


Ο μέσος Έλληνας όμως δεν έχει ιδέα για το τι πραγματικά συμβαίνει στη χώρα του και κατα συνέπεια στη ίδια του τη ζωή ....

Ο... "συνταξιούχος" που βλέπετε μόνο ένα τυχαίο γεροντάκι δεν είναι....

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ μετά απο έρευνα που πραγματοποίησε αξιολογώντας μία προς μία τις πληροφορίες, αποκαλύπτει ποίος πραγματικά είναι ο νέος μουσαφίρης του πρωθυπουργού που ήδη ξεκίνησαν να μας προβάλλουν ως "σωτήρα" της Ελληνικής Οικονομίας....

Ο Ιταλός "συνταξιούχος" πρώην υπουργός Οικονομίας της Ιταλίας Τομάζο Πάντοα Σκιόπα βρισκόταν απο την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα και η πρόσληψη του ήταν απλά θέμα χρόνου να ανακοινωθεί επίσημα.

Η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του όμως έσκασε σαν βόμβα στο Μαξίμου χθές αργά το μεσημέρι κι ενώ ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επισήμως τουλάχιστον φαίνεται να βρίσκεται σε διακοπές.

Τυχαίο;; Nαι μπορεί να πεί κάποιος που δεν έχει ιδέα του τι επακολούθησε στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετα την ανακοίνωση....

Η πρόσληψη του Ιταλού λομπίστα στη θέση του ειδικού συμβούλου του πρωθυπουργού για θέματα της Ελληνικής οικονομίας ουσιαστικά παραγκωνίζει το έστω και τυπικά "οικονομικό επιτελείο" της κυβέρνησης.

Ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη Ευρωπαϊκή κυβέρνηση που προβαίνει στην πρόσληψη συμβούλου απο άλλη χώρα με αποστολή το lobbying στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και στους διεθνείς επενδυτές.

Ποιός είναι όμως πραγματικά ο νέος μουσαφίρης που προσκάλεσε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας να αναλάβει ως άλλος εθνοσωτήρας...

Μετά απο έρευνα που πραγματοποιήσαμε προκύπτει πως, ο κύριος Τομάζο Πάντοα Σκιόπα μόνο άγνωστο πρόσωπο δεν ήταν τελικά στον Γιώργο Παπανδρέου.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως ο σημερινός πρωθυπουργός της Ελλάδας διατηρεί προσωπική γνωριμία με τον Ιταλό και η πρόσληψη του στην Ελλάδα έχει ήδη συζητηθεί τουλάχιστον προ διμήνου !!

Όλες οι πληροφορίες οδηγούσαν εξ αρχής στο συμπέρασμα οτι ο Ιταλός "σωτήρας" είναι το επόμενο βήμα στο σχεδίο που με γοργούς ρυθμούς προωθείται στην Ελληνική επικράτεια.

Αυτό ακριβώς ήταν εκείνο που μας έκανε να ερευνήσουμε το θέμα εκτενέστερα....

Ο κύριος Τομάσο Πάντοα Σκιόπα που διετέλεσε Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών της Ιταλίας (2006-08) και Πρόεδρος της Υπουργικής Επιτροπής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (2007-2008).

Σήμερα, είναι Πρόεδρος της Notre Europe, Πρόεδρος του Promontory Financial Group της Ευρώπης και μέλος της Ομάδας των Τριάντα. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Bocconi Luigi στο Μιλάνο και έχει M.Sc. από το Massachusetts Institute of Technology.

Το 1998-2005 ήταν μέλος της πρώτης Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Προηγουμένως, διετέλεσε Πρόεδρος της Commissione Nazionale per le Società le e la Borsa (CONSOB, 1997-98), Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Banca d'Italia (1984-1997) και Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Χρηματοδοτικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (1979 - 83).

Έχει διατελέσει Γραμματέας της Μεικτής Επιτροπής Delors (1988-89), Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τραπεζών της ΕΕ (1988-1991), Πρόεδρος της Επιτροπής της Βασιλείας για την τραπεζική εποπτεία (1993-97) και Πρόεδρος της Επιτροπής Πληρωμής και Συστημάτων Διακανονισμού (2000-05)

Που όμως οφείλεται η τόση λαμπρή καρίερα....

Ο κύριος Τομάσο Πάντοα Σκιόπα μόνο τυχαίο πρόσωπο δεν είναι , αφού παρά την ηλικία του συγκαταλέγεται στους ισχυρούς παράγοντες της νέας τάξης πραγμάτων για τη δημιουργίας της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Όμως ξέρετε ποιός άλλος είναι ισχυρό μέλος αυτού του λόμπυ ;;;
Mήπως ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής διεθνούς ;; Ξέρετε ποιός είναι αυτός ο κύριος ;;;
Ναι ναι ο ΓΑΠ είναι!!

Αναζητώντας στοιχεία και πληροφορίες για το μυστικό της επιτυχίας του κυρίου Τομάσο Πάντοα Σκιόπα ανακαλύψαμε πως είναι επίσημως εκπρόσωπος της Λέσχης Bilderberger

The Bilderberger Membership - National BB Steering Group Representatives:
INT Padoa-Schioppa, Tommaso - Member of the Executive Board, European Central Bank

Κι επειδή τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται και ασφαλώς ο... νοών νοείτω....

Σύντομα λοιπόν θα δείτε τον κύριο Τομάσο Πάντοα Σκιόπα να προβάλλεται απο τα δελτία ειδήσεων και τα Μέσα Μαζικής Ε(ξ)ημέρωσης ώς άλλως σωτήρας που με την απίστευτη εμπειρία και το πλούσιο βιογραφικό του θα μας κάνει την τιμή να μας σώσει...

Πηγή: tiresias-press.blogspot.com

Bookmark and Share