Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Μόνο οι αθλητές μας, μάς κάνουν υπερήφανους





Ας είναι καλά το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, ο στίβος, η άρση βαρών και γενικά οι αθλητές της χώρας μας που μας κάνουν υπερήφανους. Πρέπει να είναι μοναδικό φαινόμενο αν καθίσουμε και αναλογιστούμε, πώς μία χώρα 10 εκατομμυρίων χωρίς καμία ουσιαστική υποδομή στον αθλητισμό, έχει τόσες πολλές επιτυχίες σε διαφορετικά αθλήματα. Μπορεί και άλλες χώρες μικρές σε πληθυσμό να έχουν επιτυχίες στον αθλητισμό αλλά αυτές είναι σε κάποιο συγκεκριμένο άθλημα και όχι σε πλήθος αθλημάτων όπως η Ελλάδα. Η Ελληνική ψυχή εκφράζεται μέσα από τον αθλητισμό!

Αντίθετα η πολιτικοί, οι διανοούμενοι και οι δημοσιογράφοι, κάνουν ότι


μπορούν για να μας κάνουν να αισθανόμαστε μίζεροι και να καταρρακώσουν το ηθικό μας. Οι πρώτοι καταστρέφουν τη χώρα, οι δεύτεροι σφυρίζουν αδιάφορα ενώ οι οι τρίτοι συγκαλύπτουν τα αίσχη των πολιτικών. Είμαι σίγουρος ότι ο μόνος λόγος που ο γιωργάκης χάρηκε που η Εθνική μας νίκησε είναι μήπως και για λίγο ξεχαστούμε από την ζοφερή πραγματικότητα κι έτσι μπορέσει να συνεχίσει το ζοφερό του έργο: την υλοποίηση δηλαδή των σχεδίων των αφεντικών του την εγκαθίδρυση δηλαδή μίας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Να μπορέσει δηλαδή να συνεχίζει την διάλυση της παιδείας και της γλώσσας, την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων και την σταδιακή εκχώρηση τμημάτων της Ελληνικής επικράτειας στους γείτονες μας. Εύγε γιωργάκη!

Bookmark and Share