Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ανοιχτή επιστολή στον Χάρρυ Κλυνν


Κύριε Κλύνν,

είστε από τους ελαχίστους επωνύμους πού λένε τα πράγματα με το όνομα τους. Ίσως να αποτελεί ειρωνία το γεγονός ότι ο πιο ταλαντούχος ΚΩΜΙΚΟΣ της χώρας περιγράφει όσο κανείς άλλος την ΤΡΑΓΙΚΗ κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει. Όλοι οι 'αγωνιστές' και 'επαναστάτες' πού τόσα χρόνια είχαμε 'λουστεί' και οι οποίοι μας πουλούσαν αγάπη και φούμαρα για την πατρίδα είναι εξαφανισμένοι, μερικοί μάλιστα είναι και υποστηριχτές αυτής της δοσίλογης και προδοτικής κυβερνήσεως (νταλάρας, σαββόπουλος, κλπ).

Εκατομμύρια Ελλήνων περιμένουμε το σύνθημα, εκατομμύρια Ελλήνων περιμένουμε κάποιος να ανάψει το φυτίλι της βόμβας πού θα ανατινάξει από τα θεμέλια αυτό το σαθρό κομματικό σύστημα και θα στείλει στο Γουδή όλους τους δοσιλόγους και πουλημένους πολιτικούς.

Η κυβέρνηση μας έχει πουλήσει και προδόσει προ πολλού επιβάλλοντας τις δικτατορικές τις αποφάσεις μέσω βίας και καταστολής, η αντιπολίτευση και ειδικά η αξιωματική αντιπολίτευση σφυρίζει αδιάφορα, τα συνδικάτα και η δικαστική εξουσία εκτελούν τις εντολές της κυβερνήσεως, η εκκλησία είναι προκλητικά απούσα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι μία άθλια μαριονέτα πού λαμβάνει ετήσιο μισθό 350,000 ευρώ ενώ τα ΜΜΕ εκτελούν πειθήνια τον προπαγανδιστικό τους ρόλο.

Κι ύστερα απορούμε γιατί οι Έλληνες δεν ξεσηκώνονται; Πώς; Ο καθένας μόνος του; Αφού είμαστε προδομένοι από παντού! To καλοκαίρι έγινε μία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα προσπάθεια μέσω των 'αγανακτισμένων' , αλλά σύντομα το σύστημα την διέλυσε και την εξαφάνισε.

Κανονικά θα έπρεπε ΟΛΑ τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως να οργανώσουν μία συγκέντρωση όπου θα καλούσαν όλους τους Έλληνες να διαδηλώσουν μέχρι να πέσει αυτή η χούντα πού μας καταδυναστεύει. Θα έπρεπε όλα τα συνδικάτα να κυρήξουν συνεχομένη γενική απεργία μέχρι να πέσουν τα ανδρείκελα πού μας κυβερνούν. Και οι δύο αυτές υποθέσεις αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας αφού απλούστατα είμαστε προδομένοι από παντού.

Ας είστε λοιπόν εσείς πού θα κάνετε την αρχή. Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Μία συναυλία αρκεί! Μία συναυλία όπου θα μετέχουν όσοι σαν κι εσάς έχουν εκφραστεί ανοιχτά εναντίον αυτής της κατοχικής κυβερνήσεως, όπως ο Γιάννης Κότσιρας, ο Γιάννης Μηλιώκας, ο Βασίλης Λέκκας, ο Δημήτρης Ιατρόπουλος, ο Νίκος Καλογερόπουλος και άλλοι.

Μία συναυλία πού θα λάβει μέρος στο Ολυμπιακό Στάδιο όπου από πριν θα γνωρίζουμε ότι μετά το πέρας αυτής θα κατηφορίσουμε όλοι για να περικυκλώσουμε την Βουλή και να τους στείλουμε στον αγύριστο. Η συναυλία θα αποτελέσει την αρχή του χειμάρρου πού θα τους πνίξει αφού στο πλήθος πού θα ξεκινήσει από το Ολυμπιακό Στάδιο θα προστίθεται συνέχεια κόσμος μέχρι να φτάσουμε έξω από την Βουλή. Εκείνο το βράδυ όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο Σύνταγμα! Εκείνο το βράδυ κανείς Έλληνας δεν θα μείνει στο σπίτι του και κανείς δεν θα επιστρέψει στο σπίτι του μέχρι να καταρρεύσει η κυβέρνηση των δοσιλόγων.

Ίσως τελικά στην μουσική να κρύβεται και η σωτηρία μας. Εξάλλου, μέσω των τραγουδιών ανέκαθεν εμείς οι Έλληνες αντλούσαμε δύναμη για να δώσουμε τους αγώνες μας και μέσω αυτής κρατήσαμε ζωντανή μέχρι σήμερα την παράδοση μας, παράδοση πού έχουν λυσσάξει αυτά τα αντρείκελα να μας σβήσουν άπαξ δια παντός.

Μερικές φορές όταν τα πράγματα φαίνονται δύσκολα, η λύση είναι πολύ απλή.


6 comments:

Corina R είπε...

Με έκανες και έκλαψα με τα λόγια σου!!!

CS είπε...

Μου θυμίζει πολύ "V for Vendetta".
Πάντως, εμείς οι καλαμαριώτες, είχαμε την δυνατότητα και την τιμή να το ψηφίσουμε για δήμαρχο, αλλά τέτοιο ΧΑΪΒΑΝΙΑ που είμαστε καταλλήξαμε με άντε να μην πω νυχτιάτικα!

takis vamvakidis είπε...

πράγματι μπορεί να είναι και απλό όταν υπάρχει φλόγα οργή και όχι φόβος ! στρατιώτης εγώ στην οργάνωση αυτής της επαναστατικής κίνησης !

τάκης βαμβακίδης
ηθοποιός

ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ "Ζ" - ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ είπε...

Ξέχασες τον Μίκη, που θα διευθύνει τη Συναυλία, έστω και από καρέκλα! Επιτέλους Χάρυ Κλυν, άκουσε αυτούς που σου φωνάζουν για βοήθεια και "βγες έξω"... Οι ακραίοι καιροί επιτάσσουν ακραίες ενέργειες (αλήθεια, πόσο ακραίο είναι για κάποιους να "βγουν μπροστά"...)

Συγχαρητήρια και στον Τάκη Βαμβακίδη για το θάρρος του...

Μαζί σας ελπίζουμε και εμείς...

Χρήστος Σωτηρόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Κότσιρες,Μηλιώκες, Λέκκες και λοιποί αγωνιστές καλό θα ήταν πριν πάρουν την "ανιδιοτελή" απόφαση να ηγηθούν μιας επανάστασης να κάνουν και καμμία φορολογική δήλωση μια στο τόσο. Μέχρι και οι πέτρες γνωρίζουν στον κόσμο της νυχτα και της διασκεδασης ότι ολοι οι καλλιτεχνες (ειδικα οι "δημοφιλεις εντεχνοι") απαιτουν και εκβιαζουν μαγαζατορες και διοργανωτες να πληρωνονται μαυρα και κατω απο το τραπεζι. Για να μην αναφερουμε δημους, νομαρχιες , μεγαρα μουσικης και λοιπους "πολιτιστικους" δημοσιους φορεις που τους ετρεφαν τοσα χρονια και υποκλινονταν σ αυτους. Η μόδα σημερα ειναι η "επανασταση". Επανασταση εναντι εκλεγμενων αντιπροσωπων. Αντιπροσωπων που συνειδητα ψηφισαν οι πολίτες και δυστυχως "ασυνειδητα" θα ξαναψηφισουν, και μετα θα αναζητουν παλι αποδιοπομπεους τραγους για να βγαλουν τις ενοχες απο πανω τους. Στραφειτε επιτελους εναντιον των παγοβουνων, και οχι των κορυφων τους!! Και αν προτεινετε μια επανασταση καλο θα ηταν πρωτα να εχετε ετοιμη και μια "κομμουνα" για να αντικαταστησει το υπαρχον συστημα. Εσεις προς το παρον εχετε μονο ετοιμα τις "μουσικες σκηνες" και τα δημοτικα θεατρακια σας για να ερθουν οι "αθωοι ξεγελασμενοι αγανακτισμενοι" να σας ακουμπησουν κανα φραγκο (εννοειται παντα μαυρο κ αφορολογητο)

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, πολλοί είναι οι "επώνυμοι" που δήθεν κάνουν αντίσταση στην αλαζονική σταση των πολιτικών και των συμφερόντων, αλλά κανένας δεν παίρνει την πρωτοβουλία να ξεκινήσει μια αντιδραστική κίνηση (έστω μέ μια γιγάντια συναυλία) για να δώσει το σύνθημα στο λαό ότι θα είναι δίπλα του και να πει ένα μεγάλο ΟΧΙ στην συνέχιση της εξαθλίωσής του!!!

Πιο πάνω ειπώθηκαν ονόματα όπως "Νταλάρας" κλπ... Πόσοι ακόμη δεν δίνουν το στέρημά τους για ν' αγοράσουν δίσκους αυτού του άθλιου και διπρόσωπου φραγκοφονιά;;;

Εγώ τον προκαλώ να βγει δημόσια στα ΜΜΕ και να δηλώσει ευθέως και ξεκάθαρα "ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ή "ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"!!!

Πολλοί λοιπόν δεν διακινδυνεύουν το παντεσπάνι τους και το παίζουν όψιμοι επαναστάτες και δημοκράτες!!! Κλασσική στάση δημοσιοσχεσίτη!!!

Άϊ σιχτιρ αλήτες... σας σιχάθηκα!!!

Bookmark and Share