Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ο τρομοκρατικός πόλεμος στοχεύει άμεσα, σήμερα, τους λαούς της Ευρώπης


Του Θύμιου Παπανικολάου

Η τρομοκρατική προβοκάτσια με τους Δίδυμους Πύργους ήταν η αφετηρία του ιμπεριαλιστικού πολέμου κατά των αραβικών λαών με άμεσο στόχο: Το Αφγανιστάν και την αμερικανική κατοχή του Ιράκ…

Το φάντασμα του «δαίμονα» Μπιν Λάντεν κατασκευάστηκε για να υπηρετήσει αυτούς τους στόχους και να προσδέσει την Ευρώπη στα αυτοκρατορικά, εγκληματικά σχέδια εναντίον του αραβικού κόσμου.


Σήμερα η αμερικανική τρομοκρατική στρατηγική μεταμφιέζεται σε άλλο πρόσωπο γιατί ο βασικός στόχος είναι η ίδια η Ευρώπη: τα έθνη και οι λαοί της.
Η οξύτητα της καπιταλιστικής κρίσης και η καταρρέουσα ιμπεριαλιστική αυτοκρατορία δρομολογεί, σε πυρετώδεις ρυθμούς, την ολοκληρωτική λεηλασία, χρεοκοπία και εξόντωση των λαών της Ευρώπης, την τελική επίθεση για την κατάλυση των εθνών-κρατών, την ιδιωτικοποίησή τους και την κατοχή τους από τους μηχανισμούς του χρήματος.
Η Ελλάδα είναι το πρώτο θύμα των διεθνών αρπακτικών και η «πιλοτική συνταγή» για άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι μπροστά σε αυτή τη συνεχή, άγρια και εφιαλτική πολεμική επίθεση εναντίον των λαών της Ευρώπης, οι λαοί θα αμυνθούν και θα εξεγερθούν.
Ήδη τα πρώτα δείγματα των λαϊκών αντιστάσεων και εξεγέρσεων έχουν γίνει ορατά ιδιαίτερα στο πρώτο θύμα: Την Ελλάδα…

Σε αυτές τις θύελλες των αγωνιστικών λαϊκών κινητοποιήσεων που έρχονται, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΗ, οι κοινωνικές ζυμώσεις και κάθε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ θα έχει ως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΙΧΜΗ το «ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ»!!!

Το «εθνικό» και η υπεράσπιση των ιστορικών εθνικών κατακτήσεων, παραδόσεων και Πολιτισμικών Δομών και Ιστών θα αποτελούν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΙΧΜΗ των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ζητημάτων, των αγωνιστικών αντιστάσεων και κινήσεων.

ΑΥΤΗ ακριβώς την «εθνική» πολιτική ΑΙΧΜΗ της κοχλάζουσας κοινωνικής ΟΡΓΗΣ θέλουν να στιγματίσουν, να συκοφαντήσουν και να αναχαιτίσουν οι μηχανισμοί της Νέας Τάξης.
Ενάντια σε αυτή την πολιτική ΑΙΧΜΗ της αντίστασης («εθνική») κηρύσσεται ο τρομοκρατικός πόλεμος των διεθνών επιτελείων και μηχανισμών της καταρρέουσας αμερικανικής αυτοκρατορίας και των καθεστωτικών τους γενίτσαρων.

ΤΩΡΑ κατασκευάζεται η «Ευρωπαϊκή Διεθνής» της τρομοκρατίας, αυτή της «εθνικιστικής» και «ρατσιστικής παράνοιας» και της «ακροδεξιάς απειλής», ΑΚΡΙΒΩΣ για να χρησιμοποιείται αυτή η «τρομοκρατική Διεθνής» των μαφιών του χρήματος, για το στιγματισμό και συκοφάντηση των λαϊκών κινημάτων που θα ξεπηδήσουν ρωμαλέα μέσα από τα κατεδαφισμένα, λεηλατούμενα και αποτεφρωμένα εθνικά-κράτη.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στο τρομοκρατικό «μανιφέστο» των διεθνών μυστικών υπηρεσιών που πλασαρίστηκε με το νορβηγικό τους πιόνι, υπάρχει ιδιαίτερη μνεία στην Ελλάδα, την ισλαμική της αλλοίωση, στις παραδόσεις της και στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
Η Ελλάδα, ως πρώτο θύμα και «πρόβα», αλλά και λόγω ισχυρών ιστορικών και εθνικών ιστορικών Ιστών ΣΥΝΟΧΗΣ αποτελεί και τον ΠΡΩΤΟ «ιδεολογικό» ΕΧΘΡΟ της Νέας Τάξης. Γι αυτό όλα τα νεοταξικά ιδεολογήματα και οι μακάβριοι σχεδιασμοί της Νέας Τάξης εφαρμόζονται και «δοκιμάζονται» εδώ.

Στο «Μανιφέστο», λοιπόν, εσωκλείονται και «συνωστίζονται» όλες οι συμφορές του νεοταξικού σχεδιασμού (λαθρομετανάστευση, εποικισμός, εθνική αλλοίωση κ.λπ), καθώς και όλα τα ιδεολογήματα που επί χρόνια «θεμελιώνουν» τα κυβερνητικά κόμματα, οι «αριστεροί» ψάλτες, τα ΜΜΕ και οι επιδοτούμενες εστίες: «Αντιεθνικισμός», «αντιρατσισμός» «πολυπολιτισμικότητα», «ακροδεξιά σκιάχτρα» και ανηλεής πόλεμος κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας…

Γι αυτό και οι πλέον κραγμένοι «μπράβοι» του αμερικανισμού και της Νέας Τάξης έσπευσαν με υπερβάλλοντα ζήλο και βιασύνη να «αναδείξουν» το «μανιφέστο» που έγραψαν τα αφεντικά τους και να το ταυτίσουν με τις ελληνικές αντιστάσεις και τους «Ελληναράδες»…

Φυσικά, οι πάντες, έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους, ακόμα και στο απλό ερώτημα: Γιατί η ανάκριση του Νορβηγού τρομοκράτη θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών;
Πώς θα υπάρξει στοιχειώδης έλεγχος όλων αυτών που μας διοχετεύουν οι καθεστωτικές υπηρεσίες, μέσω των ΜΜΕ, για το έγκλημα;

Δεν θα πρέπει οι λαοί να έχουν, μια κάποια, ΠΡΟΣΒΑΣΗ ελέγχου των γεγονότων; Θα πρέπει να καταπίνουμε αμάσητα τα όσα μας λένε τα καθεστώτα και οι μηχανισμοί τους, εξ ορισμού ψεύτες και παραχαράκτες;

Το «κεκλεισμένων των θυρών» είναι η δόλια και αυθάδης συνταγή των δικτατόρων: Πίστευε ΜΟΝΟ σε αυτά που ΕΜΕΙΣ λέμε…

Κάποιοι «εγκάθετοι» του αμερικανισμού και των μυστικών υπηρεσιών, μέσα σε κάποια ιστολόγια, μας λένε με αγανάκτηση: «Θα δώσουμε βήμα στο δολοφόνο»;
Εδώ έχουμε ατόφια την υποκριτική κουτοπονηριά του χαφιέ και προβοκάτορα.
Έχουν τα ΜΜΕ και όλες οι νεοταξικές «πόρνες» δώσει βήμα στο δολοφόνο, χολιγουντιανού θεάματος, έχουν κάνει φύλο και φτερό το «μανιφέστο», ιδιαίτερα τα εδάφια που συκοφαντούν του λαούς, τους Έλληνες, την ιστορία τους και το θρήσκευμά τους και «ευαισθητοποιούνται» στο ανοικτό της ακροαματικής διαδικασίας!!!
Τι αβυσσαλέα υποκρισία πληρωμένου ρουφιάνου…

Η ανοικτή ακροαματική διαδικασία δεν είναι κανένα «βήμα» στο δολοφόνο. Είναι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ δημοκρατικής ενημέρωσης των λαών και ΕΛΕΓΧΟΥ των κρατικών, παρακρατικών και τρομοκρατικών μηχανισμών.

Το τι κατασκευάζουν οι μηχανισμοί αυτοί, από ενόχους, ψευδομάρτυρες, μέχρι χαλκευμένα στοιχεία και πολλά άλλα, είναι πολύ γνωστά, ιδιαίτερα στη χώρα μας.
Όποιος δεν αντιτάσσεται στο «κεκλεισμένων των θυρών» και το χειρότερο το στηρίζει με κροκοδείλια ηθικά δάκρυ, αυτός το λιγότερο είναι «πρόβατο» του συστήματος.
Το σύνηθες: εγκάθετος των μηχανισμών, έμμισθο παπαγαλάκι, ελεεινός προβοκάτορας…
ΓΙΑΤΙ, λοιπόν, «Κεκλεισμένων των θυρών»; Τι έχουν να κρύψουν; Τι δεν θέλουν να διαρρεύσει και να μάθουμε, έστω και μέσα από τα φίλτρα της δικής τους «ενημέρωσης»;
Πού βρίσκονται οι «ευαίσθητοι» της πλουραλιστικής ενημέρωσης και του δημοκρατικού ελέγχου των «πληροφοριών» που μας σερβίρουν οι διωκτικές αρχές και οι διεθνείς μυστικές υπηρεσίες;

Από όπου και να πιάσεις το τρομοκρατικό έγκλημα στη Νορβηγία βρωμάει…

Γι αυτό δεν μιλούν και δεν θίγουν ΤΙΠΟΤΕ. Αναμασούν μόνο αυτά που μας ταΐζουν οι δίαυλοι της διεθνούς προπαγάνδας και με την ψυχασθένεια του «ρατσισμού»: Πίστευε και μην ερεύνα…

Πηγή

Bookmark and Share