Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Πήγαινε με σε άλλη χώρα ταξιτζή

Πορεία προς το αεροδρόμιο πραγματοποίησαν χτες χιλιάδες ταξί, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα και οι δρόμοι της Αθήνας να μην παρουσιάζουν αυτήν την όμορφη και γνωστή εικόνα τάξης που έχουν όλες τις υπόλοιπες ημέρες.
Οι ιδιοκτήτες ταξί αντιδρούν στην απελευθέρωση του επαγγέλματός τους, ενώ ζητούν δίπλα στο ταξίμετρο να μπουν και φρουτάκια.

Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες ταξί είναι πολύ ενοχλημένοι από την πρόθεση των μελών της κυβέρνησης να εγκαταλείψουν τη χώρα με ελικόπτερο και απαιτούν να φύγουν με ταξί.


Σύμφωνα με τα καθεστωτικά ΜΜΕ, πολλοί ταξιδιώτες έχασαν τις πτήσεις τους, λόγω της κυκλοφοριακής συμφόρησης που επικράτησε στην Αττική Οδό.

Δυστυχώς, δεν έπεσε κανένα αεροπλάνο, ώστε να έχουμε την τύχη να δούμε τους ταξιδιώτες που έχασαν το αεροπλάνο να ευγνωμονούν με δάκρυα στα μάτια τους ιδιοκτήτες ταξί που τους έσωσαν τη ζωή, και να τους κολλάνε τα ευρώ στο κούτελο.

Αν αυτά δεν είναι παπαριές ξεπουλημένων δημοσιογράφων- και κάποιοι ταξιδιώτες έχασαν, όντως, το αεροπλάνο-, ας παρηγορηθούν στην σκέψη πως μπορεί δίπλα τους να καθόταν κάνας άπλυτος με βρομερή αναπνοή που θα τους τρέλαινε στις κλανιές σε όλη τη διάρκεια της πτήσης.

Οι ιδιοκτήτες ταξί προσπάθησαν να πάνε στην πλατεία Συντάγματος αλλά οι άνδρες ΜΑΤ δεν τους το επέτρεψαν, για να προστατευτεί η ειρηνική και δημοκρατική διαμαρτυρία των διαδηλωτών του Συντάγματος.

Ο δήμαρχος Αθηναίων που ζουν στα βόρεια προάστια, Γιώργος Καμίνης, καταδίκασε την προσπάθεια των ιδιοκτητών ταξί να πάνε στο Σύνταγμα, λέγοντας πως το κίτρινο χρώμα χιλιάδων ταξί θα χαλούσε την αρμονική και γραφική εικόνα που έχουν δημιουργήσει στην πλατεία οι σκηνές και τα πανό με τα συνθήματα με τα γαμωσταυρίδια.

Ο υπουργός Λούμπεν και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, έκανε λόγο για μεγάλο πλήγμα στον τουρισμό και την σκυτάλη πήραν τα παπαγαλάκια της τηλεόρασης που τα νοιάζει πάρα πολύ η εξυπηρέτηση των τουριστών, γιατί κι αυτοί τουρίστες είναι στην Ελλάδα – τις καταθέσεις τις έχουν στην Ελβετία.

Είναι περίεργο που δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα κανείς να πει σε όλους αυτούς που νοιάζονται τόσο πολύ για την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό «ρε μουνόπανα, σας πήρε ο πόνος για τους τουρίστες και το πλήγμα που προκαλούν οι απεργίες στον τουρισμό αλλά δεν σας άκουσα ποτέ, ρε καριόληδες, να λέτε για το πλήγμα που έχουν προκαλέσει τόσα χρόνια στην ελληνική κοινωνία οι κυβερνήσεις που στηρίζετε εσείς και τα γαμημένα αφεντικά σας, και έχουν αναγκάσει χιλιάδες Έλληνες να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό». Ε, αφού δεν βρέθηκε κανείς να τους το πει, γιατί να το πω εγώ και να γίνω κακός;

Πάντως, κακώς αντιδρούν οι ιδιοκτήτες ταξί στην απελευθέρωση των αδειών. Ήταν η χούντα του Παπαδόπουλου που απελευθέρωσε τις άδειες -και έφθασαν τα ταξί το 1974 να είναι 10.000-, οπότε πρέπει η σημερινή χούντα να συνεχίσει το έργο της προηγούμενης. Πρέπει να υπάρχει συνέχεια. Αυτό είναι το σωστό.

Πηγή

Bookmark and Share