Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Επιστολή στην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Α. Αγάτσα



Το παρακάτω mail εστάλη στην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Α. Αγάτσα στις 11 Ιουνίου. Δεν ελήφθη καμία απάντηση και έτσι εστάλη ξανά στις 15 Ιουνίου όπου και πάλι απέφυγε να απαντήσει. Ας ελπίσουμε ότι δημοσιεύοντας το, θα καταδεχτεί να αφιερώσει λίγο χρόνο σε εμάς τους πολίτες δευτέρας κατηγορίας.

Καλησπέρα σας κυρία Αγάτσα,

σας είδα σήμερα Σάββατο 11 Ιουνίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter και δεν μπορούσα να πιστέψω στα αυτιά μου.

Κρατούσα στην αγκαλιά μου την δίχρονη κόρη μου και με είχε πιάσει τρέμουλο με αυτά πού λέγατε.

Πώς είναι δυνατόν να υποστηρίζετε ότι μπροστά στο δίλημμα χρεοκοπία ή επώδυνες δυσκολίες μέχρι να βγούμε από την κρίση επιλέγετε το δεύτερο;

Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι δεν υπάρχει τέτοιο δίλημμα;

Ότι το πραγματικό δίλημμα είναι στάση πληρωμών προς στους δανειστές και επαναδιαπραγμάτευση του χρέους ή ξεπούλημα και αφανισμός της χώρας μας;

Οι περισσότεροι οικονομολόγοι υποστηρίζουν ότι το μεγαλύτερο τμήμα του χρέους είναι τόκοι (άλλοι λένε 210 δις και άλλοι 300 δις είναι τόκοι) και εσείς επιμένετε να μας λέτε ότι πρέπει να το πληρώσουμε μέχρι τελευταίας δεκάρας ασχέτως αν αυτό οδηγήσει στην εξαθλίωση και στην καταστροφή όλων ημών;

Γνωρίζετε ότι την τελευταία δεκαετία έχουμε πληρώσει 1,5 φορά το σημερινό χρέος; Νυσάφι πια με τους τόκους και τα πανωτόκια!

Έχετε διαβάσει το μεσοπρόθεσμο; Λέει ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων με την λήξη του το 2015 το χρέος θα είναι 360-400 δις, το έλλειμα μεγαλύτερο από ότι είναι σήμερα και χωρίς κανένα περισουσιακό στοιχείο αφού θα τα έχουμε όλα ξεπουλήσει!

Θα είμαστε δηλαδή στο ίδιο σημείο, χωρίς όμως να έχουμε καμία κρατική περιουσία, με μία χώρα ερειπωμένη και ξεπουλημένη, με εκατομμύρια ανέργους και εξαθλιωμένους πολίτες και ένας Θεός ξέρεις με πόσες ακόμη αυτοκτονίες! Στην ουσία θα έχουμε χάσει την χώρα μας, την πατρίδα μας και θα είμαστε και οικονομικά εξαθλιωμένοι! Σκλάβοι και ραγιάδες στην ίδια μας την χώρα!

Και αυτό το λέτε επώδυνες δυσκολίες μέχρι να βγούμε από την κρίση; Και μετά τι; Θα μας πιείτε και το αίμα;

Δεν καταλαβαίνετε ότι όσο το δυνατόν γρηγορότερα απαγκιστρωθούμε από το χρέος τόσα περισσότερα θα σώσουμε;

Στέλεχος του κόμματος σας είπε ότι ο στόχος των τοκογλύφων είναι να χρεοκοπήσουμε σε 3 χρόνια!

Δεν σας προβληματίζει το γεγονός ότι όλες οι χώρες θέλουν να μας δανείσουν με το ΖΟΡΙ; Ότι μας ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ να πάρουμε ΔΑΝΕΙΟ με το ΖΟΡΙ;

Ο λόγος είναι ότι θέλουν πληρωθούν όλοι οι τοκογλύφοι-τραπεζίτες τα παλιότερα ομόλογα τους και να μετατρέψουν το ομολογιακό χρέος σε ΔΑΝΕΙΑ προς χώρες ώστε να είμαστε εσαεί αλυσσοδεμένοι και υποταγμένοι;

Και αν επιμένετε να μην βλέπετε την αλήθεια με ποιό ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ για την ζωή της κόρης μου όπως και τις ζωές των επομένων γενεών;

Ο κόσμος ΔΕΝ σας πιστεύει πια, ΔΕΝ θέλει να τον σώσετε! Κάντε το μοναδικό πού σας έχει απομείνει, κάντε ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!

Αφήστε εμάς να αποφασίσουμε αφού για τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΖΩΕΣ πρόκειται!

Με ποιο δικαίωμα ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ότι η δική σας λύση είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ; Έχουμε ή δεν έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

Δεν έχετε ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ να παίρνετε αποφάσεις που καταδικάζουν γενιές ολόκληρες Ελλήνων γιατί απλούστατα δεν αντιπροσωπεύετε την πλειοψηφία των πολιτών.

Είστε μία μειοψηφία και συν τοις άλλοις τις εκλογές ΔΕΝ τις ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ με αυτά πού κάνετε εδώ και 20 μήνες και πολύ περισσότερο με αυτά που θέλετε να κάνετε.

Περιμένω την απάντηση σας,

Ένας αγανακτισμένος-αποφασισμένος πατέρας που κατεβαίνει κάθε μέρα στο Σύνταγμα και πού θα κάνει τα πάντα για να μην ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο.

Γιώργος Μαραβελάκης


4 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΖΕΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΝΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

Καλο είναι να μην πιάνει κανείς στο στομα του παιδια. κάθε γυναικα θα μπορούσε να έχει παιδι με ειδικές ανάγκες.δεν ειναι ντροπή Ομως η συγκεριμένα κυρία δεν ανηκει σ αυτη την κατηγορια. σε καθε περίπτωση κρινετε τους πολιτικούς για την πολιτική τους αλλα αφήστε τα παιδια ήσυχα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορα εχει ενας ηθοποιος απο εναν πολιτικο. Καλα μας κανουν, τετοιοι που ειμαστε και τους ψηφισαν ολους αυτους γιατι εβγαιναν και ελεγαν οτι ηθελαν χωρις να δινουν λογαριασμο σε κανεναν, αυτοι μας αξιζουν, ο κοσμος ειναι απλα κακος και ηλιθιος, επρεπε να χασουν τις δουλειες τους και να μην εχουν να φανε, μπραβο νεοελληνα λαμογιο. Αν δεν αλλαξουν οι ψηφοφοροι δεν θα αλλαξουν και οι πολιτικοι.Κατακλεβαν την χωρα τοσα χρονια και για μια θεση στο δημοσιο τα 3/4 του πλυθισμου τους εδινε αυτο το δικαιωμα χωρις να αντιδρα μηπως πεσει κανα κοκαλο απο τα αγρημια που ξεσκιζαν το δημισιο χρημα , τη παιδια, το πολιτισμο και οτι ειχαμε και εγιναν ολοι συνενοχοι και ξυπνησαν ξαφνικα και αρχισαν να φωναζουν, ζωα παλι τους ιδιους και τους ιδιους θα βγαζετε οτι και να γινει.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μη σου απαντησει το τσοκαρο.....

Bookmark and Share