Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Αφιερωμένο σε όλους τους νεοταξίτες πού πολεμούν την γλώσσα μας


Στην Γαλλία εκδίδονται τα βιβλία του Αστεριξ και του Τεν Τεν στην αρχαία ελληνική. Στην Αγγλία εισήχθη η αρχαία ελληνική στο δημοτικό σχολείο. Εμείς είμαστε πατριδοκάπηλοι και ρατσιστές. και αφαιρέσαμε το «Εθνικής» από το Υπουργείο Παιδείας. Η δε ηλιθία Δραγώνα μας πληροφορεί ότι η αρχαία είναι «νεκρή γλώσσα» όταν (κατά το Webster) το 30% του αγγλικού και γαλλικού λεξιλογίου είναι ελληνικές λέξεις. Και η Διαμαντοπούλου θέλησε να κάνει την αγγλική επίσημη γλώσσα των «Ελλήνων» διότι «πριν από το 1821 δεν είμαστε Έλληνες αλλά μας έκαναν». Και ο ....«Εθνάρχης» ήθελε το 1975 να εισαγάγει τον λατινικό αλφάβητο (αλλά ευτυχώς υπήρξε τότε ο Τσάτσος και τον κράτησε!). Οι Ισπανοί όμως, πρόγονοι του εν λόγω καθηγητού της Σκωτίας, το 1600 ονόμαζαν τον Θεοτοκόπουλο El Greco. Αν όλα όσα γίνονται σήμερα στην Ελλάδα δεν είναι ένδειξη σαπίλας και παρακμής τότε ασφαλώς δεν θα συμβούν αυτά που πρόκειται σε λίγο να συμβούν... ΝΚ

Διαβάστε την είδηση του σεισμού στην Ιαπωνία και της επίθεσης των "συμμάχων" στον Καντάφι στα αρχαία ελληνικά!!


Συντάκτης είναι ο Juan Coderch, Ισπανός καθηγητής ελληνικών στο πανεπιστήμιο St. Andrews της Σκοτίας, ο οποίος από το 2003 διατηρεί την ιστοσελίδα Acropolis World News και δημοσιεύει μια φορά την εβδομάδα τις κυριότερες ειδήσεις στα Αρχαία Ελληνικά!



Πηγή

Bookmark and Share