Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Καθέτως και καθέτως


Τα μυστήρια του κόσμου ωχρειούν, ο Εριχ φον Ντένικεν έκοψε τις φλέβες του, οι δημιουργοί του x files μπήκαν σε φρενοκομείο, ο Λιακόπουλος πετάχτηκε στα αζήτητα, ομάδες επιστημόνων ψάχνουν εκστασιασμένες το νέο φαινόμενο που ενέσκηψε μετά την συνταρακτική δήλωση του res Petaloti:
«Δεν μιλάμε για οριζόντιες περικοπές μισθών, δεν μιλάμε για οριζόντιες αποφάσεις που θα πλήξουν το εισόδημα των πολιτών, αντίθετα κάνουμε αυτά που έπρεπε να γίνουν εδώ και δεκαετίες και είναι πράγματα που είναι και στους προγραμματικούς μας στόχους».


Τι είναι οι οριζόντιες περικοπές μισθών;

Τι είναι οι οριζόντιες αποφάσεις;

Αναπάντητα ερωτήματα βασανίζουν από χτες τον πληθυσμό του πλανήτη Γη. Ο πρόεδρος ο Mπάμια εκστασιασμένος ζήτησε την συμβολή της NASA, ο Πούτιν φώναξε την πρώην KGB, ο πρόεδρος της σοσιαληστικής διεθνούς και part time πρωθυουργεύων σε μια χώρα ονόματι Ελλάδα ζήτησε να ενεργοποιηθεί η μεγάλη επιστημονική ομάδα MASA. Όλοι ψάχνουν με μανία να ερμηνεύσουν τα νέα μυστήρια. Κάποιοι είπαν ας αρχίσουμε από το τέλος ρε παιδιά, ας κατανοήσουμε πρώτα τι είναι οι προγραμματικοί στόχοι και μετά πάμε στα δύσκολα. Στο άκουσμα «προγραμματικοί στόχοι» που δεν έγιναν εδώ και δεκαετίες όπως είπε το Res Petaloti άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι πηγαίνοντας πίσω.


■Υπήρχε παραγωγή (αγροτική, βιομηχανική, βιοτεχνική κλπ) και ποιος την διέλυσε;
■Υπήρχε παιδεία με Ελληνική γλώσσα (τόνους και πνεύματα) και ποιος την διέλυσε;
■Υπήρχε πολιτιστική ταυτότητα και ποιος την έδωσε αντιπαροχή;
■Υπήρχε εθνική ασφάλεια από την γραμμή των συνόρων και μέσα, και ποιος την αποσάθρωσε;
■Υπήρχε διάθεση των νέων να δημιουργήσουν δουλεύοντας και ποιος την εγκλώβισε ρουσφετολογικά στη δημοσιοϋπαλληλία;
■Υπήρχε Ελλάδα σε κάμπους, βουνά και νησιά και ποιος την έκαψε γεμίζοντας μπετόν το σύμπαν;
Άραγε αυτά υπήρξαν ποτέ «προγραμματικοί στόχοι»;
Αν δεν λύσουμε αυτά τα μυστήρια δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στις άλλες λύσεις, είπαν οι επιστήμονες και την έπεσαν σε κάτι μπύρες με μεζέ που είχε 23% ΦΠΑ.

Στην εικοστή μπύρα πετάχτηκε ένας από τους επιστήμονες και είπε: «Μάγκες μου τα πράγματα είναι απλά. Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο, το κόλπο είναι επικοινωνιακό. Μέσα σε τρεις αράδες το res Petaloti χρησιμοποίησε δύο φορές το εξής:

"Δεν μιλάμε για οριζόντιες περικοπές μισθών, δεν μιλάμε για οριζόντιες αποφάσεις». Άρα οι προγραμματικοί τους στόχοι θα υλοποιηθούν ΚΑΘΕΤΩΣ".


Πηγή

Bookmark and Share