Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Χάρυ Κλυν. Η Πολιτική Οξυδέρκεια σε Όλο της το Μεγαλείο!


Αφιερωμένο σε όλους αυτούς που ακόμη πιστεύουν στο έργο του Ανδρέα Παπανδρέου. Σε αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ότι από το 1981 και μετά άρχισε ο μεγάλος κατήφορος της χώρας μας. Τότε άρχισε η διάλυση και αποσύνθεση της ελληνικής κοινωνίας αφού πρότυπο κάθε Έλληνα έγινε ο εύκολος πλουτισμός, ο διορισμός στο δημόσιο και η ... αγορά βίντεο! Τότε συνετελέστη το μεγαλύτερο έγκλημα, ένα έγκλημα που όμοιο του δεν είχε γίνει τα τελευταία 2,000 χρόνια: Η κατάργηση του πολυτονικού! Κάποιοι άσχετοι πολιτικάντηδες, κάποιοι ανίκανοι διορισμένοι βουλευτές ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ την διάλυση της γλώσσας μας. Από τότε άρχισε σταδιακά η γλώσσα μας να μετατρέπεται από εργαλείο σκέψεως, αποκλειστικά σε εργαλείο επικοινωνίας. Από τότε άρχισε η σκέψη μας να ατροφεί, από τότε αρχίσαμε να πηθικίζουμε και να γινόμαστε έρμαια των ορέξεων όλων των πολιτικάντηδων που ακολούθησαν. Και φτάσαμε σήμερα να έχουμε πρωθυπουργό που να αναφωνεί 'Μηδέν εις το πηλίκιον'!

Αναφερόμαστε σε κορυφαία πολιτική οξυδέρκεια από τον κορυφαίο εν ζωή Έλληνα κωμικό τον Χάρρυ Κλύν.

Διαβάστε λοιπόν τι έλεγε ο «προφήτης» αυτός το 1983!!! στην μπουάτ «Διαγώνιος», στην παράσταση «ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», επ’ ευκαιρία της ανάληψης προ διετίας τότε (δηλαδή το 1981) της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Έλεγε λοιπόν:

«Εδώ και δύο χρόνια έχει αρχίσει το μεγάλο κακό που θα μετατρέψει σιγά-σιγά τους Έλληνες σε λαό πιθήκων, σε λαό ψηφοφόρων, δημοσίων υπαλλήλων, καταναλωτών, κρατικοδιαίτων επιχειρηματιών, κομπιναδόρων και συνδικαλισταράδων.
Σε είκοσι-τριάντα χρόνια από σήμερα Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να μην υπάρχει.
Θα υπάρχει όμως μια Ελλάδα πτωχευμένη κι ένας λαός στα όρια της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης.»

Πηγή



Bookmark and Share