Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Κάντε ταινίες - Όχι πόλεμο


Στα πλαίσια του τηλεοπτικού ανταγωνισμού, και μετά την ακροαματικότητα της εκπομπής του ΣΚΑΪ "1821" και άλλοι τηλεοπτικοί Σταθμοί προτίθενται να γυρίσουν διάφορα ντοκυμαντέρ ιστορικού περιεχομένου με μιά πιό διαλλακτική και καθαρή ματιά.

Έτσι το ΜΕΓΚΑ πρόκειται να γυρίσει την σειρά "1940" όπου θα αποκαλύπτεται η φιλειρηνική διάθεση του Μουσολίνι να χρησιμοποιήσει απλώς την Ελλάδα για πέρασμα των στρατευμάτων του προς τον Νότο και την ακατανόητη στάση των εθνικιστών Ελλήνων για άμυνα (που είχε ως αποτέλεσμα το γνωστό λουτρό αίματος εκείνης της περιόδου).

Ο ΑΝΤΕΝΝΑ Κύπρου θα προβάλει την σειρά "1974" όπου θα εκτυλίσσεται η ιστορία ενός Μεχμετζίκ (Τούρκου στρατιώτη) που ενώ έφερε την ειρήνη στο νησί, στα πλαίσια της ειρηνευτικής επιχείρησης του 1974, ο ίδιος τραυματίστηκε ψυχικά από την παράλογη στάση μερικών Ελλαδιτών και Κυπρίων να αμυνθούν . Επίσης θα μιλήσει για το δράμα του ένας άλλος τούρκος στρατιώτης, ο οποίος κόλλησε ένα αφροδίσιο νόσημα από τους (αναγκαίους) βιασμούς ανήλικων κοριτσιών, και ταλαιπωρήθηκε για 2 χρόνια με φαρμακευτικές αγωγές.

Ο ΆΛΦΑ θα γυρίσει την σειρά "1453" όπου θα αποκαθηλώνει τον ημίτρελλο Αυτοκράτορα Παλαιολόγο ο οποίος αμύνθηκε μέχρι εσχάτων τις ορδές του πολιτισμού και της πολυπολιτισμικότητος που χτύπησαν την πόρτα της Αυτοκρατορίας του.

Ο ΑΛΤΕΡ θα ξεκινήσει γυρίσματα για την σειρά "480 π.Χ." όπου θα καταδεικνύει την πνευματική ανωτερότητα των Περσών, τον βρώμικο ρατσιστικό ρόλο του Λεωνίδα καθώς και τα φασιστικά κίνητρα των Σπαρτιατών και των Θεσπιέων να αμυνθούν στην συμφέρουσα πρόταση της Περσίας για συνδιαχείριση της Πατρίδας τους.

Σύνθημά όλων:Κάντε ταινίες (και έρωτα), όχι πόλεμο!


Πηγή:http://skymnos.blogspot.com/2011/02/make-movies-and-love-not-war.html


Bookmark and Share