Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Υπέρ του μνημονίου είναι ΟΛΑ τα κόμματα!



Κάντε εδώ και δείτε το συγκλονιστικό βίντεο σχετικά με το μνημόνιο! Ο καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Νότης Μαριάς παραθέτει αδιάσειστα στοιχεία για την προδοσία εις βάρος όλων ημών! Και ποιο είναι το μέγιστο σκάνδαλο: Η σύμβαση δεν έχει έρθει ακόμα στην Βουλή για επικύρωση!!! Από τη Βουλή έχει ψηφιστεί ΜΟΝΟ το μνημόνιο, δηλαδή το να δεχτούμε το δάνειο, αλλά ΕΚΚΡΕΜΕΙ η επικύρωση του, δηλαδή οι όροι αποδοχής του!!!

Συνεπώς προδοτική στάση δεν έχει μόνο η κυβέρνηση αλλά ΟΛΑ τα κόμματα. Κανένα κόμμα δεν ζητάει να έρθει το μνημόνιο προς επικύρωση γιατί απλούστατα τότε θα αποκαλυφθεί ότι όλα τα κόμματα είναι υπέρ του μνημονίου!!! Το τι κουτόχορτο μας ταΐζουν είναι απίστευτο!!!

ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που έχουν να κάνουν αν ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ με το μνημόνιο είναι απλά να ζητήσουν να έρθει στην Βουλή για κύρωση. Δεν το κάνει όμως κανένα κόμμα!

Τέτοιο ξεβράκωμα δεν έχει ξαναγίνει! Μία ακόμα απόδειξη ότι όλο το κομματικό σύστημα είναι σαθρό. Μία ακόμη απόδειξη του θεάτρου που παίζουν όλα τα κόμματα αφού στην ουσία όλα τα κόμματα θέλουν με νύχια και με δόντια την διατήρηση του σημερινού κατεστημένου!


Bookmark and Share