Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Η δωσίλογη εφεδρεία του μητσοτακισμού

Έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές ότι το νεοδεξιό ΠΑΣΟΚ αποτελούσε την άριστη επιλογή του εγχώριου και διεθνούς κατεστημένου και κυρίως του αμερικανισμού.

Γιʼ αυτό με νύχια και με δόντια, με μια λύσσα δίχως ιστορικό προηγούμενο, το στήριξαν και επέβαλαν ως πρωθυπουργό την αυθάδεια της πολιτικής κενότητας και ανοησίας, τον ΓΑΠ: Τον πωρωμένο δολοφόνο και εξολοθρευτή της ελληνικής κοινωνίας, του ιστορικού ΠΑΣΟΚ και του μισητού πατέρα του.

Το ΠΑΣΟΚ, σε αντίθεση με το άλλο κυβερνητικό κόμμα του κεφαλαίου, το κλασσικό κόμμα της «Δεξιάς», διέθετε μεγάλα ιστορικά πλεονεκτήματα:


α). Τη «σφραγίδα» του αγωνιστικού λαϊκού κύρους της «αριστεράς». Το ΠΑΣΟΚ σφράγισε την ελληνική κοινωνία με τους ηρωικούς αγώνες της μεταπολίτευσης: Αγώνες εναντίον της μισητής δεξιάς και εναντίον των ακόμα πιο μισητών Αμερικανών…

β). Το ΠΑΣΟΚ διέθετε πολλά κοινωνικά ερείσματα, τα γνωστά ερείσμτα της σοσιαλδημοκρατίας: Το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα.

Αυτή η ηγεμονία του ΠΑΣΟΚ μέσα στα Συνδικάτα και τις αγροτικές οργανώσεις διασπούσε κυριολεκτικά την εργατικής και λαϊκή ΕΝΟΤΗΤΑ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ: Η Ν.Δ. ένωνε τους πάντες και σε κορυφώσεις εργατικών και λαϊκών αγώνων απεγκλώβιζε πολλές δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ οι οποίες κατέβαιναν στο δρόμο…

γ). Διέθετε, ακόμα πολλές πολιτικές εφεδρείες προς όλους τους χώρους: Από την «αριστερά» (ΣΥΝ, κυρίως), αλλά και από την παλιά δεξιά, εντός και εκτός της Ν.Δ.: Από Καρατζαφέρη, Μάνο, Ανδιανόπουλο, μέχρι τη «δομή» του μητσοτακισμού (εδώ μέσα είναι και ο Τατούλης).

Η Νέα Δεξιά, λοιπόν, το νεοταξικό ΠΑΣΟΚ, δεν εξαπατούσε απλώς πιο αποτελεσματικά τον ελληνικό λαό, αλλά πετύχαινε και μια κοινωνική και πολιτική ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ που ΚΑΝΕΝΑ άλλο δεξιό κόμμα δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να πετύχει.

Τα επιτελεία των «νταβάδων» (εγχώριων και διεθνών) γνώριζαν πολύ καλά ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε, πιο αποτελεσματικά, αλλά πιο γρήγορα, να πετύχει τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας.

Η Ν.Δ., θα προκαλούσε θύελλες χωρίς ιστορικό προηγούμενο: Θα συσπείρωνε ολόκληρη την κοινωνία εναντίον της και θα σφυρηλατούσε αγωνιστικά μέτωπα στο δρόμο, έξω και υπεράνω των κομματικών ηγεσιών, θα απεγκλώβιζε τις λαϊκές δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ σε ένα ανεξέλεγκτο χείμαρρο στο δρόμο.

ΣΗΜΕΡΑ, που το μαχαίρι του νεοταξικού ΠΑΣΟΚ, αφού κατασπάραξε το σώμα του ελληνικού λαού, τρυπάει βάναυσα και τα κόκαλα της ελληνικής κοινωνίας, σήμερα που ζούμε μια ιδιότυπη, αλλά από τις πλέον αποτρόπαιες δικτατορίες των διεθνών μαφιών του χρήματος και των μηχανισμών τους (διεθνών, κρατικών και παρακρατικών), σήμερα μπαίνει σε κίνηση και η μητσοτακική εφεδρεία: Το ιστορικό «όνειδος» του δωσιλογισμού.

Η εφεδρεία αυτή, καθώς και οι «αριστερές» εφεδρείες, φανερές (Κουβέλης), αλλά και άλλες κρυμμένες ακόμα, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ για να θολώσουν το πολιτικό τοπίο, να αποπροσανατολίσουν στο έπακρο, να στήσουν νέους χορούς εκλογικών ιλίγγων, ΠΡΟΣ ένα και μόνο στόχο: ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ και ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ του πολιτικού χάρτη.

ΤΩΡΑ, παραμονές των νομαρχιακών εκλογών, θα ζήσουμε το σήριαλ μια νέας αποστασίας, με άλλη μορφή: Αποχωρήσεις και διαγραφές από τη ΝΔ.

Όλο αυτό το γαργαλιστικό σήριαλ ερεθίζει τα εκλογικά σύνδρομα και αλατίζει την εκλογική φαντασία. Θα γίνει δημοσιογραφικό θέαμα και τελετουργικό, τηλεοπτικό υπερθέαμα. Θα φορτιστεί με τις εκλογικές ομοβροντίες και τις ανάλογες κοκορομαχίες για να αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον του ελληνικού λαού στα δίκτυα των εκλογικών παιχνιδιών.

Ταυτόχρονα θα προλειάνει το έδαφος για τις αυριανές αποδομήσεις και ανασυστάσεις του πολιτικού χάρτη, κατασκευάζοντας το πρώτο βήμα των συναινετικών πολιτικών σχημάτων τα οποία θα κληθούν να μας σώσουν…

Τα επιτελεία των δημίων μας γνωρίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση γρήγορα θα καταρρεύσει. Η χρεοκοπία και της Ελλάδας και αυτής της κυβέρνησης είναι αναπόφευκτη και θα έρθει σύντομα και με πάταγο.

Θα κινητοποιηθούν τώρα όλες οι εφεδρείες για να στηρίξουν το καθεστώς του αμερικανικού προτεκτοράτου και παράλληλα να ετοιμάσουν τη διάδοχη κατάσταση, εξαπατώντας και εκτονώνοντας, με εκλογικά τεχνάσματα, όσο είναι δυνατόν, την έκρυθμη κατάσταση…

Ο Μητσοτακισμός, στο πρόσωπο της Ντόρας αυτή τη φορά, θα αποπειραθεί για άλλη μια φόρα να αποτελέσει το «λιπαντικό» και τον «ιμάντα» της πολιτικής αναπαλαίωση του δωσιλογισμού και της κατοχής μας…

Αυτά τα πολιτικά παιχνίδια τα γνωρίζει πολύ καλά: Έχει μεγάλες ιστορικές εμπειρίες και έχει εκπαιδευτεί συστηματικά…

http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4856

Bookmark and Share