Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ!


Είχα την τύχη χθες το βράδυ να παρακολουθήσω στην τηλεόραση μία εκπληκτική συνέντευξη του Γιάννη Μηλιώκα. Συνέντευξη γροθιά στο κατεστημένο της α-παιδείας που μας έχουν επιβάλλει οι 'πολιτικοί' μας αναθέτοντας την διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας σε ανθρωποειδή τύπου Ρεπούση-Δραγώνα.

Διαβάζετε αρχαίους μας προέτρεψε ο Μηλιώκας γιατί μόνο έτσι θα ξεφύγουμε από την κρίση που περνάμε τώρα, κρίση κυρίως ηθική, κρίση ιδανικών και αξιών.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο βιβλίο του που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο 'ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ. Η άγνωστη γυμναστική των Αρχαίων Ελλήνων'. Ο Μηλιώκας μελετώντας τους αρχαίους μας προγόνους επί πέντε έτη, έγραψε αυτό το βιβλίο το οποίο θα βοηθήσει όλους μας να γνωρίσουμε τρόπους για να βελτιώσουμε την υγεία μας και να αποκτήσουμε το σώμα που όλοι ονειρευμόμαστε.

Οι αρχαίοι ως γνωστόν δεν καλλιέργησαν μόνο το πνεύμα τους αλλά και το σώμα τους. Όσον αφορά το πνεύμα τους, ότι είπαν εκλάπη από τη Δύση, παραμορφώθηκε, αλλοιώθηκε και στην συνέχεια επέστρεψε πάλι σε εμάς. Το μόνο που κατάλαβαν οι ξένοι από την σοφία των προγόνων μας ήταν η υλική διάσταση των πραγμάτων για αυτό και οδηγηθήκαμε στον καταστρεπτικό καταναλωτισμό των ημερών μας. Έπαιξε δηλαδή χαλασμένο τηλέφωνο όπως είπε χαρακτηριστικά. Τάδε και πολλά ακόμη εκπληκτικά έφη χθες ο Μηλιώκας!

Σήμερα πήγα σε 3 βιβλιοπωλεία να αγοράσω το βιβλίο αλλά είχε εξαντηληθεί! Ευτυχώς τηλεφωνικά μίλησα με τέταρτο βιβλιοπωλείο το οποίο μου είπε ότι αύριο το πρωί θα το έχει πάλι. Πολύ χαίρομαι που τέτοιου είδους προσπάθειες βρίσκουν ανταπρόκριση, κάτι που δείχνει ότι υπάρχει δίψα στον κόσμο για επιστροφή στις ρίζες μας, για επιστροφή στην αλήθεια!

Για αυτό λοιπόν μην το χάσετε!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε παλιότερη συνέντευξη του Μηλιώκα σχετικά με το βιβλίο του

Bookmark and Share