Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Ως πότε;;;

Η κορυφαία αναντιστοιχία ανάμεσα σε έναν λαό που τον πλημμυρίζει η οργή και το μίσος για το πολιτικό σύστημα από τη μια, και από την άλλη η ανυπαρξία προσωπικοτήτων, παραγόντων και ταγών να ηγηθούν στην οργάνωση της αντιστασιακής πάλης του, οφείλει να λυθεί με τρόπο μαχητικό προς όφελος της κοινωνίας και σε βάρος των επιλογών των εντολοδόχων της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κάποιοι σ αυτόν τον τόπο επιμένουν να μην αντιλαμβάνονται το ρόλο τους και να αποποιούνται την ιστορική τους ευθύνη απέναντι στις εξελίξεις.


Και φυσικά δε μιλάμε για τα τσιράκια της παγκόσμιας διακυβέρνησης που λειτουργώντας ως εντολοδόχοι ανίερων και αλλότριων συμφερόντων, καταστρέφουν τη χώρα, υποθηκεύουν την κυριαρχία της και καταδικάζουν το λαό της στη δυστυχία, την ανασφάλεια, την εθνική απαξίωση, και την καθημερινότητά μας στη μιζέρια και τη συμφορά.
Αυτοί στο ρόλο τους ανταποκρίνονται πλήρως.
Αυτοί υπέγραψαν γραμμάτια και φροντίζουν χωρίς ταλαντεύσεις και καθυστερήσεις να τα υλοποιούν.

Μιλάμε για όλους εκείνους που καταγγέλλουν, καταδικάζουν και αφορίζουν αυτό τον επικίνδυνο κατήφορο.
Μιλάμε για όλους αυτούς που εξαντλούν την αντιπαράθεσή τους με ένα πολιτικό σύστημα που εγκληματεί, στο επίπεδο των καλοδιατυπωμένων απόψεων.
Μιλάμε για όλους εκείνους που τολμούν να διαφωνήσουν αλλά δεν επιχειρούν να οργανώσουν και να οργανωθούν.
Μιλάμε για όλους αυτούς που δεν τολμούν να πρωτοπορήσουν στην οργάνωση της γενικευμένης αντίστασης του λαού μας.



Την Ελλάδα του σήμερα, αν την καταδικάζουν μια φορά σε μαρασμό οι κυρίαρχες πολιτικές που εφαρμόζονται, οφείλουμε να καταδείξουμε πως η ατολμία όλων των υπόλοιπων ουσιαστικά νομιμοποιεί και επικυρώνει στην πράξη τις εφαρμοζόμενες πολιτικές.

Η κορυφαία αναντιστοιχία ανάμεσα σε έναν λαό που τον πλημμυρίζει η οργή και το μίσος για το πολιτικό σύστημα από τη μια, και από την άλλη η ανυπαρξία προσωπικοτήτων, παραγόντων και ταγών να ηγηθούν στην οργάνωση της αντιστασιακής πάλης του, οφείλει να λυθεί με τρόπο μαχητικό προς όφελος της κοινωνίας και σε βάρος των επιλογών των εντολοδόχων της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Οι πνευματικοί ηγέτες του Ελληνισμού, παραμένουν καθηλωμένοι στις πολυθρόνες τους, αρκούμενοι κάποιοι από αυτούς σε λογύδρια που κατακεραυνώνουν.
Την ίδια στιγμή οι Δραγώνες, οι Ρεπούσηδες, οι Ηρακλείδηδες και το λοιπό κακό συναπάντημα, δουλεύουν ακούραστα υλοποιώντας πολιτικές που αφελληνίζουν συνειδήσεις.

Οι θρησκευτικοί ηγέτες παραμένουν ανεβασμένοι στον άμβωνα, και αρνούνται πεισματικά να τον μετατρέψουν σε εφαλτήριο αφύπνισης και μάχης.
Την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι αποκαθηλώνουν σύμβολα, λερώνουν ιστορικές μνήμες, αλλοτριώνουν ανεμπόδιστα αξίες και ιδανικά.

Οι συνδικαλιστικοί ηγέτες παραμένουν προσκολλημένοι σ αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά. Οργανώνουν παρελάσεις, αντιπαρατίθενται για το περιεχόμενο των συνθημάτων λες και το φραστικό πρόβλημα θα σηματοδοτήσει τις σοβαρές αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος, και συμβάλουν με τη στάση τους στην εμπέδωση ενός πνεύματος παραίτησης και ηττοπάθειας σ έναν λαό που οι διαθέσεις του ξεπερνούν κατά πολύ τις αγκυλώσεις των συνδικαλιστικών του ηγεσιών.
Την ίδια στιγμή η λαίλαπα της παγκόσμιας διακυβέρνησης αλώνει και αποδιαρθρώνει τα πάντα. Πισωγυρίζει τη ζωή μας δεκαετίες πίσω αφαιρώντας κατακτήσεις και αιματοβαμμένα δικαιώματα, και κανείς δε μιλά.

Μεμονωμένες προσωπικότητες του πολιτισμού, της πολιτικής, της κοινωνικής ζωής, ή παραπέμπουν τις αυταπάτες τους εναποθέτοντας τις ελπίδες τους σε άτολμους φαφλατάδες ηγετίσκους, ή εξαντλούν την παρουσία τους σ έναν λόγο καταγγελτικό που καθίσταται εκ των πραγμάτων ατελέσφορος, όσο κανείς από αυτούς δεν τολμά να πει απλά τρεις λέξεις:


«ΕΜΠΡΟΣ ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ»
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ή ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ???

Μια χούφτα αποφασισμένοι άνθρωποι χρειάζονται…
Μια χούφτα άνθρωποι με κύρος, με προσανατολισμό, ασυμβίβαστοι και με αποφασιστικότητα χρειάζονται…
Μια χούφτα άνθρωποι που θα καθήσουν σ ένα τραπέζι και θα αποφασίσουν να μπουν μπροστά για να μετατρέψουν τη λαϊκή οργή σε τσουνάμι που θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του.
Μια χούφτα άνθρωποι χρειάζονται που με την απόφασή τους θα ανοίξουν τις πύλες της κολάσεως για όλους αυτούς που ξεπουλάνε τη ζωή, την πατρίδα μας, τις αξίες και τα ιδανικά αυτού του λαού…
Μια χούφτα άνθρωποι που όμως ακόμα επιμένουν να σιωπούν, να μην τολμούν, και να παίζουν το κρυφτό με την αλήθεια.

Ως πότε;;;

Πηγή: http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/08/blog-post_9794.html

Bookmark and Share