Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

3 εκπληκτικά βίντεο που εκφράζουν την άλλη πλευρά

Από την μία πλευρά έχουμε την κυβέρνηση, όλα τα κόμματα και όλα τα ΜΜΕ, που υπηρετούν το κεφάλαιο, τα ξένα συμφέροντα και τις τράπεζες (εγχώριες και ξένες) και από την άλλη έχουμε αυτούς που προτείνουν μέτρα για το συμφέρον των πολιτών. Αποφασίστε με ποια πλευρά είστε!

Αυτό όμως που προκαλεί σε βαθμό που σου έρχεται να σπάσεις την τηλεόραση είναι ότι ΟΛΟΙ οι καλεσμένοι ανήκουν στην πρώτη πλευρά. Όσοι καλούνται μας παρουσιάζουν ως δεδομένο ότι είναι καταστροφή η έξοδος από το ευρώ καθώς και η παύση πληρωμών προς τους δανειστές μας και η συζήτηση ξεκινά από κει και πέρα. Γιατί ρε διαμορφωτές της κοινής γνώμης; Γιατί δεν μας το εξηγείτε για ποιο λόγο θα πρέπει να το πάρουμε ως δεδομένο κάτι τέτοιο;

Γιατί δεν καλείτε σε μια συζήτηση ανθρώπους που υποστηρίζουν και την μία και την άλλη πλευρά ώστε μέσω του διαλόγου να καταλάβουμε ποια πλευρά έχει δίκιο; Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον χαζή ερώτηση έκανα...






1 comments:

vendetta88 είπε...

Ο τύπος τα λέει ωραία. Δεν μας είπε που δουλεύει, πόσα παίρνει, που μένει κτλ. Επίσης που έχει σπουδάσει, για να δουλεύει εκεί που δουλεύει. Να έχω έναν τύπο, που δεν τον ξέρω απέναντί μου, και να μου λέει αυτά τα πράγματα, όσο ωραία και αν είναι, είναι λίγο επικίνδυνο. Είναι επικίνδυνο, γιατί δεν μου λέει οτι η Αριστερά ο αντικαπιταλισμός και όλα τα υπόλοιπα που είπε είναι μέρος της παγκοσμιοποίησης. Είναι απαραίτητο κομάτι της παγκοσμιοποίησης η αλλαγή των κρατών, η πολυφυλετικότητα και γενικά η μη ομοιογένεια των εθνών. Κάντε μια αναγωγή στην οικογένεια στην οποία ζείτε, ή στην πολυκατοικία ή στην περιοχή σας. Όταν η αριστερά και όλα τα συναφή ιδρύματα επιτρέπουν ή/και επιβάλουν την πολυτισμικότητα, πως θα υπάρξει "μέτωπο" όπως είπε για αγώνα??? Πάντως συμφωνώ μαζί του όχι απόλυτα αλλά να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας με ποιά κεφάλια θα παίζουμε μπάλα την ώρα της κρίσης.
vendetta8888

Bookmark and Share