Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010


"Στο πρώτο τεύχος του ΡΕΣΑΛΤΟ, Δεκέμβριος 2005, παραθέταμε την παρακάτω μακάβρια δήλωση:

Η Πρόεδρος της Βουλής, κ. Μπενάκη, προσφωνώντας το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, είπε τα...
εξής:



«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης».

Ερώτημα: Θυμάται κανείς να δημιούργησε κάποιο θέμα αυτή η δήλωση-βόμβα της Προέδρου της Βουλής. Οι πάντες σιώπησαν! Σιώπησαν σκανδαλωδώς όλοι αυτοί οι «ευαίσθητοι» που φωνασκούν αφηρημένα για «δημοκρατία» και «ανθρώπινα δικαιώματα». Και οι κλόουν της δημοσιογραφίας που πωλούν την ανοησία και εμπορεύονται τα σκάνδαλα (εκτελώντας τις βουλές των Αφεντικών), δεν βρήκαν ΤΙΠΟΤΑ να αναδείξουν από τις δηλώσεις της Προέδρου…»


Η κατοχική κυβέρνηση του νέου Τσολάκογλου υλοποιεί τις «προφητείες» της κ. Μπενάκη, με θηριώδη βιασύνη και ωμότητα.

Βλέπετε τα χρονοδιαγράμματα δεν είχαν εκτελεστεί εγκαίρως!!!

Το έργο ανατέθηκε, για ταχεία εκτέλεση, στους πωρωμένους σοσια-ληστές, στους σοσιαλ-κτηνάνθρωπους…

Τώρα τα στόματα των ποικίλων λακέδων άνοιξαν, για να μας πούνε το γνωστό τροπάρι των ιστορικών δωσίλογων: Για να σωθεί η Ελλάδα πρέπει να γίνει προτεκτοράτο των ισχυρών του χρήματος και των ισχυρών κρατών, πρέπει να αποδεχτεί την εξόντωσή της και τη διάλυσή της, να συναινέσει στην απώλεια των εθνικών της χώρων, των εθνικών της δικαιωμάτων και της ΙΣΤΟΡΙΑΣ της…

Τα ίδια ακριβώς που λέγανε οι δωσίλογοι της κατοχής για την «σωτηρία» και την «πρόοδο» της γερμανικής μπότας!!!




Τώρα και η «τσατσά» της δημοσιογραφίας των «νταβάδων», η κυρία Στάη, μας συμβουλεύει «να κατανοήσουμε πως θα αλλάξει ο χάρτης της Ελλάδας η οποία θα μικρύνει»…

Πολύ σύντομα θα μας εμφανίσουν τα μίσθαρνα όργανα της υποτέλειας και του δωσιλογισμού την αλλαγή του χάρτη της Ελλάδας σαν ΠΡΟΟΔΟ και τους δήμιους της κατοχής μας σαν ΣΩΤΗΡΕΣ της Ελλάδας!!!

ΤΩΡΑ έχει ξεκινήσει μια τεράστια επιχείρηση ευτελισμού των εννοιών και των λέξεων, το φρικώδες νεοταξικό έργο αντιστροφής των εννοιών και της ψυχρής εκτέλεσης των κανόνων της λογικής και της νόησης…

Έχουν και τον κατάλληλο άνθρωπο, το Γ. Παπανδρέου: Διανοητικά λειψό, γλωσσικά καχεκτικό (τα ελληνικά του είναι μετάφραση των αμερικανικών), πολιτικά πιόνι (δωσίλογο) και εθνικά, αλλεργικά εχθρικό σε ό,τι μυρίζει Ελλάδα…


Αυτός, λοιπόν, ο τύπος που θα περάσει στην ιστορία σαν το πιο στιγματισμένο και μισητό πρόσωπο, βάλθηκε να μας αλλάξει και τις έννοιες, την ίδια τη λογική και να τα υποτάξει στα διαστροφικά καλούπια των «νταβάδων» του: των δημίων μας…

ΤΙΠΟΤΑ δεν αφήνει όρθιο:

Τη λέξη «σοσιαλισμός» την αντικατέστησε με τη βαρβαρότητα και το δωσιλογισμό.

Τη λέξη «υποτέλεια» και «δωσίλογος» τις αντικατέστησε με τη «υπευθυνότητα», τη «διαφάνεια» και την «προκοπή» της χώρας.

Τώρα προχώρησε και στην αντικατάσταση της λέξης «λιτότητα». Πρέπει και αυτή να αντικατασταθεί με την «υπευθυνότητα»

Και η λέξη «θάνατος» πρέπει να αντικατασταθεί με τις λέξεις: «διαφάνεια», «υπευθυνότητα», «προκοπή».

Εδώ πάνε να μας φτάσουν: ΟΧΙ μόνο ν αποδεχτούμε το θάνατό μας, αλλά να θεωρήσουμε το θάνατό μας «ΖΩΗ», «υπεύθυνη πράξη», «προσφορά στη διαφάνεια» και στο κτύπημα των «κερδοσκόπων»!!!

Και όλη αυτή τη ΦΡΙΚΗ, τα γλοιώδη παράσιτα της κακουργίας των ΜΜΕ, όχι μόνο την παρασιωπούν, αλλά και την εξωραΐζουν, την προβάλλουν και αυτά, σαν πολιτικό «ρεαλισμό», «υπευθυνότητα» και «πρόοδο»!!!

Αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ατίμωση από το ραγιάδικο θάνατο, από το «σφάξε με αγά μου να αγιάσω»…

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ατίμωση από το να σου κλέβουν τις λέξεις, την ιστορία σου τη λογική σου, την ίδια τη ψυχή σου και εσύ να σκύβεις το κεφάλι.
Ο μόνος θάνατος που δεν σε ατιμάζει είναι ο αγώνας εναντίον του θανάτου που συμπυκνώνεται στο επαναστατικό σύνθημα: «Ελευθερία ή Θάνατος»."

Bookmark and Share