Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Η Δραγώνα ανακοίνωσε την εκτέλεση της Ελληνικής γλώσσας!



Άκουσα σήμερα το πρωί τη συνέντευξη της 'κυρίας' Δραγώνα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και σοκαρίστηκα. (Για να ακούσετε τη συνέντευξη της πατήστε εδώ). Η αλήθεια είναι ότι βούρκωσα από απογοήτευση και θυμό για το τι πρόκειται να κάνουν στα παιδιά μας αυτοί οι εντολοδόχοι της νέας τάξης πραγμάτων. Πόσο ύπουλοι και σάπιοι είναι που πρόκειται από τη νέα σχολική χρονιά να δηλητηριάσουν τις ψυχές και τα μυαλά των παιδιών μας. Μα ποια είναι επιτέλους η 'κυρία' Δραγώνα που αποφασίζει για την τύχη των παιδιών μας; Ποια είναι που δηλώνει ότι πρέπει τα παιδιά μας από την 1η Δημοτικού να μαθαίνουν αγγλικά ώστε να τους φύγει ο εγωκεντρισμός ότι τα

ελληνικά είναι η γλώσσα που μιλάει όλος ο κόσμος!!! Δηλαδή το αυτονόητο ότι κάθε παιδί μιλάει τη γλώσσα της χώρας στην οποία γεννιέται είναι εγωκεντρικό!!! Ποια είναι που δηλώνει ότι τα αρχαία ελληνικά είναι μία νεκρή γλώσσα!!! Ποια είναι που δηλώνει ότι τα Ελληνικά είναι μία μικρή γλώσσα!!!
Βάζουμε οχιές στα σχολεία μας και εμείς απλά τις κοιτάμε. Φυσικά ότι κάνει το κάνει με τις ευλογίες των αφεντικών της, της 'κυρίας' Διαμαντοπούλου και του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, εξεχόντων μελών της λέσχης Bildeberg.

Ήθελα να ήξερα, για αυτά τα εγκλήματα που ετοιμάζουν στο χώρο της Παιδείας δεν θα γίνουν πορείες; Από τους καθηγητές, από τους δασκάλους, από τους διανοούμενους από τους γονείς; Ή μόνο θα κατεβαίνουμε σε πορείες όταν μας κόβουν το μισθό μας καπελωμένοι πάντα βεβαίως από συνδικαλιστές; Μα τι είναι ποιο σημαντικό τα λεφτά ή η παιδεία των παιδιών μας; Τα χρήματα ή η γλώσσα μας που την αφανίζουν και την αντικαταστούν με τα αγγλικά; Αν στις μέρες μας λέμε ότι τα παιδιά μιλούν πιο πολύ greeklish, φανταστείτε τι θα γίνεται σε μερικά χρόνια που από την 1η Δημοτικού θα διδάσκονται τα αγγλικά. Και μάλιστα όπως λέει η 'κυρία' Δραγώνα με μορφή παιχνιδιού και βιοματικά. Μα φυσικά αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να διδάξεις μία γλώσσα. Κάνοντας το παιδί να αισθάνεται άνετα μαζί της και να εκφράζεται αυθόρμητα με αυτήν. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Το όνειρο τους να γίνει η αγγλική η επίσημη γλώσσα της Ελλάδος πραγματοποιείται βήμα βήμα. Ομοίως το όνειρο του να αντικατασταθεί το Ελληνικό αλφάβητο με το λατινικό πλησιάζει προς την πραγμάτωση του όλο και πιο γρήγορα!
Πότε θα ξυπνήσουμε; Πότε θα τους πάρουμε με τις πέτρες;
Τι άλλο θα καταστρέψουν οι προδότες, οι ρουφιάνοι, οι υπάλληλοι της νέας τάξης πραγμάτων μέχρι να ξυπνήσουμε και να τους στείλουμε στον αγύριστο;

Σε ποια άλλη χώρα, μία 'κυρία' που δεν την γνωρίζει κανείς αποφασίζει για την παιδεία ενός ολόκληρου λαού; Αυτό δεν είναι δουλειά των διανοούμενων, των ανθρώπων των γραμμάτων και των διάφορων ακαδημιών της κάθε χώρας;

Είναι δυνατόν το κάθε κόμμα, κάθε φορά που βγαίνει στην εξουσία να παίζει με την παιδεία αφήνοντας την στα χέρια ανθρώπων όπως της εν λόγω 'κυρίας';

Θλίψη και οργή είναι τα μόνα συναισθήματα που με κατακλύζουν! Φυσικά οι 300 δεν ασχολούνται με τέτοια μικρά θέματα. Τι σημασία έχει για αυτούς η παιδεία και η γλώσσα; Δεν πρόκειται να βγάλουν λεφτά αν ασχοληθούν με αυτά τα θέματα, δεν έχει εξεταστικές των 250 ευρώ την ημέρα ώστε να αξίζει να ασχολούνται με τέτοια θέματα.

Οπότε αφήνουν πεδίον δόξης λαμπρόν για την 'κυρία' Δραγώνα ώστε να εκτελέσει αυτή με άνεση τις εντολές των αφεντικών της παγκοσμίας διακυβέρνησης.

Κι ύστερα μου λέτε εσείς ή ακούμε από τους πολιτικούς ότι όλοι οι πολιτικοί δεν είναι ίδιοι. Φυσικά και είναι όλοι ίδιοι! Κοιτούν το έγκλημα και σφυρίζουν αδιάφορα!

Για αυτό ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. Είναι είτε ανίκανοι, είτε φιλάργυροι είτε προδότες!

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. τα λαμογια και οι προδοτες θα πρεπει να πληρωσουν ακριβα, τοσο ακριβα και οσο πληρωθηκαν οι ιδιοι για να καταστρεψουν το μελλον τον παιδιων μας. μια φραση μονο του μεγαλου μας στρατηγου αρμοζει.....ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...!

Ανώνυμος είπε...

Η κουφάλα η αγράμματη η δραγώνα και όλος ο συρφετός των αγραμμάτων ψευτοκαθηγητών πανεπιστημίου σκοπό έχουν οι αλήτες να χαλάσουν τη χώρα.
http://www.skai.gr/player/Radio/?mmid=201726
Αντί οι απατώνες να μιλάνε για την επιστροφή του πολυτονικού και της αρχαίας ώστε να δομηθεί σωστή παιδεία, κάνουν αυτό που θέλουν οι εβραίοι τα αφεντικά τους, οι σιωνιστές, ο σόρος, η μπίλνεμπεργκ, η τριμερής, οι κουφάλες οι ρότσιλντ και οι ροκφέλερ που έχουν φτιάξει την γκόλντμαν σαξ και το ΔΝΤ κι έχουν στήσει την ΕΕ.
Απ όλα αυτά αυτοί είναι από πίσω. Και βέβαια η πολιτική τους δεν γίνεται χωρίς προδότες. Κατάλαβαν οι πασοκοάνθρωποι τι γίνεται;
Η κουφάλα η δραγώνα δεν θα τιμωρηθεί απ την ψεύτικη δικαιοσύνη, γιατί οι περισσότεροι από δαύτους είναι δικοί τους.
Πληρώνει ο εβραίος κορόϊδα πασοκοέλληνες και ψευτονεοδημοκξράτες με τους μασώνους και τους ανθρώπους της μπίλντεμπεργκ.
Ο Σαμαράς δεν είναι αυτό που άνοιξε τα σύνορα και γεμίσαμε αλβανούς που σε λίγο θα ψηφίζουνε κιόλας;
Αϊ να μην συνεχίσω κι έχω συγχυστεί ... βλαμμένοι... πασοκοέλληνες.

Ανώνυμος είπε...

Οργή και αγανάκτηση βέβαια προκαλεί η Κα Δραγώνα με τα λεγόμενα της περι της αρχαίας ελληνικής ως νεκρής γλώσσας ,αλλά τι τα θες Λεωνίδα έσκυψε ποτε στον Όμηρο να δεί πόσο κοντά είναι η γλώσσα του με την σημερινή μας γλώσσα? Η γυναίκα είναι στρατευμένη στο στόχο της παγκοσμιοποίησης δεξί χέρι της προϊσταμένης της Υπουργού και του Γιωργάκη εισηγητού της διοβόητης πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Ας φωνάζει ο Γιανναράς,και κάποιοι ελάχιστοι άλλοι απο την εεπιστημονική κοινότητα.Ελάχιστοι γιατι οι περισσότεροι είναι προσκυνημένοι. Αλοίμονο ομως, η Ελλάδα ποιό πολλούς Εφιάλτες παράγει παρά ήρωες!

Bookmark and Share