Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε είναι ο Μαυρογιαλούρος! Ο μοναδικός υπουργός που παραιτήθηκε από φιλότιμο είναι ο Μαυρογιαλούρος!

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ο Γιωργάκης πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς, ο υπουργός Αμύνης του Ισραήλ αντιπρόεδρος!

Από κοροϊδία και ψέματα να φάνε κι οι κότες! Ο Γιωργάκης είναι Ο πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς με αντιπρόεδρο τον υπουργό Αμύνης του Ισραήλ!
Αυτόν που επικροτεί την δολοφονία αμάχων ακτιβιστών που πήγαιναν βοήθεια στους Παλαιστίνιους στην Γάζα!

Ο Στρος Καν πριν γίνει πρόεδρος του ΔΝΤ είχε κατέβει στις εκλογές της Γαλλίας με το Σοσιαλιστικό κόμμα! Πόσο μας δουλεύουν, πόσο μ.. μας περνάνε! Κάτω από τον μανδύα του Σοσιαλισμού κρύβονται οι μεγαλύτεροι φασίστες και στυγνοί εκμεταλευτές των λαών παγκοσμίως. Φυσικά ως Σοσιαλιστές θα εμφανίζονταν και όχι ως φασίστες προκειμένου να πείσουν για τις αγνές προτάσεις τους ώστε να εκλεγούν. Μόλις όμως πάρουν την εξουσία στα χέρια τους δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Εννοείται ότι ο λύκος προβιά προβάτου θα φορέσει προκειμένου να φτάσει στον σκοπό του!

Θαυμάστε τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Σοσιαλιστικής διεθνούς!


ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΙΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΑΖΑ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

"Οι διοργανωτές της επιχείρησης "Ελεύθερη Γάζα", που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας,και οι ακτιβιστές που επέβαιναν στα σκάφη του στολίσκου είναι υπέυθυνοι για τους θανάτους που σημειώθηκαν όταν κομάντος του ισραηλινού στρατού...

κατέλαβαν τα πλοία του στολίσκου, επειδή αντιστάθηκαν βίαια, δήλωσε σήμερα ο ισραηλινός υπουργός Αμυνας Εχούντ Μπαράκ.
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο Τελ Αβίβ μερικές ώρες αφού ισραηλινοί κομάντος κατέλαβαν τα πλοία του Στολίσκου της Ελευθερίας, ο Μπαράκ δήλωσε ότι οι υπεύθυνοι της ανθρωπιστικής επιχείρησης αρνήθηκαν την πρόταση του Ισραήλ να μεταφέρουν τη βοήθεια στο ισραηλινό λιμάνι Ασντότ, ώστε να ελεγθεί και στη συνέχεια να σταλεί στη Γάζα.
Ο Μπαράκ πρόσθεσε ότι μόνο σε ένα από τα πλοία, το τουρκικό Marama, υπήρξε βίαιη αντίσταση κατά των ισραηλινών κομάντος.
"Μπροστά στον κίνδυνο οι στρατιώτες αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν όπλα για τη διάλυση του πλήθους, καθώς και κανονικά πυρά", δήλωσε ο Μπαράκ.
Τουλάχιστον 19 ακτιβιστές μεταξύ των επιβατών του Στολίσκου της Ελευθερίας σκοτώθηκαν, σύμφωνα με την ισραηλινή τηλεόραση, όταν ο στολίσκος δέχθηκε επίθεση από ισραηλινούς στρατιώτες, ενώ δεκάδες είναι και οι τραυματίες."

Bookmark and Share